Νέα

Δημιουργία Κόμματος Σ. Μάνου, Μπουτάρη, Κοντογιαννόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pepe_le_pew
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 230
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ελπίζω η κριτική που ασκείται για το Μάνο να περάσει στο επόμενο επίπεδο, γιατί μέχρι τώρα μονο επιθεώρηση μάρκου σεφερλή θυμίζει

Ας μου πει ένας που είναι χειρότερος ο μανος από τους διαφορους μαφιόζους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Πουθενά δεν διαφέρει ο Μανος από τους άλους μαφιόζους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Αλλωστε έχει υπηρετήσει και τους δύο. :2funny: :2funny: :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

βρε μανία με τον Μάνο .....

πρέπει νασαι μανιοκαταθληπτικός ..... σ'εχω παρατηρήσει απο προηγούμενα λεγόμενα ....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αλλωστε έχει υπηρετήσει και τους δύο.

E όχι ρε συ. Ούτε τσιτουρίδης είναι, ούτε μπακογιάννη, ούτε αβραμό, ούτε Μαγγίνα, ούτε βουλγαράκι

Από πασοκ δε λέω ονόματα απλά γιατί δεν ξέρω κανένανε

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Συμπέρασμα : είσαι Τσιπροαλαβανικός - Κουκουές η Λαουτζίκος .... η μήπως διαμαρτυρόμενος /  ακυρος  / κανένας / δεν γνωρίζω - δεν λέω ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
E όχι ρε συ. Ούτε τσιτουρίδης είναι, ούτε μπακογιάννη, ούτε αβραμό, ούτε Μαγγίνα, ούτε βουλγαράκη

Από πασοκ δε λέω ονόματα απλά γιατί δεν ξέρω κανένανε

Είναι γεγονός ότι ο μάνος έχει να επιδείξει λίγο έστω έργο τον λίγο καιρό που μετείχε σε κυβέρνηση (1979-1981, 1990-93) , έχει σταθερότητα απόψεων και δεν έχει αναμιχθεί σε κάποιο μεγάλο σκάνδαλο, πράγμα που το διαφοροποιεί κάπως από τους διάφορους πολιτικάντηδες...

Ωστόσο, αρκετές από τις απόψεις του έχουν ξεπεραστεί από τις εξελίξεις και η ένταξή του στο πασοκ κατ΄εμέ ήταν πολιτικό λάθος και ίσως η μόνη φορά που φάνηκε ασυνεπής (αν και στοίχισε περισσότερο στο γιωργάκη παρά σε αυτόν)

OP
OP
P

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ξέχασες να βάλεις και τον Λαμπράκη...Μην τα υπεραπλοποιείς έτσι γιατί εκτίθεσαι.

Ο Λαμπρακης για μενα ειναι προιστορια .

Την βραδια που σκοτωθηκε ο Τεμονερας την εχω ζησει ως 20χρονος !!!
Αλλη μια βραδια γελοιτητας και φανατισμου και των περιφημων   :jerking: ανακαταληψεων  με μια απορια ενος τοτε νεου.

Αφου εγω που  :jerking: πηγα για υπνο στις 1 το βραδυ τι δουλεια ειχαν σαρανταρηδες  σε καταλήψεις σχολειων στις 2 τη νύχτα ??

20 χρονια τωρα δεν αλλαζουμε ας αλλαξουμε φαντασιωση και οχι χερι στην  :jerking:(εεε ρε συνθημα που σκεφτηκα
καλοοοοοο εεεεεεεεε  :dancing:)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Είναι γεγονός ότι ο μάνος έχει να επιδείξει λίγο έστω έργο τον λίγο καιρό που μετείχε σε κυβέρνηση (1979-1981, 1990-93) , έχει σταθερότητα απόψεων και δεν έχει αναμιχθεί σε κάποιο μεγάλο σκάνδαλο, πράγμα που το διαφοροποιεί κάπως από τους διάφορους πολιτικάντηδες...

Ωστόσο, αρκετές από τις απόψεις του έχουν ξεπεραστεί από τις εξελίξεις και η ένταξή του στο πασοκ κατ΄εμέ ήταν πολιτικό λάθος και ίσως η μόνη φορά που φάνηκε ασυνεπής (αν και στοίχισε περισσότερο στο γιωργάκη παρά σε αυτόν)

Η Δραση παρουσιάσθηκε απο 12 σημαντικές προσωπικοτητες με την υποστηριξη άλλων 100.

Ο κ. Μανος ηταν ενας εξ αυτων .... μην περιορίζεις σε μονοπροσωπη την ολη παρουσία ....

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
κρινω οτι εισαι Βλακας..!

η Βλακία στα μούτρα σου διαγράφεται καθαρότατα Zlatan ..... ????

επαναλαμβάνω τα περι αλλοτρίων .... και σου επιστρέφω τον ευγενη χαρακτηρισμό ..... μερικά ατομα αυτοχαρακτηρίζονται τοσο ευκολα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom