Νέα

Δημιουργία Κόμματος Σ. Μάνου, Μπουτάρη, Κοντογιαννόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepe_le_pew
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τι γραφεία?Καμμιά αποθηκούλα με βαρέλια δεν υπάρχει ρε αδελφέ? :2funny:

Υπαρχει και υπογειο και βαρελια. Χερια δεν υπαρχουν να βγαλουν εξω τα βαρελια. Ελπιζω το κομμα να προσφερει καμια βοηθεια. Ασε που με τον συντροφο Μπουταρη μπορει και να συνεργαστουμε στα κρασια, καθοτι και εγω παραγωγος ειμαι.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πέφτεις μακρυά. Όταν ανέβεις Θεσσαλονίκη με χαρά να σε συναντήσω να σε κεράσω και τρίγωνο

why not ?  ευχαρίστως !!

και θα προσπαθήσω να σε ενημερώσω για το σημερα το αυριο και το πολύ μα πολύ σκοτεινό μας μέλλον αναξαρτήτως πολιτικού χρωματισμού ...

χαιρετω λοιπόν και φευγω - προσωρινά - γιατι πρεπει να εργασθούμε και σημερα ....

Επισκέπτης
Ποια ειναι η θεση του κομματος για τα ναρκωτικα ? Θα νομιμοποιηθει η φουντα ? Καλα τα κρασια αλλα και κανα "τσιγαρακι" χρειαζεται.....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ποια ειναι η θεση του κομματος για τα ναρκωτικα ? Θα νομιμοποιηθει η φουντα ? Καλα τα κρασια αλλα και κανα "τσιγαρακι" χρειαζεται.....

Η προσωπική μου γνώμη ειναι οτι η απόλυτη νομιμοποίηση ειναι η μοναδική λύση - δες και προσφατο άρθρο και το εξωφυλο του Economist .... αποσο γνωρίζω και στην Δράση υπάρχουν παρομοιες θέσεις ...

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Η προσωπική μου γνώμη ειναι οτι η απόλυτη νομιμοποίηση ειναι η μοναδική λύση - δες και προσφατο άρθρο και το εξωφυλο του Economist .... αποσο γνωρίζω και στην Δράση υπάρχουν παρομοιες θέσεις ...
τα καλα μας τα αφηνεις για το τελος βλεπω
πες το απο την αρχη

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τεσπα , παρε ενα σατώ και κανενα κιάντι...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
...και μια ρετσινα

Stories