Νέα

Δημιουργια ιστοσελιδας γνωριμιων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Ε τι να μην μιλαω ετσι οταν βλεπω τετοιο γδαρσιμο?
Καποιος που εχει ασχοληθει σοβαρα με προγραμματισμο και εχει δουλεψει στον τομεα αυτο ξερει οτι για κανενα λογω μια εφαρμογη για ραντεβου δεν κοστιζει τοσο που λες. Φυσικα παντα αμα ο επαγγελματιας βρει εναν χωρις γνωσεις οπως ο θεματοθετης και απελπισμενο θα τον γδαρει οπως μπορει.
Αντικειμενικα το κοστος ειναι απο 2 χιλιαρικα...μεχρι 6-7 για κατι εξαιρετικα PRO.

Μιλούσαμε για ιστοσελίδα.

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
δλδ και τα 30 που μου ειπαν ειναι πολλα τυπε? πες μου να ξερω ειναι χρηματα των γονιων μου μαζεμενα με πολυ κοπο..

Φυσικα και ειναι πολλα! Να σε κατακλεψουν πανε!
Και μιας και ειναι των γονιων σου μαζεμενα με πολυ κοπο και μιας και εισαι ισα ισα οικονομικα κανε ενα καλο στην οικογενεια σου και σε σενα και φυλαξε τα. Να τρωτε κανα οσπριο και κανα φαι στις δυσκολες αυτες μερες και ασε τα επιχειρηματικα ανοιγματα γιατι θα κλαιτε και θα πεινατε μετα.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Και μιας και ειναι των γονιων σου μαζεμενα με πολυ κοπο και μιας και εισαι ισα ισα οικονομικα κανε ενα καλο στην οικογενεια σου και σε σενα και φυλαξε τα. Να τρωτε κανα οσπριο και κανα φαι στις δυσκολες αυτες μερες και ασε τα επιχειρηματικα ανοιγματα γιατι θα κλαιτε και θα πεινατε μετα.
φιλε δεν ξερω αλλα κατι ακουσα για κουρεμα αν δεν πληρωσει η χωρα μας τα δανεια..δεν ξερω, οτι ακουσα σου λεω..σε ακινητα παλι δεν αξιζει επενδυση..μη μας τα φανε ρε γμτ ξερω και γω..

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796

Συμφωνω να κρατησεις τα λεφτα σου τυπε.  :thumbsup:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
φιλε δεν ξερω αλλα κατι ακουσα για κουρεμα αν δεν πληρωσει η χωρα μας τα δανεια..δεν ξερω, οτι ακουσα σου λεω..σε ακινητα παλι δεν αξιζει επενδυση..μη μας τα φανε ρε γμτ ξερω και γω..

Τύπε σε 10 χρονια η ελλάδα θα ναι ρημαδιό.. Κράτα τα 30.000 και βρες μια δουλεια υπαλληλος.. :hi:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
σε εναν φιλο του πατερα μου που ειχε ομολογα και του λεγανε μην φοβασαι τελικα του τα φαγανε..πως ξερουμε οτι δεν θα γινει κατι τετοιο και με τις καταθεσεις? ειδικα σε αυτην την κυβερνηση εγω δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη..καταλαβες γιατι ψαχνομαι να κανω κατι?

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1

Αν γινει κουρεμα που ειχε ακουστει πριν πολυ καιρο σε περιπτωση που δεν γινοταν η αξιολογηση και δεν τα βρισκανε ΟΠΟΥ αν δεν κανω λαθος πλεον ολα ειναι οκ το κουρεμα θα γινει για καταθεσεις ανω των 100.000 ευρω. Ποτε δεν εχουν κουρευτει καταθεσεις κατω απο 100.000 ευρω! Εσυ ρε ταλαιπωρε καραμητρο με τα 30.000 τι καθεσαι και σκεφτεσαι και σε απασχολει?!
Φυλαξτε τα και αγοραστε μερικα σακια οσπρια γιατι ερχονται δυσκολες μερες ακομα. Κατσε φρονιμα και να χαιρεσαι που βγαινει λιγο φαι με αυτα τα λεφτα.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Τύπε σε 10 χρονια η ελλάδα θα ναι ρημαδιό.. Κράτα τα 30.000 και βρες μια δουλεια υπαλληλος.. :hi:
εργαζομαι ηδη σαν υπαλληλος τυπε..αλλα απο 900 που επαιρνα με κατεβασε στα 780 δεν μπορω να δινω παραπανω μου ειπε ο εργοδοτης μου..αντε να παντρευτεις και να κανεις παιδια με τετοιο εισοδημα..σε καμμια 30ετια η Ελλαδα θαχει 5.000.000 πληθυσμο..

