Νέα

Δημιουργία Κόμματος Σ. Μάνου, Μπουτάρη, Κοντογιαννόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepe_le_pew
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Ενα απο τα βασικα στοιχεια που χαρακτηριζουν ενα πολιτικο σαν σοβαρο ειναι η σταθεροτητα στις αποψεις και στις θεσεις του. Πολιτικα προσωπα που αλλαζουν αποψεις αλλα κυριως κομματα  στερουνται σοβαροτητας και το μονο που αξιζουν ειναι ο χλευασμος μας.

giorgos29

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
η Βλακία στα μούτρα σου διαγράφεται καθαρότατα Zlatan ..... ????

επαναλαμβάνω τα περι αλλοτρίων .... και σου επιστρέφω τον ευγενη χαρακτηρισμό ..... μερικά ατομα αυτοχαρακτηρίζονται τοσο ευκολα ...
ελα για να σας δω,,ΗΡΕΜΗΣΤΕ

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
η Βλακία στα μούτρα σου διαγράφεται καθαρότατα Zlatan ..... ????

επαναλαμβάνω τα περι αλλοτρίων .... και σου επιστρέφω τον ευγενη χαρακτηρισμό ..... μερικά ατομα αυτοχαρακτηρίζονται τοσο ευκολα ...
τελικο συμπερασμα.. μεγαλος Βλακας

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
πάντως trustworth μπήκες από το πουθενά καβλωμένος-επιθετικός στο site
να υποστηρίξεις τον Μάνο.
από δεν σε κάνει λιγότερο εγκαθετό απο τους υπολοιπούς.

Για τους υπολοιπους έχω να πώ οτι καραμανλης- παπανδρέου και ξερό ψωμί

Οποιοδήποτε άλλο όνομα απορίπτεται δια ροπάλου και ανευ συζητήσεως.

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τρία άτομα που δοκιμάστηκαν στην πολιτική εδώ και χρόνια χωρίς να διαπρέψουν , δεν νομίζω πως είναι τα άτομα που χρειάζεται η Ελλάδα για να φύγει από το τέλμα. Εγώ πάντως περιμένω πότε και τι πολιτική κίνηση θα κάνει ο Βγενόπουλος . Γιατί θυμηθείτε με , θα κάνει κίνηση στην κεντρική πολιτική σκηνή ο Βγενόπουλος. Να δούμε ποίους θα έχει μαζί του και ποίες θα είναι οι προτάσεις του

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Ενα απο τα βασικα στοιχεια που χαρακτηριζουν ενα πολιτικο σαν σοβαρο ειναι η σταθεροτητα στις αποψεις και στις θεσεις του. Πολιτικα προσωπα που αλλαζουν αποψεις αλλα κυριως κομματα  στερουνται σοβαροτητας και το μονο που αξιζουν ειναι ο χλευασμος μας.

Χώρις παλι να θέλω να υποστηρίξω κανένα έχω να πώ ότι
ο Μάνος τα ίδια λέει,και τις ίδιες πολιτικές αποψεις και θέσεις έχει τα τελευταία 30 χρόνια.

Οσό αναφορά τις κομματικές αποψεις, αυτό που μας ενδιαφέρει στην Ελλάδα βρε παιδι μου, ναι πήγε από το ένα κόμμα στο άλλο.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πάντως trustworth μπήκες από το πουθενά καβλωμένος-επιθετικός στο site
να υποστηρίξεις τον Μάνο.
από δεν σε κάνει λιγότερο εγκαθετό απο τους υπολοιπούς.

Για τους υπολοιπους έχω να πώ οτι καραμανλης- παπανδρέου και ξερό ψωμί

Οποιοδήποτε άλλο όνομα απορίπτεται δια ροπάλου και ανευ συζητήσεως.

το απο το πουθενά πως το εννοείς ? εχεις καποια χρησικτησία στο site ?

οσο για το εγκάθετος δεν το καταλαβαίνω .... την άποψη μου εκφράζω ....

άνευ ροπάλου ....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο Μάνος τα ίδια λέει,και τις ίδιες πολιτικές αποψεις και θέσεις έχει τα τελευταία 30 χρόνια.

Οσό αναφορά τις κομματικές αποψεις, αυτό που μας ενδιαφέρει στην Ελλάδα βρε παιδι μου, ναι πήγε από το ένα κόμμα στο άλλο.

το θέμα - και το πρόβλημα είναι οτι η ελλάδα βυθίζεται στο σκατό .....

ενδιαφέρει η λύση και οχι ο φορεας της .

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

το θέμα - και το πρόβλημα είναι οτι η ελλάδα βυθίζεται στο σκατό .....

ενδιαφέρει η λύση και οχι ο φορεας της .

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Τρία άτομα που δοκιμάστηκαν στην πολιτική εδώ και χρόνια χωρίς να διαπρέψουν , δεν νομίζω πως είναι τα άτομα που χρειάζεται η Ελλάδα για να φύγει από το τέλμα. Εγώ πάντως περιμένω πότε και τι πολιτική κίνηση θα κάνει ο Βγενόπουλος . Γιατί θυμηθείτε με , θα κάνει κίνηση στην κεντρική πολιτική σκηνή ο Βγενόπουλος. Να δούμε ποίους θα έχει μαζί του και ποίες θα είναι οι προτάσεις του

Ρε στο Ελλάδα όλοι είναι κλαδικοί-συνέδριο-αφισοκόληση
κτίζουν την καριέρα τους πετραδάκι- πετραδάκι
8α ψηφίσουν αλλο πρόσωπο από καραμανλη -παπανδρέου

