Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.692
- Πόντοι
- 5.595
Μη το λες. Γηροκομειο θέλει ένα χιλιάρικο το μήνα, συν ότι δε ξέρεις πού θα είσαι. Θα σε ξεσκατωνει μια μίζερη, θα έχεις και δύο παπουδια παρέα (ισως), τα βράδια θα βλέπεις ελληνικές σειρές. Φιλε κακά τα ψέμματα, όλοι στα γεράματα θέλουν να βλέπουν παιδιά και εγγόνια, να ξέρουν ότι αφήνουν κάτι πίσω τους. Μεγαλες κουβέντες λέω αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι. Δεν έχω δει ούτε έναν φραγκατο στα 60 εργένη να έχει τα μυαλά του στη θέση τους. Τωρα βέβαια... αν κάνεις παιδί και σου βγει σκαρτο; ή αν σε πεθάνει στην πορεια; γαμησετα...
Και αν κάνεις παιδιά ποιος σου λέει αν θα τα εχεις δίπλα σου στα γεράματα? Ειδικα αν ειναι καποιος απο καμια επαρχια σιγά μην κάτσουν εκει τα παιδια. Θα φύγουν για σπουδές και μετά θα μείνουν στην μεγάλη πόλη ή μπορεί και εξωτερικό ακόμα.
Πάλι μόνος θα είσαι και καμια βιντεοκλήση μονο τα παιδια.
Φίλε μου εμάς μας που είμαστε νέοι και τυχεροί γιατί έχουμε την υγειά μας φαίνονται έτσι τα γηρατειά γιατί ειναι τελειως απέναντι από την κατάσταση που είμαστε τώρα.Απογνωση όχι για μένα ρε, για τη γιαγιά μου. Φιλε είναι ζόρικα τα γεράματα...
Αυτοί που τα βιώνουν δεν βρέθηκαν σε αυτά από τη μια στιγμή στην άλλη. Σταδιακά νιώθει ο άνθρωπος το κορμι και το μυαλό του να εξασθενουν. Σαν τον κάβουρα στην κατσαρόλα δεν τον πετάς ξαφνικα μεσα στο καυτο νερο.
Τον βαζεις μεσα και μετα αναβει τη φωτια και ψηνεται σιγα σιγα χωρις να το καταλάβει.