Νέα

Δημιουργια ιστοσελιδας γνωριμιων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Γιατι υπάρχει ακόμα μεσαία τάξη που οσο πάει συρρικνώνετε και υπάρχει και ενα μεγάλο ποσοστό ιδιοκατοίκησις οπου ενας με δικό του σπίτι και ένα μηνιάτικο μπορει να διαθέση μια στο τόσο τα 100 ευρώ στη βιζιτα. Και κάποιοι έχουν εισοδήματα απο νοίκια σπίτια/μαγαζια συν οτι έχουν και μια δουλίτσα. Απο αυτους δουλευουν οι βιζιτες.
και ολοι οι αλλοι παμε ολοταχως για μεταξι, σωστα τυπε? εκτος κι αν στραβωθει καμμια και κανουμε καμμια σχεση και μας βγει οικονομικα.. :helpplea:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Το χειροτερο ειναι να μην εχεις δουλεια και να μη βρισκεις. Οποιος εχει ειναι τυχερος πλεον.
τυχερος αλλα με την Δαμοκλειο σπαθη της απολυσης να κρεμεται πανω απο το κεφαλι του εαν και εφ οσον ειναι στον ιδιωτικο τομεα.. :s&m_3:

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.393
Πόντοι
456
Γιατι υπάρχει ακόμα μεσαία τάξη που οσο πάει συρρικνώνετε και υπάρχει και ενα μεγάλο ποσοστό ιδιοκατοίκησις οπου ενας με δικό του σπίτι και ένα μηνιάτικο μπορει να διαθέση μια στο τόσο τα 100 ευρώ στη βιζιτα. Και κάποιοι έχουν εισοδήματα απο νοίκια σπίτια/μαγαζια συν οτι έχουν και μια δουλίτσα. Απο αυτους δουλευουν οι βιζιτες.

Άψογη απάντηση!!!!! Έτσι ειναι...

Οι περισσότερες όμως έχουν και target group  

PROVOKATOR

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Απο τα 5 εκατομυρια της Αθήνας κάθε βράδυ 500 άτομα  :knockinb:  Για αuτους λοιπόν  δουλεύουν οι βίζιτες

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.127
Πόντοι
6.796
και ολοι οι αλλοι παμε ολοταχως για μεταξι, σωστα τυπε? εκτος κι αν στραβωθει καμμια και κανουμε καμμια σχεση και μας βγει οικονομικα.. :helpplea:

Ναι τυπε οι υπολοιποι Φυλής και Μετάξι.. Απλα οσο πάει τα Γιουρος θα λιγοστεύουν.. θα γινονται δυσεύρετα.. αυτα τα 30.000 που έχεις δε παίζει να τα μαζέψει κανένας μισθωτός δημοσίου/ιδιωτικού τομέα ποτέ των ποτών στη ζωή του. Ειδικα αμα κανει οικογένεια και δεν εχει δικό του σπίτι κάποιος την γάμισε.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τυποι καλημερα..επειδη οι εποχες ειναι πολυ δυσκολες και οι μισθοι χαμηλοι σκεφτηκα να κανω ενα επιχειρηματικο ανοιγμα στο διαδικτυο..με ενα κεφαλαιο περιπου 30.000 σκεφτηκα να ανοιξω μια ιστοσελιδα γνωριμιων..πηρα τηλ σε μια εταιρεια κατασκευης ιστοσελιδων και μου ειπανε πως τα λεφτα αυτα ισα-ισα που φτανουν..ποια ειναι η γνωμη σας τυποι? αξιζει το ρισκο? πιστευετε θα γινει γρηγορα αποσβεση κεφαλαιου η μηπως τωρα με τα facebook κλπ δεν μπαινει ο κοσμος σε τετοιες σελιδες? σημειωστε οτι αν δεν πετυχει το ανοιγμα χαθηκα..ειναι τα τελευταια χρηματα που εχουν απομεινει..ακουω γνωμες.. :hi:
Καλυτερα παιχτα στο στοιχημα τυπε.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.127
Πόντοι
6.796
τυχερος αλλα με την Δαμοκλειο σπαθη της απολυσης να κρεμεται πανω απο το κεφαλι του εαν και εφ οσον ειναι στον ιδιωτικο τομεα.. :s&m_3:

Ολη η ελλάδα ετσι ειναι πλεον.. το Μεγκα λεει θα κλεισει.. οι τραπεζες για διωξουν εθελουσια χιλιαδες ατομα.. οποιος βρισκει δουλεια θα παιρνει 500 απο δω και περα.. γαματα με κεφαλαια γραμματα

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Ναι τυπε οι υπολοιποι Φυλής και Μετάξι.. Απλα οσο πάει τα Γιουρος θα λιγοστεύουν.. θα γινονται δυσεύρετα.. αυτα τα 30.000 που έχεις δε παίζει να τα μαζέψει κανένας μισθωτός δημοσίου/ιδιωτικού τομένα ποτέ των ποτών στη ζωή του. Ειδικα αμα κανει οικογένεια και δεν εχει δικό του σπίτι κάποιος την γάμισε.
Οι γονεις μου και οι 2 συνταξιουχοι του δημοσιου και μαλιστα ο πατερας μου του στρατου τα μαζεψαν αυτα τα λιγα σε ολη τους την ζωη..εξαιρεση το εφαπαξ που ξοδευτηκε για την αγορα 2 διαμερισματων..και σκεφτειτε τοτε ηταν αλλοιως τα πραγματα..τωρα ουτε αυτα τα λιγα δεν μαζευονται... :S

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.127
Πόντοι
6.796
Οι γονεις μου και οι 2 συνταξιουχοι του δημοσιου και μαλιστα ο πατερας μου του στρατου τα μαζεψαν αυτα τα λιγα σε ολη τους την ζωη..εξαιρεση το εφαπαξ που ξοδευτηκε για την αγορα 2 διαμερισματων..και σκεφτειτε τοτε ηταν αλλοιως τα πραγματα..τωρα ουτε αυτα τα λιγα δεν μαζευονται... :S

Αμα εχεις και 2 διαμερισματα εισαι αρχοντας.. ενα μηνιατικο θες να χεις και ασε τις επενδύσεις.. στο λεω εγω που ειχα μαγαζι με τζίρο 250.000 το χρονο και ανοιξα και δευτερο και τριτο και μετα τον ηπια πανυγηρικα...

PROVOKATOR

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
6
Πόντοι
0
Περιτο να πω ότι για μια καλοστημένη ιστοσελίδα δεν χρειαζονται πάνω από 5 χιλιάρικα και αν την φτιάξει κάποιος στην ανατολική Ευρώπη περίπου δύο χιλιάδες. Τα τριάντα είναι υπερβολικό πόσο.

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.127
Πόντοι
6.796
.. και απο Call girls που γαμαγα και Citytours εχω καταντήσει να γαμάω Φυλης και με βλέπω και για Μεταξι συντομα ...

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Αμα εχεις και 2 διαμερισματα εισαι αρχοντας.. ενα μηνιατικο θες να χεις και ασε της επενδύσεις.. στο λεω εγω που ειχα μαγαζι με τζίρο 250.000 το χρονο και ανοιξα και δευτερο και τριτο και μετα τον ηπια πανυγηρικα...
δεν εχω 2 φιλε..στο ενα μενουν οι δικοι μου..απλα οι ανθρωποι με τους κοπους μιας ζωης μου πηραν ενα δυαρακι στου Γκυζη..απλα ημουν βλακας οταν μου ελεγε ο πατερας μου να παω στρατιωτικος του ελεγα εγω καραβανας δεν γινομαι..καλα να παθω τωρα.. :headbang:

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.127
Πόντοι
6.796
δεν εχω 2 φιλε..στο ενα μενουν οι δικοι μου..απλα οι ανθρωποι με τους κοπους μιας ζωης μου πηραν ενα δυαρακι στου Γκυζη..απλα ημουν βλακας οταν μου ελεγε ο πατερας μου να παω στρατιωτικος του ελεγα εγω καραβανας δεν γινομαι..καλα να παθω τωρα.. :headbang:

Κομπλε εισαι.. κράτα τα λεφτά σου και θα με θυμηθείς.. ενα μηνιατικο θες.. εγω που εμπλεξα με επιχειρήσεις κατέληξα αλκοολικός και να γαμάω στα μπουρδέλα.. ενω γάμαγα πουτάνες των 300 ευρώ κάποτε σε οργια

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Κομπλε εισαι.. κράτα τα λεφτά σου και θα με θυμηθείς.. ενα μηνιατικο θες.. εγω που εμπλεξα με επιχειρήσεις κατέληξα αλκοολικός και να γαμάω στα μπουρδέλα.. ενω γάμαγα πουτάνες των 300 ευρώ κάποτε σε οργια
μηπως φιλε εκανες λαθος διαχειριση των χρηματων που εβγαζες? σορρυ που ρωταω αλλα την πατησαν πολλοι ετσι.. :S

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.393
Πόντοι
456
μηπως φιλε εκανες λαθος διαχειρηση των χρηματων που εβγαζες? σορρυ που ρωταω αλλα την πατησαν πολλοι ετσι.. :S

Πολλά παίζουν ρόλο φίλε δεν είναι μόνο η διαχείριση

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.127
Πόντοι
6.796
μηπως φιλε εκανες λαθος διαχειρηση των χρηματων που εβγαζες? σορρυ που ρωταω αλλα την πατησαν πολλοι ετσι.. :S

Τύπε η επιχειριση ειναι ρισκο.. εσυ λες εχεις 30.. αμα τα επενδυσεις μπορει να βγαλεις 100 μπορει να βρεθεις να χρωστας τα πενταπλασια.

Και εχω εργαστει και χρονια στον ιδιωτικο τομεα οπως εσυ και με εχεθ παει πιπα κωλο και τωρα κανω κατι αλλες δουλιτσες και ετοιμαζομε να την κανω απο ελλαδα αλλα δεν ειναι σιγουρο ακομα..

Επισκέπτης
σε εναν φιλο του πατερα μου που ειχε ομολογα και του λεγανε μην φοβασαι τελικα του τα φαγανε..πως ξερουμε οτι δεν θα γινει κατι τετοιο και με τις καταθεσεις? ειδικα σε αυτην την κυβερνηση εγω δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη..καταλαβες γιατι ψαχνομαι να κανω κατι?

Ενω στις προηγουμενες κυβερνησεις ειχες εμπιστοσυνη ε ? Ο Τσιπρας σου φταιει κι εσενα, οχι οι Πασοκονδουδες που φωρτωσαν τη χωρα χρεη. Κρατα τα φραγκα που εχεις και περιμενε τις καλυτερες μερες. Αν αργησουν να ερθουν καντην για εξω.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Ενω στις προηγουμενες κυβερνησεις ειχες εμπιστοσυνη ε ? Ο Τσιπρας σου φταιει κι εσενα, οχι οι Πασοκονδουδες που φωρτωσαν τη χωρα χρεη. Κρατα τα φραγκα που εχεις και περιμενε τις καλυτερες μερες. Αν αργησουν να ερθουν καντην για εξω.
δεν ειπα οτι οι αλλοι ηταν καλυτεροι..αλλα αυτη η κυβερνηση ξεπερασε τα ορια..για να μην μιλησω για τα ψεμματα που ειπαν προεκλογικα..αλλα οπως σωστα λες οποιος και ναρθει το ιδιο θαναι.κανεις δεν παλευει για το συμφερον του λαου και της πατριδος..αλλα οχι και τοσα ψεμματα..να σου θυμισω, σεισαχθεια, 13η συνταξη, καταργηση ενφια, και αλλα..ελεοοοοος

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.127
Πόντοι
6.796
Τύπε κράτα τα λεφτά σου και φάτα στις πουτάνες.. ολα εκει καταλήγουν τελικά

Επισκέπτης
δεν ειπα οτι οι αλλοι ηταν καλυτεροι..αλλα αυτη η κυβερνηση ξεπερασε τα ορια..για να μην μιλησω για τα ψεμματα που ειπαν προεκλογικα..αλλα οπως σωστα λες οποιος και ναρθει το ιδιο θαναι.κανεις δεν παλευει για το συμφερον του λαου και της πατριδος..αλλα οχι και τοσα ψεμματα..να σου θυμισω, σεισαχθεια, 13η συνταξη, καταργηση ενφια, και αλλα..ελεοοοοος

Φιλαρακο αυτη η κυβερνηση κανει οτι της λενε οι δανειστες οπως θα εκανε οποιαδηποτε κυβερνηση θα ειχαμε. Αμα χρωστας κανεις το μαλακα, κακα τα ψεματα. Και η Ελλαδα χρωσταει. Απλα σε αυτους ελαχε να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα. Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε ? Για μενα μην κανεις τιποτα προς το παρων. Ελλαδα ημουν πριν ενα μηνα, ας πουμε εκανα μια "ερευνα αγορας". Πραγματικα το σκεφτομουν να επιστεψω, με ψιλο-κουρασε το Βερολινο, αλλα τελικα πηρα την αποφαση οτι αυτη την εποχη στην Ελλαδα δεν αξιζει να ρισκαρεις το οποιο κεφαλαιο εχεις. Εκτος αν ανοιξεις καντινα στην Ειδομενη να πουλας σαντουιτς στους προσφυγες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom