Τι να κάνουν τα παιδιά τύποι μου.....έχουν ''προβλήματα'' σνιφ καμιά γραμμή για διέξοδο.
Το μέγα πρόβλημα είναι που να χαλάσεις τόσο γκαφρά, είναι άπειρα σαν το σύμπαν,...... για αυτό είναι ''δυστυχισμένοι''
48 πηγε κι αυτη ε; γυναικαρα παραμενει
και 68 να παει εγω την γλειφω απο πανω μεχρι κατω, μεγαλο απωθημενο, δεκαδες μαλακιες με την (fake) τσοντα της που κυκλοφορουσε πριν 20 χρονια, την μερα που θα την γαμησω (λεμε τωρα) θα συστηθω ως Μανος, εννοειται...
και 68 να παει εγω την γλειφω απο πανω μεχρι κατω, μεγαλο απωθημενο, δεκαδες μαλακιες με την (fake) τσοντα της που κυκλοφορουσε πριν 20 χρονια, την μερα που θα την γαμησω (λεμε τωρα) θα συστηθω ως Μανος, εννοειται...
Παραμένη απίστευτη μουναρομουναρα η Δημητρα και πιστεύω ότι όσο μεγαλώνει τόσο καυλωστρα παραμένει σαν το παλιό καλό κρασί , έτσι και η Δήμητρα μεστωνει δεν μεγαλώνει η μιλφαρα , ένα τεράστιο ρισπεκτ στη Δημητραρα !!!!