Νέα

Δημιουργία Κόμματος Σ. Μάνου, Μπουτάρη, Κοντογιαννόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepe_le_pew
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος σου είπε ότι συμφωνούμε ή συμπαθούμε και τους υπόλοιπους;

δεν ζητώ την ομοφωνία η συμπάθεια των μελλών του site ....

απλά αξιολογήστε με μάτια ορθάνοιχτα την εκάστοτε πολιτική πρόταση - οχι μονο προβάλλοντας τον τίτλο Δράση = Στέφανος Μάνος

εσύ προσωπικά  διαφωνείς η / και αντιπαθείς τους .... υπόλοιπους ?

υπάρχουν καποια προβεβλημένα στελέχη του καινού πολιτικού χώρου που σε συγκινούν / συμπαθείς η γενικά απαξιείς ολοκληρωτικά το πολιτικό σύστημα ?

η μήπως ο χαβαλές σε εκφράζει και ικανοποιεί ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο Γιωργάκης προσπάθησε να αντικαταστήσει την επιρροή που είχε ο Σημίτης στους φιλελευθέρους ψηφοφόρους. Βέβαια ο τρόπος που πήγε να επιλύσει το πρόβλημα δημιουργούσε περισσότερα διότι στο θυμικό του μέσου οπαδού του Πα.Σο.Κ ο Μάνος και ο Ανδριανόπουλος είναι αποδιοπομπαίοι. Όχι η μόνη γκάφα του. Όχι το μόνο αυτογκολ.

Φυλήςυχος Πολίτης

... και τι σχέση έχει αυτό με τη Δράση ?  ο Ανδριανόπουλος δεν συμετέχει.

έτσι για να πεις κατι το πέταξες ? η σαν φιλήσυχος πολίτης εκπροσωπείς τους ... φιλελεύθερους ψηφοφόρους τάχατες ?

όσο για εκφράσεις γκάφα - αυτογκόλ .... αγαπάς την ποδοσφαιρική ορολογια, κατανοητό .... αλλά .. έλεος ... μην τη χρησιμοποιείς πάντα & παντού ... σεβασμός σε κάποιους που δεν την προτιμούν ...

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Καμία μα καμία σχέση...
Συμ/φος γίνεσαι με εξετάσεις, έχοντας πτυχίο νομικής και κάποιες άλλες προϋποθέσεις...
Το κλειστό έχει πιο πολύ σχέση με τον καθορισμό της αμοιβής και όχι της προϋποθέσεις για να γίνεις...
Οι εξετάσεις θεωρούνται σχετικά δύσκολες...
Τα παιδιά των συμ/φων, αν καταφέρουν να γίνουν συμ/φοι παίρνουν το αρχείο του γονιού τους όπως τα παιδιά κάθε επαγγελματία παίρνουν, αν ακολουθήσουν το επάγγελμα του γονιού τους, την επιχείρηση, το πελατολόγιο, τα πάγια...
Που είναι το κακό;

Μα και τα συμβόλαια βάσει των σχεδίων των δικηγόρων συντάσσονται...
Ο συμ/φος είναι μια μορφή outsourcing του κράτους σε συμβάσεις και έγγραφα αυξημένου δημοσίου ενδιαφέροντος, όπως πχ οι αγοραπωλησίες ακινήτων, όπου επιβεβαιώνει ότι τηρήθηκαν οι νόμοι και οι τύποι που προβλέπει το κράτος (καταβολή φόρων κτλ)και υποτίθεται ότι λειτουργεί αντικειμενικά σε αντίθεση με τους δικηγόρους που ενεργούν πάντα προς όφελος των πελατών τους...

Διαφωνώ...Έχει ενδιαφέρουσες απόψεις, κάποιες στέκουν κάποιες όχι...
Μετά το κραχ μάλιστα, φαίνεται ότι κάπου έκανε λάθος...

Ρε συ πλάκα μας κάνεις ?

Ολα τα παιδιά των συμβουλαιογράφων εξανέκαθεν πήγαιναν μια  Ιταλία, μια Σερβία μια Ρουμανία
επαίρναν το πτυχίο του δικηγορου και μετά αναλάμβαναν το μαγαζί των γονιών.
Οι αμοιβές τους είναι υπέρογκες και αποτελουν μια κάστα που πλουτίζουν εις βάρος τον υπολοίπων

Με οποιας ε8νικότητας ανθρωπο έχω μιλήσει αμέσως το πρώτο που 8α μου πει οτι καστες
σε βάρος της κοινωνίας είναι καταστροφικές.

μήπως και αυτός δεν είναι  και ένας λογος που ξεσηκώνεται η νεολαία και έχει και δίκιο γιατι
οι πόρτες είναι πάντα κλειστες?

Αντι όλοι να συμφωνήσουμε για αμέσο ανοιγμα όλον των κλειστών επαγγελμάτων και κατάργηση
οποιουδήποτε μορφής κεκτημένων των προνομιουχων
ο Ελληνάρας λέει βρε να την βολεψω εγω και να παν να γαμηθουν οι υπολοιποι.

Αυτο που δεν καταλαβαίνει φυσικα είναι οτι στο τελος 8α την βολέψει στο κολο του οπως
εξηγησα και χ8ες

Αυτα και οποιος καταλαβε καταλαβε..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σήμερα στο κοινοβούλιο υπάρχουν 5 κόμματα.

Εκτός του κοινοβουλίου υπάρχουν οι Οικολόγοι, η Φιλελεύθερη Συμμαχία, άντε και το κόμμα του Παπαθεμελή.

Πρόσφατα εμανίστηκαν οι Δημοκρατικοί στον χώρο του Κέντρου και τώρα το νέο κόμμα του Μάνου.

Στον χώρο της άκρας αριστέρας υπάρχουν όλες οι αποχρώσεις από σταλινικούς, πρώην μαϊοκούς, μέχρι τροτσκιστές και το κόμμα παγκόσμια πρωτοτυπία ΟΑΚΚΕ.

Δεν νομίζω ότι σε άλλο κράτος με κοινοβουλευτικό πολίτευμα υπάρχουν περισσότερα κόμματα από ότι στην Ελλάδα (με την πιθανή εξαίρεση της Ιταλίας).

Όλοι βέβαια είναι κλέφτες, ψεύτες, άσχετοι, απατεώνες, θέλουν να τα αρπάξουν, γενικώς ανίκανοι.

Ο μόνος που είναι καλλίτερος για να κυβερνήσει τον τόπο, παράγει περισσότερο έργο, έχει καλλίτερες ιδέες είναι: ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
... και τι σχέση έχει αυτό με τη Δράση ?  ο Ανδριανόπουλος δεν συμετέχει.

έτσι για να πεις κατι το πέταξες ? η σαν φιλήσυχος πολίτης εκπροσωπείς τους ... φιλελεύθερους ψηφοφόρους τάχατες ?

όσο για εκφράσεις γκάφα - αυτογκόλ .... αγαπάς την ποδοσφαιρική ορολογια, κατανοητό .... αλλά .. έλεος ... μην τη χρησιμοποιείς πάντα & παντού ... σεβασμός σε κάποιους που δεν την προτιμούν ...

1) Ανεφέρθη η συμμετοχή του Μάνου στο Πα.Σο.Κ και η σταθερότητα των απόψεών του. Το νόημα που έβγαζε η αναφορά μου είναι ότι δεν μετακινήθηκε ο Μάνος από τις απόψεις του.
2) Ο Ανδριανόπουλος ανεφέρθη διότι είναι σχετικός με το περιστατικό που ανέφερα.
3) Η έκφραση γκάφα από που και έως που είναι ποδοσφαιρική;
4) Από πού προκύπτει ότι αγαπώ την ποδοσφαιρική ορολογία;
5) Από πού προκύπτει ότι τη χρησιμοποιώ παντού και πάντα;

:huh:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε συ πλάκα μας κάνεις ?

