Νέα

Δημιουργια ιστοσελιδας γνωριμιων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
Επειδή είμαι του χώρου θα σου πω πως θα χρειαστεί πολύ δουλειά...αν όμως το κάνεις κάντο αλλα κανε κατι διαφορετικό μήν κάνεις ένα κλασικό σάιτ γνωριμιών.  ;)

Για να κάνεις τέτοια σελίδα απο τεχνικής μεριάς θες περίπου 80.000-100.000. Μιλάω για άψογη δουλειά.

Για κακη σου τυχη ειμαι και εγω του χωρου. Και εισαι κωλοκλεφτης. Βλακα

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Οι σελίδες για  γνωριμιες ειναι μουφες ολες. Ψευτικες φωτογραφιες γυναικων και απαντανε ψευτικα προφιλς γυναικων για να τσιμπαει ο αλλος και να πληρωνει συνδρομη.

Αμα γράφονται επαγγελματιες πιο πολυ επισκεψιμοτητα θα εχεις.

Εφαρμογη android για ανεξάρτητες call girls κανε τυπε. Θα σου δινει λιγα ευρω κάποια και θα ανεβαζει την αγγελια της στην εφαρμογη android. Αυτο κανε.
ποσο λες οτι κοστιζει μια τεοια εφαρμογη..ξερεις?

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
τοσα χρηματα τυπε δυστυχως δεν υπαρχουν..ασε που και να τα ειχα δεν θα τα εδινα..τεραστιο το ρισκο..

Αν εχεις 1-2 εκ. 100.000 είναι μια σοβαρή επένδυση και πίστεψε με σε αυτό τον τομέα πολύ ρίσκο δέν υπάρχει σε παγκόσμια κλίμακα. Στην Ελληνική αγορά ναι..

Μπορείς να κάνεις πολλά με 30.000

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Εγω νομιζω ολο το θεμα ειναι να βρεις εναν εντιμο επαγγελματια να σου φτιαξει το σαιτ χωρις να σε εκμεταλλευτει..προσωπικα θεωρησα υπερβολικο το ποσο των 30.000 που μου ειπαν οτι φτανει οριακα.. :-

Μη το λες αμα ειναι καλο το σαιτ μπορει να κοστισει και τοσο. Εχει πολυπλοκοτητα τετοιο σαιτ. Να φτιαχνει καποιος προφιλ, να ανεβαζει φωτογραφιες, να εχει τσατ μεσα, συστημα πληρωμης, levels για τα μελη αναλογα τη συνδρομη τους, συστηματα ασφαλειας και αλλα πολλα..

Δε ξερω παρε γνωμες και απο αλλους για τιμες.. καλυτερα να βρεις developer που εχει κανει ήδη την ιδια δουλεια γιατι αλλιως αμα ο αλλος δεν εχει ξανακανει τετοιο σαιτ μεχρι να φτασει στη τελικη του σωστη μορφη και να σου κανει και καλο support μπορει να δυνοπαθησεις..

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
μια πολυ σημαντικη ερωτηση προς ολους οσους γνωριζουν..θελει και προσωπικη δουλεια μετα? πρεπει να επιβλεπω η ολα μετα γινονται μονα τους..

AA3

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε καθησε ησυχοσ
κριμα να χασεισ τα λεφτα σου
εκτοσ αν ρισκαεισ τοσο πολυ
ργω παντοσ δεν θα γραφομουνα σε τετιο σαιτ
μια βολατ να βγεισ και οι γυναικεσ πεφτου αρκει να χεισ χρημα

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
τι πιθανοτητες δινεις για αποσβεση κεφαλαιου εντος 2 ετων? βασει της εμπειριας σου..

Μεσα σε 1 χρόνο μπορείς να το κάνεις απόσβεση. Φτάνει να κάνεις σωστές κινήσεις στον τομέα του μάρκετινγκ και του development.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
μια πολυ σημαντικη ερωτηση προς ολους οσους γνωριζουν..θελει και προσωπικη δουλεια μετα? πρεπει να επιβλεπω η ολα μετα γινονται μονα τους..

Τίποτα δέν γίνεται μόνο του. Άν θα το αρχίσεις θα πρεπει να το υποστηρίξεις...

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Μεσα σε 1 χρόνο μπορείς να το κάνεις απόσβεση. Φτάνει να κάνεις σωστές κινήσεις στον τομέα του μάρκετινγκ και του development.
Ξερεις ποιος ειναι ο σκοπος μου τυπε? ειμαι 35 ετων και θελω μεχρι τα 45 ναχω μια 100αρα στην ακρη να μην εχω μετα κανενα αγχος..αν κρατησω και την τωρινη εργασια μου και πιασει και το σαιτ το βλεπω εφικτο να το πετυχω..

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Ξερεις ποιος ειναι ο σκοπος μου τυπε? ειμαι 35 ετων και θελω μεχρι τα 45 ναχω μια 100αρα στην ακρη να μην εχω μετα κανενα αγχος..αν κρατησω και την τωρινη εργασια μου και πιασει και το σαιτ το βλεπω εφικτο να το πετυχω..

Κατάλαβα...Θες business plan.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το πετύχεις αυτό..

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
Πρώτα πρώτα μην μιλάς έτσι και δεύτερον δεν έκλεψα κανέναν την γνώμη μου είπα  ;)

Ε τι να μην μιλαω ετσι οταν βλεπω τετοιο γδαρσιμο?
Καποιος που εχει ασχοληθει σοβαρα με προγραμματισμο και εχει δουλεψει στον τομεα αυτο ξερει οτι για κανενα λογω μια εφαρμογη για ραντεβου δεν κοστιζει τοσο που λες. Φυσικα παντα αμα ο επαγγελματιας βρει εναν χωρις γνωσεις οπως ο θεματοθετης και απελπισμενο θα τον γδαρει οπως μπορει.
Αντικειμενικα το κοστος ειναι απο 2 χιλιαρικα...μεχρι 6-7 για κατι εξαιρετικα PRO.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Κατάλαβα...Θες business plan.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το πετύχεις αυτό..
πολλοι δεν νομιζω..τα πραγματα ειναι δυσκολα και οι οριζοντες για τους νεους περιορισμενοι..ειδικα στον επιχειρηματικο τομεα... :-

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Εφαρμογη android με ονομα "Greek Call Girls" - τη κατεβαζεις στο smartphone, μπαινεις στα προφιλς των κοριτσιων οι οποιες εχουν πληρωση 5-10 ευρω για να φτιαξουν την αγγελία τους με τις φωτογραφιες τους κτλ.. και στελνεις απο εκει μηνυμα μεσο της εφαρμογης για ραντεβού.. ουτε τηλεφωνα ουτε sms και μαλακειες.. βλεπουν τα CGs τα μηνυματα τους και απαντανε. Φτιαχνεις στα προφιλς να μπαινουν και κριτικες/αξιολογησεις και θα δεις ποσοι θα τη κατεβασουν αμα ειναι ευχρηστη εφαρμογη κτλ

Οποιος το κανει αυτο χεστηκε στα λεφτα. Σημειωστε ωρα και ημερ/νια.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Ε τι να μην μιλαω ετσι οταν βλεπω τετοιο γδαρσιμο?
Καποιος που εχει ασχοληθει σοβαρα με προγραμματισμο και εχει δουλεψει στον τομεα αυτο ξερει οτι για κανενα λογω μια εφαρμογη για ραντεβου δεν κοστιζει τοσο που λες. Φυσικα παντα αμα ο επαγγελματιας βρει εναν χωρις γνωσεις οπως ο θεματοθετης και απελπισμενο θα τον γδαρει οπως μπορει.
Αντικειμενικα το κοστος ειναι απο 2 χιλιαρικα...μεχρι 6-7 για κατι εξαιρετικα PRO.
δλδ και τα 30 που μου ειπαν ειναι πολλα τυπε? πες μου να ξερω ειναι χρηματα των γονιων μου μαζεμενα με πολυ κοπο..

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
:gay:
πολλοι δεν νομιζω..τα πραγματα ειναι δυσκολα και οι οριζοντες για τους νεους περιορισμενοι..ειδικα στον επιχειρηματικο τομεα... :-

πολλά σε παγκόσμιο επίπεδο αν θες να δεις 6αψηφιο αριθμο ξεχασε την ελλάδα...

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Εφαρμογη android με ονομα "Greek Call Girls" - τη κατεβαζεις στο smartphone, μπαινεις στα προφιλς των κοριτσιων οι οποιες εχουν πληρωση 5-10 ευρω για να φτιαξουν την αγγελία τους με τις φωτογραφιες τους κτλ.. και στελνεις απο εκει μηνυμα μεσο της εφαρμογης για ραντεβού.. ουτε τηλεφωνα ουτε sms και μαλακειες.. βλεπουν τα CGs τα μηνυματα τους και απαντανε. Φτιαχνεις στα προφιλς να μπαινουν και κριτικες/αξιολογησεις και θα δεις ποσοι θα τη κατεβασουν αμα ειναι ευχρηστη εφαρμογη κτλ

Οποιος το κανει αυτο χεστηκε στα λεφτα. Σημειωστε ωρα και ημερ/νια.
γιατι δεν το τολμας τυπε αφου το θεωρεις σιγουρο οτι θα πετυχει..δεν φαινεται κακη ιδεα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom