mandrake999
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 264
- Πόντοι
- 26
Όπως το είχε και πριν έτσι το έχει και τώρα δυο μπαλάκια στο 100σταρικο το κορίτσι είναι![]()
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Όπως το είχε και πριν έτσι το έχει και τώρα δυο μπαλάκια στο 100σταρικο το κορίτσι είναι![]()
Ναι γιατι 50€ ειναι 2x8ωρα στο σουπερ μαρκετ
Που ειναι αυτο το στομα ομως τυπε;
Συγγνώμην αλλά κάνω τόσο λάθος; Η δις δεν ήτο ήδη ανεξάρτητη εδώ και κάμποσο καιρό;
Τώρα ας πούμε από ποιο γραφείο ανεξαρτητοποιήθηκε; Εκτός αν εννοεί ότι έτζασε τον γκομενονταβατζή της που της έτρωγε ίσως τα μισά...
Συγγνώμην αλλά κάνω τόσο λάθος; Η δις δεν ήτο ήδη ανεξάρτητη εδώ και κάμποσο καιρό;
Τώρα ας πούμε από ποιο γραφείο ανεξαρτητοποιήθηκε; Εκτός αν εννοεί ότι έτζασε τον γκομενονταβατζή της που της έτρωγε ίσως τα μισά...
Έχει ένα φουγάρο η Δημητρούλα! Μια τρύπα ΝΑΑΑ!αυτό το όνομα μου θυμίζει σαπιοκάραβο!
μάιστα...τα εξοδα τωρα πρεπει να τα καλυψω μονη μου,επικοινωνια,μεταφορα,διαφημιση
ωστε να διασφαλισω την ποιοτητα προς εσας υψηλη..... :-*
Καθολου μούφα.Μαλλον μουφα η φωτο. Δουλεψα καποτε σ΄ενα του Αγουδημου, που λεγοταν Δημητρα και σε ενα αλλο το Πηνελοπη.
Η Δημητρούλα είναι στην Αφρική.
τα εξοδα τωρα πρεπει να τα καλυψω μονη μου,επικοινωνια,μεταφορα,διαφημιση
ωστε να διασφαλισω την ποιοτητα προς εσας υψηλη..... :-*