Νέα

Δίλημμα: Ελλάδα ή Αραβία για δουλειά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Παιζει ρολο σε ποια εταιρια θα δουλεψεις, που θα ειναι η εργασια σου κ που θα μενεις. υπαρχουν compounds που ειναι παραδεισος για οικογενειαρχες κυριως αλλα κ για singles. κ επισης παιζει το Μπαχρειν που ειναι τιγκα στις πουτανες, αν φυσικα μενεις eastern provinence, ειναι μια γεφυρα δρομος.το διαβατηριο κανεις δεν στο κρατσει, στην αρχη μονο για να σου βγαλουν ipanema ή καπως ετσι.
Για πειτε για Μπαχρέιν..Πηγε ενα φιλικο μου ζευγαρι, ο αντρας Χημικος μηχανικός και πηρεμαζί και την οικογένεια..Αλλα μου ειπαν κοινοί φιλοι ότι ζουνε σε μια "γυαλα" κυριολεκτικά..45 βαθμούς, απαγορευονται οι γυναικες να κυκλοφορούν χωρίς μπουρκα κλπ..Εινια ετσι η μαλακιες μου λένε??

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Για πειτε για Μπαχρέιν..Πηγε ενα φιλικο μου ζευγαρι, ο αντρας Χημικος μηχανικός και πηρεμαζί και την οικογένεια..Αλλα μου ειπαν κοινοί φιλοι ότι ζουνε σε μια "γυαλα" κυριολεκτικά..45 βαθμούς, απαγορευονται οι γυναικες να κυκλοφορούν χωρίς μπουρκα κλπ..Εινια ετσι η μαλακιες μου λένε??

Σκοπεύεις να αφήσεις το ΠΝ και να την κάνεις για κάτω?

Αν ναι, γράψε κατ' ευθείαν στο βασιλιά τους.
Κάτι βάρκες έχουν κι αυτοί, βάλε όλα τα προσόντα σου (τι διάολο? Τόσα χρόνια στο ΠΝ κάτι θα έχεις να προβάλλεις) σε ένα βιογραφικό, και πες του "Είμαι έτοιμος να αφήσω την καριέρα μου και να έρθω με την οικογένεια μου (αν έχεις) να υπηρετήσω στο Πολεμικό Ναυτικό της Χώρας σας και υπό τις εντολές σας".

Που ξέρεις...

Καλή χρονιά σε όλους!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

μαλακίες σου λένε... παράδεισος δεν είναι βεβαια (πως να ειναι με 7 μήνες τον χρόνο θερμοκρασίες 40-50 βαθμούς) αλλα εχει τα πάντα....

και στην Σαουδική Αραβία τα πάντα έχει αλλά όχι για όλους  ;)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Σκοπεύεις να αφήσεις το ΠΝ και να την κάνεις για κάτω?

Αν ναι, γράψε κατ' ευθείαν στο βασιλιά τους.
Κάτι βάρκες έχουν κι αυτοί, βάλε όλα τα προσόντα σου (τι διάολο? Τόσα χρόνια στο ΠΝ κάτι θα έχεις να προβάλλεις) σε ένα βιογραφικό, και πες του "Είμαι έτοιμος να αφήσω την καριέρα μου και να έρθω με την οικογένεια μου (αν έχεις) να υπηρετήσω στο Πολεμικό Ναυτικό της Χώρας σας και υπό τις εντολές σας".

Που ξέρεις...

Καλή χρονιά σε όλους!
To ΠΝ δεν το αφηνω φίλε..Τουλάχιστον για την επόμενη τριετία..Μετα, κοιταω για ΒΔ Ευρώπη..

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
κοιταω για ΒΔ Ευρώπη..

Δεν είναι για μας αυτά τα κλίματα, ρε φίλε...

Scharnhorst%2B12.jpg

i01570.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.usmm.org/images3/icesm.jpg[/img[/URL]]

Πολύς ο ψόφος εκεί πάνω!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Δεν είναι για μας αυτά τα κλίματα, ρε φίλε...

Scharnhorst%2B12.jpg

i01570.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.usmm.org/images3/icesm.jpg[/img[/URL]]

Πολύς ο ψόφος εκεί πάνω!
[/quote]
Εμένα μου λες?Απο το καλοκαιρι ειμαι εδω πάνω και μια φορά εριξε λιιιιγο χιονι..Και μετα οι θερμοκρασίες απο 2-3 εως 12-15..Μια χαρά..αμα θες ηλιο, κατεβαινεις στα μερη μας και μαζευεις για το χειμώνα.Ετσι κι αλλιως, με βασικο στο Λουξεμβούργο/Βέλγιο/Ολλανδία στα 1850 (!!), τι άλλο θελεις....Kοίτα μισθούς και πάθε πλάκα..
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_in_Europe_by_monthly_average_wage[/URL]

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6

Ισχυει αυτο για το Μπαχρειν,οπως κ για ολα τα κρατη του GCC. Στην Μανάμα, πρωτευουσα, υπαρχουν ξενοδοχεια και κλαμπακια, που συχναζουν freelancers, απο SE ασια κυριως, με 50 ουρα το βραδυ - την φορα αναλογα. Στο Ντουμπαι ειναι αρκετα ακριβοτερα, για Αμπου Νταμπι κ Ντοχα,δεν ξερω, απο φημες υποθετω τα ιδια.
Σαουδικη αραβια τα μουνια που μπορεις να γαμησεις ειναι νοσοκομες απο Φιλιππινες κυριως κ singles females που μενουν σε compounds. Για πουτανες στην πολη, καλυτερα κοψτο κ πετα το στα σκυλια.δεν θα τολμουσα να το βαλω εκει μεσα+το ρισκο να στο κοψουν κ να το πεταξουν στα σκυλια. Φυσικα οποιαδηποτε αλλη πληροφορια- απο γνωστη του αντικειμενου παντα κ οχι απο εποχη  Β Ραιχ- για Σ.Αραβια καλοδεχουμενη.  

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μάγκες, θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με το εξής δίλημμα..δουλειά στην Ελλάδα με ένα χιλιαρικο καθαρα και ξύσιμο η δουλεια στην αραβια με 3500 καθαρα όλα πληρωμενα αλλα με 72 ωρες δουλειας τη βδομαδα (καλα βλέπετε ))

τι δουλεια κανεις και ξυνεσαι με 1000 καθαρα αν επιτρεπεται φιλε πιτα... :huh: :huh: :think: :think: :S :S :S;;;;????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom