nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
να φερω και τον φιλο μου τον στεφανο να παιξουμε ολοι μαζι?στι φωλιτσα μας :-*
να φερω και τον φιλο μου τον στεφανο να παιξουμε ολοι μαζι?στι φωλιτσα μας :-*
Τι ψηφοφορία θες πάλι?Θα ψηφίσουμε στις εκλογές το νέο σχηματισμό που θα φέρει την άνοιξη σε αυτό τον τόπο!τωρα πες του εσι που εχις τα κονε να βαλη την ψηφωφορια...............
θα του εχεις ανοιχτο το κινητο να με ακουηνα φερω και τον φιλο μου τον στεφανο να παιξουμε ολοι μαζι?
θελεις να σε παρουμε παρεα με τον στεφανο?
ρε σι δεν παω με δυο αφου το ξερης..........
ελα μονος κ ασε ανοιχτο το κινητο ν ακουη..........
ο πατερας μου ηταν δασκαλος
αν γινομουν και εγω θα επρεπε να παω στο σχολειο που ηταν?
αυτος ινε βασιλικος ι μου φενετε;;;Τι ψηφοφορία θες πάλι?Θα ψηφίσουμε στις εκλογές το νέο σχηματισμό που θα φέρει την άνοιξη σε αυτό τον τόπο!
τυχερε γαμουσε ο life97 κ επαιρνες ματι........Ολοι οι βιτσιόζοι έχουν μαζευτεί εδω μέσα.......
το ειδαμε με την πελεκη:...(οι συμβολαιογράφοι είναι ίσως οι μόνοι ελ. επαγγελματίες που δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν! )
Μην βάζεις ταμπέλες...ανήκει σε όλους τους Έλληνες!αυτος ινε βασιλικος ι μου φενετε;;;
κουμουνι λες νανε ;;;
το ειδαμε με την πελεκη
ακουσες για γηπεδο κ βαζης βιζμα;;;;;;;;;;;;;;Μην βάζεις ταμπέλες...ανήκει σε όλους τους Έλληνες!
οκΗ πελέκη μπορεί να έκανε πολλά με τα συγκεκριμένα συμβόλαια αλλά όχι φοροδιαφυγή...
Μη μιλάς αν δεν ξέρεις...
Με παρεξήγησες!Από την αρχή είχα καταλάβει ότι είναι η ιδανική λύση για αυτό τον τόπο!ακουσες για γηπεδο κ βαζης βιζμα;;;;;;;;;;;;;;
τυχερε γαμουσε ο life97 κ επαιρνες ματι........
Όπως οι αμοιβές των συμβολαιογράφων
9 στα δέκα άρθρα που περί ελεύθερης οικονομίας καταλήγουν στο γιατί να παίρνουν τόσα οι συμβολαιογράφοι...
Ο Μανος ειναι πολυ σταθερος στις αποψεις του...μονο που τελευταια αποφευγει τον ορο"Φιλελευθερισμος"και ολα του τα παραγωγα,με ιδιαιτερη επιμελεια...Ωστόσο, αρκετές από τις απόψεις του έχουν ξεπεραστεί από τις εξελίξεις και η ένταξή του στο πασοκ κατ΄εμέ ήταν πολιτικό λάθος και ίσως η μόνη φορά που φάνηκε ασυνεπής (αν και στοίχισε περισσότερο στο γιωργάκη παρά σε αυτόν)
Ο Μανος ειναι πολυ σταθερος στις αποψεις του...μονο που τελευταια αποφευγει τον ορο"Φιλελευθερισμος"και ολα του τα παραγωγα,με ιδιαιτερη επιμελεια...
Τωρα για την ενταξη του στο ΠΑΣΟΚ τι να κανουμε αφου το παιντι δεν παει καλα...Ο Μανος παντως δεν μετακινηθηκε εκατοστο απο οσα υποστηριζει και ΙΜΟ ουτε φανηκε ασυνεπης προς τον εαυτο του.
Οσο για το νεο Κομμα...μεσα στο'41 με την πεινα την πολλη,ανοιξε ο μπαρμπα-Γιαννης το καινουργιο μαγαζι...
τον Νίκο Δήμου δεν τον είδατε ? τους Καθηγητές ? τον Βερέμη ? τον Αιβαλιώτη ? τον Πρύτανη Πανεπιστημίου Αιγαίου ? μονο ο Μάνος μπήκε στο μάτι σου ?