Ολα τα παιδιά των συμβουλαιογράφων εξανέκαθεν πήγαιναν μια  Ιταλία, μια Σερβία μια Ρουμανία
Οι αμοιβές τους είναι υπέρογκες και αποτελουν μια κάστα που πλουτίζουν εις βάρος τον υπολοίπων

Με οποιας ε8νικότητας ανθρωπο έχω μιλήσει αμέσως το πρώτο που 8α μου πει οτι καστες

μήπως και αυτός δεν είναι  και ένας λογος που ξεσηκώνεται η νεολαία και έχει και δίκιο γιατι

Αντι όλοι να συμφωνήσουμε για αμέσο ανοιγμα όλον των κλειστών επαγγελμάτων και κατάργηση

Αυτο που δεν καταλαβαίνει φυσικα είναι οτι στο τελος 8α την βολέψει στο κολο του οπως
εξηγησα και χ8ες

κατάλαβε ... κατάλαβε ....

αλλά αν σηκώσεις τα μάτια και διαβάσεις την κεφαλίδα θα διαπιστωσεις της απομάκρυνσή σου απο το θέμα ...

ο τρόπος που εκφράζεσαι σε κατατάσει στους .... Ελληνάρες .....

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Πρέπει να είμαστε παγκόσμια πρωτοτυπία σε αυτή την χώρα:ο κάθε κουλός ιδρύει ένα κόμμα...ή ανοίγει καινούργια εφημερίδα!!! :jerking: :jerking: :jerking:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ο Γιωργάκης προσπάθησε να αντικαταστήσει την επιρροή που είχε ο Σημίτης στους φιλελευθέρους ψηφοφόρους. Βέβαια ο τρόπος που πήγε να επιλύσει το πρόβλημα δημιουργούσε περισσότερα διότι στο θυμικό του μέσου οπαδού του Πα.Σο.Κ ο Μάνος και ο Ανδριανόπουλος είναι αποδιοπομπαίοι. Όχι η μόνη γκάφα του. Όχι το μόνο αυτογκολ.

Φυλήςυχος Πολίτης

Δεν νομίζω.
Καλή κίνηση του Γιωργάκη ήταν πλην αφελής. Είχε την αυταπάτη ότι δεν θα αντιδρούσαν οι παλαιοκομματικοί Πασόκοι και δεν θα έβγαζαν τα μαχαίρια.

Τώρα όσο θετική γνώμη και αν έχω για τον Μάνο τόσο αρνητική έχω για τον Αδριανόπουλο.
Ο οποίος μεταφράζει διάφορα άρθρα από think tank του εξωτερικού και νομίζει ότι έχει άποψη.
Καμία πρωτοτυπία και καμία φρέσκια ιδέα.

Συν τοις άλλοις ήταν (και εξακολουθεί να είναι; ) σύμβουλος της Ρώσικης Κυβέρνησης για θέματα ανταγωνισμού.

Ναι ξέρω, ξέρω πως παίζεται εκεί το παιγνίδι του ανταγωνισμού.
Με τα καλάσνικοφ.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
1) Ανεφέρθη η συμμετοχή του Μάνου στο Πα.Σο.Κ και η σταθερότητα των απόψεών του. Το νόημα που έβγαζε η αναφορά μου είναι ότι δεν μετακινήθηκε ο Μάνος από τις απόψεις του.
2) Ο Ανδριανόπουλος ανεφέρθη διότι είναι σχετικός με το περιστατικό που ανέφερα.
3) Η έκφραση γκάφα από που και έως που είναι ποδοσφαιρική;
4) Από πού προκύπτει ότι αγαπώ την ποδοσφαιρική ορολογία;
5) Από πού προκύπτει ότι τη χρησιμοποιώ παντού και πάντα;

:huh:

Αγαπητέ φυλήσυχε, εκφράσου ανοιχτά και ελεύθερα για οτι σε απασχολεί σε σχέση με το θέμα.
Εχουμε μια νέα πολιτική κίνηση που ίσως έχει κατι να πει και πιθανότατα και να προσφέρει (όσο αυτό μπορέι να γινει αποδεκτό στο τρέχον πολιτικό σκηνικό).
Ισως ολα είναι εκ του πονηρού ισως και οχι ....