η τραγική ειρωνεία του πράγματος είναι ότι ολοι αυτοί οι λεβέντες
τζαμπα αγωνίζονται γιατι όταν επιτέλους θα βάλουν το χέρι στο βάζο με την
μαρμελάδα 8α διαπιστώσουν οτι αυτό έχει αδείασει προ πολλού

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πάλι παραμένω αισιόδοξος και πιστεύω ότι οι εποχές έχουν αλλάξει , και ότι κόσμος την περιμένει αυτήν την αλλαγή. Το θέμα όμως είναι ότι ο σημερινός πολιτικός κόσμος δεν έχει ακόμα τους πολιτικούς σχηματισμούς ώστε να καλύψει τις νέες τάσεις , δηλαδή αυτό που θα εμπνεύσει τον λαό . Κάτω απ΄αυτό το πρίσμα λογικό είναι τώρα να υπάρχει ένας αμοραλισμός και φαινόμενα απόγνωσης και απελπισίας , και για αυτό τρέχουν πίσω από τους παπάρες. Αν όμως γίνει η πολιτική κίνηση που θα δώσει ξανά την ελπίδα πίσω στον λαό , πιστεύω θα γίνει η ανατροπή , ο λαός είναι έτοιμος. Είναι θέμα χρόνου. Σε καμιά 15 χρόνια τα τωρινά κόμματα θα είναι εξαφανισμένα ή υπό διάλυση 

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Τελειωμενοι. Ιδιως ο Μανος και ο Κοντογιαννοπουλος ειναι ΓΤΠ.
ΝΑ ειναι ευτυχισμενοι αν πιασουν τα ποσοστα του Παπαθεμελη.
Που πατε ρε κακομοιρια?

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Τι σου φταινε τα σκυλια ρε φιλε και τα βριζεις?

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ρε ο Μανος δεν ειχε την Αλατινη , και την φαλιρισε , αυτος κανει για το υπουργειο αναπτηξεις η οικονομικων , για να γλυτοσουμε συγουρα απο αυτο τον μπουρδρλοτοπο που λεγετε Ελλαδα , οχι οτι με τους αλλους ειναι καλυτερα , απλα ο Μανος ειναι ποιο εμπειρος , εχει κανει και στον ιδιοτικο τομεα ......................χαχα  αχαχαχαχαχ.......

Απο οτι βλεπω υπαρχει μεγαλη συμετοχη  οι  Στέφανος Μάνος και Βασίλης Κοντογιαννόπουλος,Γιάννη Μπουτάρη, . Επιπλέον, με γραπτό χαιρετισμό του, ο οποίος διαβάστηκε κατά την παρουσίαση, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος ανέφερε ότι το νέο κόμμα αποτελεί «ελπίδα».Ο  Θ. Βερέμης, ο οποίος συμμετείχε επίσης στο πάνελ, είπε ότι το νέο κόμμα στηρίζεται στην κοινωνία των πολιτών, η οποία «λανθάνει στη χώρα μας». ειμαστε πολυ κολοφαρδοι θα γαμιθουμε στο γελιο , ευτηχως που μεσα στην γενικη θληψη παντα βρισκονται καποιοι μεγαλη μαλακες να μας κανουν να γελαμε .......Ο Θεος ειναι Ελληνας ..τι μου θημιζει .

Συνημμένα

• manos.jpg
    manos.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
ρε ο Μανος δεν ειχε την Αλατινη , και την φαλιρισε , αυτος κανει για το υπουργειο αναπτηξεις η οικονομικων , για να γλυτοσουμε συγουρα απο αυτο τον μπουρδρλοτοπο που λεγετε Ελλαδα , οχι

Γιατί ο Παπαθανασίου δε σου κάνει που φαλήρισε 2 μαγαζιά γωνία στο κέντρο της Αθήνας?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε ο Μανος δεν ειχε την Αλατινη , και την φαλιρισε , αυτος κανει για το υπουργειο αναπτηξεις η οικονομικων , για να γλυτοσουμε συγουρα απο αυτο τον μπουρδρλοτοπο που λεγετε Ελλαδα , οχι οτι με τους αλλους ειναι καλυτερα , απλα ο Μανος ειναι ποιο εμπειρος , εχει κανει και στον ιδιοτικο τομεα ......................χαχα  αχαχαχαχαχ.......

Απο οτι βλεπω υπαρχει μεγαλη συμετοχη  οι  Στέφανος Μάνος και Βασίλης Κοντογιαννόπουλος,Γιάννη Μπουτάρη, . Επιπλέον, με γραπτό χαιρετισμό του, ο οποίος διαβάστηκε κατά την παρουσίαση, ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος ανέφερε ότι το νέο κόμμα αποτελεί «ελπίδα».Ο  Θ. Βερέμης, ο οποίος συμμετείχε επίσης στο πάνελ, είπε ότι το νέο κόμμα στηρίζεται στην κοινωνία των πολιτών, η οποία «λανθάνει στη χώρα μας». ειμαστε πολυ κολοφαρδοι θα γαμιθουμε στο γελιο , ευτηχως που μεσα στην γενικη θληψη παντα βρισκονται καποιοι μεγαλη μαλακες να μας κανουν να γελαμε .......Ο Θεος ειναι Ελληνας ..τι μου θημιζει .

μάθε πρώτα ελληνικά και ύστερα ελα να κάνεις κριτική ....

αγράμματε ....

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Εγω όχι μόνο θα τους ψηφίσω αλλα θα γίνω και στέλεχος του νεου κόμματος.
Θα τρώω τσαμπα μπισκότα και ο Μπουτάρης θα με κερνά κρασιά. :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom