amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
mersi........ implidako
mersi........ implidako
Τον Μπουτάρη λίγο τον ξέρω από την περίοδο που είχε κατέβει στις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη και μου φάνηκε συμπαθές άτομο.
Ο Κοντογιανόπουλος ήταν κι αυτός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπουργός παιδείας, αποτυχημένος. Αναγκάστηκε σε παραίτηση όταν ένα δίποδο σκυλί που τώρα είναι ελεύθερο και παριστάνει τον επιχειρηματία (στον Βόλο αν δεν απατώμαι), δολοφόνησε εν ψυχρώ τον καθηγητή Τεμπονέρα στην Πάτρα.
τα καλα μας τα αφηνεις για το τελος βλεπω
πες το απο την αρχη
Ο Μάνος είναι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει πρωτότυπες ιδέες και προτείνει λύσεις.
Είτε αυτό λέγεται πάρκο του Ελληνικού είτε σκάνδαλο της Siemens.
Και η εμμονή του με τους συμβολαιογράφους έγκειται στο γεγονός ότι είναι το πλέον σκανδαλωδώς κλειστό επάγγελμα στην Ελλάδα. Που ακούστηκε ποτέ οι άδειες να πηγαίνουν οικογενειακώς. Αυτό που είναι μία απλή διαδικασία (η σύνταξη ενός συμβολαίου) στην Ελλάδα έχει γίνει μία γελάδα από την οποία ένας επαγγελματικός κλάδος τρέφεται χρόνια και χρόνια. Για δείτε τι σημαίνει συμβολαιογράφος σε όλα τα υπόλοιπα κράτη του κόσμου. Αναπτυγμένα και μη.
Στην εποχή της πληροφορικής το συμβόλαιο πρέπει να είναι γραμμένο στο βιβλίο του συμβολαιογράφου για να είναι έγκυρο. Πρέπει δε να πληρώνεις το κάτι τι σου για την εγγραφή αυτή.
Και τέλος πάντων γιατί υπάρχουν δικηγόροι; Δεν είναι δουλειά τους να εξετάζουν την νομιμότητα των συμβολαίων αλλά και οποιασδήποτε συμφωνίας; Γιατί σε μία απλή, απλούστατη αγοραπωλησία ακινήτου παρίστανται δύο δικηγόροι ΚΑΙ ο συμβολαιογράφος;
Μωρέ μιά χαρά τα λέει ο Μάνος. Οι κρεττίνοι όμως πως να τον καταλάβουν;
εσυ εχεις να μας πεις κατι η συμφωνεις με το αρθρο 100% ψαγμενε τυπε
και εγω μαζι σου στεφανεnikolaki ... συμφωνώ απόλυτα μόνο με τον εαυτό μου ...
όσο για το αρθρο η προσωπική μου άποψη ειναι οτι σε μεγάλο μέρος εχει σχέση με την σκληρή πραγματικότητα και προοπτικά η συγκεκριμένη πρόταση ειναι εφαρμοσιμη ...
εσύ ?
γιατι συμφωνης;;;;;;;;;;και εγω μαζι σου στεφανε
εσυ εχεις να μας πεις κατι η συμφωνεις με το αρθρο 100% ψαγμενε τυπε
γιατι ειναι ψαγμενοςγιατι συμφωνης;;;;;;;;;;
και εγω μαζι σου στεφανε
γιατι συμφωνης;;;;;;;;;;
καλο μουνοποανο ηταν κι ο Ταμπονερας!Ο Κοντογιανόπουλος ήταν κι αυτός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπουργός παιδείας, αποτυχημένος. Αναγκάστηκε σε παραίτηση όταν ένα δίποδο σκυλί που τώρα είναι ελεύθερο και παριστάνει τον επιχειρηματία (στον Βόλο αν δεν απατώμαι), δολοφόνησε εν ψυχρώ τον καθηγητή Τεμπονέρα στην Πάτρα.
ναι αλλα ειναι καυλατα ελληνικά σου είναι τοσο άσχημα οσο όμορφη εισαι σαν θηλυκό .....
ναι αλλα εσυ εισαι χανουμι..........γιατι ειναι ψαγμενος
Ενώ εσύ είσαι πολύ καλός άνθρωπος που μιλάς έτσι για έναν πεθαμένοκαλο μουνοποανο ηταν κι ο Ταμπονερας!
Μην εκδηλώνεσαι αν δεν μας πει τις θέσεις του για την ανέγερση γηπέδου στη Ν.Φ.!και εγω μαζι σου στεφανε
ναι αλλα ειναι καυλα