Σκέψου ζύγισε συγκρινε ξύσε και λιγο το μελανό κράνος που φοράς ... και αποφάσισε ...

εγώ ο αξιόπιστος, οι υπόλοιποι συναθλητές του φόρουμ είμαστε εδω για να συζητήσουμε σχετικά .... χωρίς πάθος και φανατισμούς ......

... και όλα θα συμβούν όπως πρέπει ...

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
κατάλαβε ... κατάλαβε ....

αλλά αν σηκώσεις τα μάτια και διαβάσεις την κεφαλίδα θα διαπιστωσεις της απομάκρυνσή σου απο το θέμα ...

ο τρόπος που εκφράζεσαι σε κατατάσει στους .... Ελληνάρες .....

μπραβο, βλέπω την έχεις πάρει εργολαβία την ηλεκτρονική αφισοκόληση του κόμματος

αληθεια τι σου έχει τάξει ο Μάνος και σε έκανε τόσο πιστο κομματόσκυλο ?

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πρέπει να είμαστε παγκόσμια πρωτοτυπία σε αυτή την χώρα:ο κάθε κουλός ιδρύει ένα κόμμα...ή ανοίγει καινούργια εφημερίδα!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Καθόλου πρωτοτυπία !!

η πολιτική πρωτοβουλία και η ελευθερία και δυνατότητα έκφρασης αποτελλούν θεμέλιο λίθο της Δυτικής Δημοκρατίας ....

έχεις ζήσει στον Ευρωπαικό χώρο ?

αντίθετα ... ο απαξιωτικός τρόπος έκφρασης που χρησιμοποιείς δεν αρμόζει στη ελευθερη έκφραση ....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μπραβο, βλέπω την έχεις πάρει εργολαβία την ηλεκτρονική αφισοκόληση του κόμματος

αληθεια τι σου έχει τάξει ο Μάνος και σε έκανε τόσο πιστο κομματόσκυλο ?

:2funny: :2funny: :2funny:

αυτό κατάλαβες ? μακάριοι οι πτωχοί τω πνευματι ... οτι αυτων η βασιλία ....

κομματόσκυλο !!!!  τι έκφραση !!!!  ταιριάζει σε ενα Ελεεινο - Νεο -Ελληνα .... καθ' ύμιν ....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αγαπητέ φυλήσυχε, εκφράσου ανοιχτά και ελεύθερα για οτι σε απασχολεί σε σχέση με το θέμα.
Εχουμε μια νέα πολιτική κίνηση που ίσως έχει κατι να πει και πιθανότατα και να προσφέρει (όσο αυτό μπορέι να γινει αποδεκτό στο τρέχον πολιτικό σκηνικό).
Ισως ολα είναι εκ του πονηρού ισως και οχι ....

Σκέψου ζύγισε συγκρινε ξύσε και λιγο το μελανό κράνος που φοράς ... και αποφάσισε ...

εγώ ο αξιόπιστος, οι υπόλοιποι συναθλητές του φόρουμ είμαστε εδω για να συζητήσουμε σχετικά .... χωρίς πάθος και φανατισμούς ......

... και όλα θα συμβούν όπως πρέπει ...

Αυτό που έχω να πω είναι το ότι λιγότερες πιθανότητες έχει να κάνει σκάνδαλα ο διάπλουτος. Ειναι σίγουρο ότι δεν ήλθε για να φάει. Είναι τόσο σίγουρο, όσο σίγουρο είναι ότι δεν έχει ζοριστεί ποτέ και δεν μπορεί να καταλάβει το εάν όντως ένας διαμαρτύρεται διότι δεν έχει τί να κάνει ή διαμαρτύρεται διότι αδικείται και η οικονομική κατάστασή του έχει επιδεινωθεί. Τους βλέπει όλους σαν διαδηλωτές και ταραξίες της τάξης. Είναι πολύ μακριά για να τους ξεχωρίσει. Για να τους διακρίνει.
Δεν μιλάω συγκεκριμένα για αυτόν. Για τον κάθε πλούσιο που είναι στην πολιτική μιλάω. Είτε αυτός είναι Αλαβάνος, είτε είναι Μάνος, είτε είναι Καραμανλής.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ρε συ πλάκα μας κάνεις ?

Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό...

Μόνο συμβολαιογράφοι; Και δικηγόροι και γιατροί και πολιτικοί μηχανικοί και...και...Ώρες- ώρες νομίζω ότι η ελλάδα είναι χώρος εναπόθεσης των τοξικών αποβλήτων της χαμηλου επιπέδου αλλοδαπής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης...

Αλλά δεν βλέπω τι σχέση έχει αυτό με το ρόλο του συμβολαιογράφου ως επάγγελμα- εγώ έγραψα ότι δεν είναι διακοσμητικό ή περιττό όπως επίσης και ότι η ιδιότητα δεν κληρονομείται...
Πρέπει να δώσεις εξετάσεις για να γίνεις, οι οποίες δεν είναι τόσο εύκολες όσο πχ των δικηγόρων που είναι πάρε- βάλε...
Τώρα αν γίνονται λαθροχειρίες, δεν το αποκλείω...

Με Ινδό μίλησες;

Λες αυτοί που κάναν τα επεισόδια να είναι αποτυχόντες του τελευταίου διαγωνισμού συμβολαιογράφων;

Έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό ανά πολίτη συμβολαιογράφων, δικηγόρων, γιατρών και πολιτικών μηχανικών στο δυτικό κόσμο...
Σε όλα τα κράτη του κόσμου, της ινδίας συμπεριλαμβανομένης για να ασκήσεις τέτοιο επάγγελμα πρέπει να δώσεις εξετάσεις από τις πλέον σκληρές- ρώτα κανά άγγλο ή αμερικάνο τί θα πει bar exam κάι όχι, δεν είναι διαγωνισμός μπυροποσίας...
Τα περί κλειστών επαγγελμάτων έχουν περισσότερο να κάνουν με τις λεγόμενες ελάχιστες αμοιβές που ορίζει ο κάθε επαγγελματικός σύλλογος...
Στις περισσότερες χώρες όπου δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός, τα νομικά έξοδα είναι πολλαπλάσια - πήγαινε σε έναν δικηγόρο στη Γερμανία ή στη Γαλλία και θα χρειαστείς καταναλωτικό δάνειο για να πληρώσεις τα έξοδα και για να σε προλάβω, ακόμη και αναλογικ΄λα με τους μισθούς τους...

εξηγησα και χ8ες

Ε, αφού το εξήγησες τόσο τεκμηριωμένα, πάω πάσο...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Καθόλου πρωτοτυπία !!
η πολιτική πρωτοβουλία και η ελευθερία και δυνατότητα έκφρασης αποτελλούν θεμέλιο λίθο της Δυτικής Δημοκρατίας ....
έχεις ζήσει στον Ευρωπαικό χώρο ?
αντίθετα ... ο απαξιωτικός τρόπος έκφρασης που χρησιμοποιείς δεν αρμόζει στη ελευθερη έκφραση ....

Καλά γιατρέ μου...ότι πείς... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Δεν καταλαβαίνω γιατι κολατε σε ενα όνομα ...