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
σε εναν φιλο του πατερα μου που ειχε ομολογα και του λεγανε μην φοβασαι τελικα του τα φαγανε..πως ξερουμε οτι δεν θα γινει κατι τετοιο και με τις καταθεσεις? ειδικα σε αυτην την κυβερνηση εγω δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη..καταλαβες γιατι ψαχνομαι να κανω κατι?

Τα ομολογα ειναι αερας κοπανιστος οπως και οι μετοχες στο χρηματοστηριο.
Μην συγκρινεις ανομοια πραγματα.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456

Ποιός πάει να κατακλέψει ποιόν?

Αυτός ο ΦΟΒΟΣ  :kneel:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796

Τύπε δε νομίζω να γίνει κούρεμα και αν γινει θα γινει σε μεγάλες καταθέσεις και πάνω.. αλλα το μόνο σίγουρο είναι οτι θα φτωχοποιηθεί η χώρα κι άλλο.. ειναι η χειροτερη εποχη να επενδύσει κάποιος.. μιλαμε για συνταξεις 300 ευρω σε λιγα χρονια..

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Αν γινει κουρεμα που ειχε ακουστει πριν πολυ καιρο σε περιπτωση που δεν γινοταν η αξιολογηση και δεν τα βρισκανε ΟΠΟΥ αν δεν κανω λαθος πλεον ολα ειναι οκ το κουρεμα θα γινει για καταθεσεις ανω των 100.000 ευρω. Ποτε δεν εχουν κουρευτει καταθεσεις κατω απο 100.000 ευρω! Εσυ ρε ταλαιπωρε καραμητρο με τα 30.000 τι καθεσαι και σκεφτεσαι και σε απασχολει?!
Φυλαξτε τα και αγοραστε μερικα σακια οσπρια γιατι ερχονται δυσκολες μερες ακομα. Κατσε φρονιμα και να χαιρεσαι που βγαινει λιγο φαι με αυτα τα λεφτα.
εχει ακουστει και για κουρεμα και απο το πρωτο ευρω..αλλα κανεις δεν ξερει..ισως ειναι φημες..

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
εργαζομαι ηδη σαν υπαλληλος τυπε..αλλα απο 900 που επαιρνα με κατεβασε στα 780 δεν μπορω να δινω παραπανω μου ειπε ο εργοδοτης μου..αντε να παντρευτεις και να κανεις παιδια με τετοιο εισοδημα..σε καμμια 30ετια η Ελλαδα θαχει 5.000.000 πληθυσμο..

Τύπε αμα παιρνεις 780 ευρω εισαι πολύ καλά.. το πάνε για 500 το πολύ.. καλά εισαι στα 780

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Τύπε δε νομίζω να γίνει κούρεμα και αν γινει θα γινει σε μεγάλες καταθέσεις και πάνω.. αλλα το μόνο σίγουρο είναι οτι θα φτωχοποιηθεί η χώρα κι άλλο.. ειναι η χειροτερη εποχη να επενδύσει κάποιος.. μιλαμε για συνταξεις 300 ευρω σε λιγα χρονια..
τυπε και πως εξηγεις οτι οι πορνες δεν ριχνουν τις τιμες? ακομα 100 συν τα εξτρα ζητανε..πως το εξηγεις αυτο?

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456

Αυτός ο φόβος επικρατεί παντού...

Δικαιολογημένα δέν λέω...

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Τύπε αμα παιρνεις 780 ευρω εισαι πολύ καλά.. το πάνε για 500 το πολύ.. καλά εισαι στα 780
εχω 10 χρονια εκει τυπε..δεν ειναι καθολου καλα.ασε που δουλευω καθε μερα 1-2 ωρες απληρωτες υπερωριες..  :S

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
τυπε και πως εξηγεις οτι οι πορνες δεν ριχνουν τις τιμες? ακομα 100 συν τα εξτρα ζητανε..πως το εξηγεις αυτο?

Γιατι υπάρχει ακόμα μεσαία τάξη που οσο πάει συρρικνώνετε και υπάρχει και ενα μεγάλο ποσοστό ιδιοκατοίκησις οπου ενας με δικό του σπίτι και ένα μηνιάτικο μπορει να διαθέση μια στο τόσο τα 100 ευρώ στη βιζιτα. Και κάποιοι έχουν εισοδήματα απο νοίκια σπίτια/μαγαζια συν οτι έχουν και μια δουλίτσα. Απο αυτους δουλευουν οι βιζιτες.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
εχω 10 χρονια εκει τυπε..δεν ειναι καθολου καλα.ασε που δουλευω καθε μερα 1-2 ωρες απληρωτες υπερωριες..  :S

Το χειροτερο ειναι να μην εχεις δουλεια και να μη βρισκεις. Οποιος εχει ειναι τυχερος πλεον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom