apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ενταξει, καλα. Πλεον ειμαι σιγουρος οτι κανεις πλακα.Γαμώντας απόψε αισθησιακά τη γλυκιά Νικόλ (Λεωνίδου 28 ισόγειο) μου ήρθε πάλι φλασιά... και αποφάσισα να ψηφίσω Νέα Δημοκρατία.
Παιδιά, χωρίς πλάκα, επειδή έχουν σοβαρέψει πολύ τα πράγματα και πάει ολοταχώς ο ΣΥΡΙΖΑ για πρώτο κόμμα... πρέπει όλοι όσοι αισθανόμαστε φιλελεύθεροι και δημοκράτες να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία, όσο και αν δεν μας αρέσει πολύ.
Στις 17 Ιουνίου όλοι οι μπουρδελιάρηδες αναγκαστικά ψηφίζουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ξερεις απο κρυφες δημοσκοπησεις.πηγαινε τωρα στο θρεντ "εκλογες 2012".Γαμώντας απόψε αισθησιακά τη γλυκιά Νικόλ (Λεωνίδου 28 ισόγειο) μου ήρθε πάλι φλασιά... και αποφάσισα να ψηφίσω Νέα Δημοκρατία.
Παιδιά, χωρίς πλάκα, επειδή έχουν σοβαρέψει πολύ τα πράγματα και πάει ολοταχώς ο ΣΥΡΙΖΑ για πρώτο κόμμα... πρέπει όλοι όσοι αισθανόμαστε φιλελεύθεροι και δημοκράτες να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία, όσο και αν δεν μας αρέσει πολύ.
Όχι πολύ, καθόλου δε μας αρέσει και μας προκαλέι αηδία. Μόνο ΔΡΑΣΗ τύπε. Μη μασάς.πρέπει όλοι όσοι αισθανόμαστε φιλελεύθεροι και δημοκράτες να ψηφίσουμε Νέα Δημοκρατία, όσο και αν δεν μας αρέσει πολύ.
Όχι πολύ, καθόλου δε μας αρέσει και μας προκαλέι αηδία. Μόνο ΔΡΑΣΗ τύπε. Μη μασάς.
σταθερότατες απόψειςΓαμώντας απόψε αισθησιακά τη γλυκιά Νικόλ (Λεωνίδου 28 ισόγειο) μου ήρθε πάλι φλασιά... και αποφάσισα να ψηφίσω Νέα Δημοκρατία.
Όχι πολύ, καθόλου δε μας αρέσει και μας προκαλέι αηδία. Μόνο ΔΡΑΣΗ τύπε. Μη μασάς.
τι να το κανεις...οι συριζαιοι επελαυνουν.Φίλε δεν θα πάρει τίποτα. Υπάρχει μεγάλο ρεύμα φυγής προς τη ΝΔ. Πίστεψέ με.
τι να το κανεις...οι συριζαιοι επελαυνουν.
Αν και ο τζημερος ειναι πατριωτακι μου δεν μου κανει για πολλη cool τυπος στον τοπικο τυπο εχει πολλα αρνητικα σχολια και οχι αδικαιολογητα..ολα τα στελεχη που τον χρηματοδοτουν ειναι μονιμοι κατοικοι γερμανιας και σε κατεβαινει σε εκλογες με τον Μανο τον δεινοσαυρο τις πολιτικης...ε τι περιμενεις,δεςτε αυτο να καταλαβεις τι βλημα ειναι και αυτος.
Ειναι σημερινο.
λιγα πραγματα.ο τουρισμος παει κατα διαολου λογω των γνωστων λογων.δεν εχει κοσμο το νησι οπως αλλες χρονιες.Κώστα μεγάλε Super-Τυχερέ (που είσαι στον παράδεισο) για πες...
Έχουν αρχίσει να έρχονται Σουηδέζες / Αγγλίδες στη Ρόδο ?
ακριβως.ειναι περα απο εμφανες οτι το διλλημα ειναι χρεοκοπημενη δραχμη η ευρω.ασε που μας εοχυν ετοιμους και ψαχνουν για αφορμη.επειδη ομως ειναι πολλα αυτα που μετρανε υπαρχει ελπιδα αν βγει ο σαμαρας να μεινουμε.με αλεξη ακομα και αν κανει κωλοτουμπα δυσκολα θα μεινουμε γιατι δεν υπαρχει χρονος και στην ευρωπη υπαρχει μεγαλος θυμος για τη ελλαδα.βλεπεις εκει τα μμε εχουν κανει την δουλεια τους...οποτε αφηνουμε τον τζημερο ο οποιος παρολο που εχει καλες ιδεες δεν τον ψηφιζουμε γιατι προεχει η παραμονη πρωτα της χωρας στο ευρω.στο μελλον βλεπουμε αν υπαρξει μελλον αφου φυγουμε απο το ευρω.Φίλε ίσως κάποια άλλη φορά. Τώρα έχουμε εμφύλιο.