Η πολιτική ίδρυση της <Δράσης> υπογράφεται απο 200 στελέχη και η αρχική ηγετική ομάδα είναι 12 μελής ...
Το σχολιο μου αφορα πρωτιστως τον ιδιο τον Μανο και την συνεπεια που εχει(η δεν εχει)δειξει στις αποψεις του.Για το Kομμα εγραψα το εξης:
μεσα στο'41 με την πεινα την πολλη,ανοιξε ο μπαρμπα-Γιαννης το καινουργιο μαγαζι...
...Μεταφραζω:Σε μια περιοδο που οι νεοφιλελευθερες ιδεες πανε κατα διαολου διεθνως,ο hardcore φιλελευθερος Μανος ανοιγει(ηγηται)ενα νεο μαγαζι(Κομμα)...Γεια σου ρε Στεφανε με το ωραιο timing...
τον Νίκο Δήμου δεν τον είδατε ? τους Καθηγητές ? τον Βερέμη ? τον Αιβαλιώτη ? τον Πρύτανη Πανεπιστημίου Αιγαίου ? μονο ο Μάνος μπήκε στο μάτι σου ?
Απο τα ατομα που αναφερεις ονομαστικα ολα ανηκουν σε αυτο που μπορω να ονομασω Αστοφιλελευθερο χωρο(ιδιως ο Δημου,ο παλιοτερος και συνεπεστερος),και ειναι αφθαρτα-με εξαιρεση ισως τον Βερεμη.(Σημ.ο Αιβαλιωτης δεν ειναι ο Κωστας Αιβαλιωτης του ΛΑΟΣ)

Εννοειται οτι ΔΕΝ θα ψηφισω την"Δραση",thank you very much.

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό που έχω να πω είναι το ότι λιγότερες πιθανότητες έχει να κάνει σκάνδαλα ο διάπλουτος. Ειναι σίγουρο ότι δεν ήλθε για να φάει. Είναι τόσο σίγουρο, όσο σίγουρο είναι ότι δεν έχει ζοριστεί ποτέ και δεν μπορεί να καταλάβει το εάν όντως ένας διαμαρτύρεται διότι δεν έχει τί να κάνει ή διαμαρτύρεται διότι αδικείται και η οικονομική κατάστασή του έχει επιδεινωθεί.
Δεν μιλάω συγκεκριμένα για αυτόν. Για τον κάθε πλούσιο που είναι στην πολιτική μιλάω. Είτε αυτός είναι Αλαβάνος, είτε είναι Μάνος, είτε είναι Καραμανλής.

διάπλουτος ??  δεν την γνωρίζω τη λέξη .... ούτε το λεξικό Μπαμπινιώτη ....

μήπως ζάπλουτος ? ο Μανος & ο Καραμανλής ? δεν το νομίζω .....

πλούσιοι ? ναι ....και πολύ μάλιστα .... ζάπλουτοι ? οχι

εσυ τι αναζητάς ? τον ... πτωχό πολιτικό ?  ψαξε - ψαξε ... καποιον θα βρεις ... δε μπορεί ....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το σχολιο μου αφορα πρωτιστως τον ιδιο τον Μανο και την συνεπεια που εχει(η δεν εχει)δειξει στις αποψεις του.Για το Kομμα εγραψα το εξης:...Μεταφραζω:Σε μια περιοδο που οι νεοφιλελευθερες ιδεες πανε κατα διαολου διεθνως,ο hardcore φιλελευθερος Μανος ανοιγει(ηγηται)ενα νεου μαγαζι(Κομμα)...Γεια σου ρε Στεφανε με το ωραιο timing...Απο τα ατομα που αναφερεις ονομαστικα ολα ανηκουν σε αυτο που μπορω να ονομασω Αστοφιλελευθερο χωρο(ιδιως ο Δημου,ο παλιοτερος και συνεπεστερος),και ειναι αφθαρτα-με εξαιρεση ισως τον Βερεμη.(Σημ.ο Αιβαλιωτης δεν ειναι ο Κωστας Αιβαλιωτης του ΛΑΟΣ)

Εννοειται οτι ΔΕΝ θα ψηφισω την"Δραση",thank you very much.

ο Μάνος ΔΕΝ είναι η δράση .... ειναι και ο Μανος όπως και αλλοι 200 ....

οπότε μην κολάς ....

ο Αιβαλιώτης είναι η Δελτα Χημικά (Ελλάδα - Βαλκάνια) - γραφεία επι της Πειραιώς δίπλα στο Athens Heart ...

ελπίζω να επιλέξεις εναν απολυτο αξιο πολιτικό φορέα με την ψήφο σου ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom