τυπε η εγκυροτητα του site αποδειχτηκε ακομα μια φορα όταν η πλειοψηφια των συμμετεχόντων στο σχετικο θρεντ ηταν υπερ του brexit κοντρα στο μιντιακο κατεστημενο της διαπλοκης
τυπε η εγκυροτητα του site αποδειχτηκε ακομα μια φορα όταν η πλειοψηφια των συμμετεχόντων στο σχετικο θρεντ ηταν υπερ του brexit κοντρα στο μιντιακο κατεστημενο της διαπλοκης
πρεπει να εισαι ή επιχειρηματιας ψιλοαπατεωνισκος με χρεοι και απληρωτους εργαζομενους ή προεδρος κομματος και εν αναμονη πρωθυπουργος για να την κανεις ευρωβουλευτη
φτου και με καυλωνει τοσο το πουτανακι.........
δεν πειραζει θα βρω μια παρομοια στην φυλης που θα μου κανει σχεδόν τα ιδια με ένα 20-αρικο
Τη βλεπω καθημερινα αυτες τις μερες. Οι θαυμαστες (μεταξυ των οποιων και εγω) ισως απογοητευτουν λιγο. Δεν ειναι πια το ξεκωλο αδυνατο καυλοπιπινο, αλλα μια καλοστεκουμενη μιλφαρα.
Τραβηγμενη εχθες το πρωι. Την ειχα βαλει σε αλλο θρεντ. (Μεχρι τωρα εμπαιναν φωτο στο μπου. απο διαφορα παπαρατσι σαιτ. Τωρα τα παπαρατσι σαιτ θα παιρνουν φωτο απο το μπου. )Προσωπο δεν βαζω, βασει των κανονισμων του σαιτ.
Τη βλεπω καθημερινα αυτες τις μερες. Οι θαυμαστες (μεταξυ των οποιων και εγω) ισως απογοητευτουν λιγο. Δεν ειναι πια το ξεκωλο αδυνατο καυλοπιπινο, αλλα μια καλοστεκουμενη μιλφαρα.