Νέα

Δίλημμα: Ελλάδα ή Αραβία για δουλειά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αλλά για να πεις να μαζέψεις ένα ποσό πχ μια 100.000 για να πεις πως κάνεις κάτι άλλο είτε εδώ, είτε σε άλλη χώρα, θα σου πάρει 3-4-5 χρόνια.
αμ δε..καποιες χωρες εκει κατω σε αναγκαζουν να ξοδευεις μεγαλο μερος του εισοδηματος σου στην εγχωρια αγορα..
μπορει να μιλαμε για μεχρι και το 70% του ετησιου εισοδηματος..αυτο για να μην καταντησουνε ελλαδα,αφηνοντας το χρημα να φυγει απο τη χωρα μεσω των μεταναστων που δουλευουν εκει.

φιλε που ανοιξες το θρεντ ψαξε να δεις τι ισχυει στη χωρα που θα πας..με την εφορια τι γινεται;
αν και προσωπικη μου αποψη ειναι να φυγεις απο εδω οτι και να ισχυει..η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη..

**για να μη λες οτι ευκολο ειναι να διωχνεις τον αλλον οπως ελεγα και γω,
σε ενα χρονο απο τωρα θα μαι μονιμος κατοικος φρανκφουρτης με εισητηριο one way.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.514
Πόντοι
456
Πας κατω κανεις την καβαντζα σου και αμα δεις δεν την παλευεις γυρνας

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Μάγκες, θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με το εξής δίλημμα..δουλειά στην Ελλάδα με ένα χιλιαρικο καθαρα και ξύσιμο η δουλεια στην αραβια με 3500 καθαρα όλα πληρωμενα αλλα με 72 ωρες δουλειας τη βδομαδα (καλα βλέπετε ))
μπορείς να με παρεις και εμενα ???? ναυτικος ειμαι ισως μπορει να φανω και εγω χρησιμος για δουλεια εκει στην αραβια !!!

OP
OP
P

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
μπορείς να με παρεις και εμενα ???? ναυτικος ειμαι ισως μπορει να φανω και εγω χρησιμος για δουλεια εκει στην αραβια !!!
φιλε μου μονο οι επιστημονικες δουλειες πληρωνονται εκει..εχουν απειρους αναλωσιμους ινδους με 85 ευρω μηνιατικο για τις χειρονακτικες δουλειες

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
τι αραβια ρε στουρναρι;;
αραβικες χωρες  :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μάγκες, θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με το εξής δίλημμα..δουλειά στην Ελλάδα με ένα χιλιαρικο καθαρα και ξύσιμο η δουλεια στην αραβια με 3500 καθαρα όλα πληρωμενα αλλα με 72 ωρες δουλειας τη βδομαδα (καλα βλέπετε ))

Αγορινα η δουλιτσα στο Ελλαντα με τα 1000 ευρω και ξυνω τα αρχιδια μου ποια ειναι αν επιτρεπεται??

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
αν υπαρχει η δυνατοτητα να πας Αραβια (οικογενεια η οχι κτλ) εννοειται Αραβια!!δουλεψε 1-2 χρονια μεχρι να βγουμε απο τα σκατα κι ασε μας εμας που δεν μπορουμε να την κανουμε να πνιγουμε...μου κατσε και μενα τετοια φαση (παρα πολυ καλα) αλλα δεν μπορω να φυγω απο το μπουρδελο λογω υποχρεωσεων...

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Θεματοθετη αν δεν θες παω εγω εκει γ μονιμα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

μια προσφορα που μου στείλανε  ;)

δεν είναι πολλα το καλο είναι ότι είναι αφορολόγητα  ;)

OP
OP
P

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
μια προσφορα που μου στείλανε  ;)

δεν είναι πολλα το καλο είναι ότι είναι αφορολόγητα  ;)
if you will be selected λεει ..σιγα μη δωσουνε τα λεφτα αυτά σε ελληνα λαμογιεν..σε αγγλοσαξωνικομαγκα ναι οκ..εγω παντως αν ημουν εργοδότης δεν στα εδινα με την καμμια και ας μην σε ξερω καν ))

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
if you will be selected λεει ..σιγα μη δωσουνε τα λεφτα αυτά σε ελληνα λαμογιεν..σε αγγλοσαξωνικομαγκα ναι οκ..εγω παντως αν ημουν εργοδότης δεν στα εδινα με την καμμια και ας μην σε ξερω καν ))

(1) εσυ δεν είσαι εργοδότης
(2) παίζουμε 2 για την θέση κανείς αγγλοσάξωνας ;)
(3) το παίζω βαρύ πεπόνι γιατί δεν πολυγουστάρω τριετη δέσμευση

OP
OP
P

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
κοιτα μαγκα ελπιζω να με καταλαβαίνεις ετσι..ελληνας είμαι και εγω και μπαινω στην λογικη να παει να πηδηθεί ο χ,ψ παλιοπουστας που κονομάει πιο πολλα από εμενα..καθαρες κουβέντες σου λεω τωρα

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
132
Πόντοι
146
τύπε σε κανένα γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ δουλεύεις ή τίποτα ΕΠΟΠ ;;; Αν δεν έχεις υποχρεώσεις εδώ στην Ελλάδα ( οικογένεια και λοιπά ) θα σου έλεγα να κάτσεις εδώ, μια χαρά είναι τα 1000 , πόσα δηλαδή να βγάζεις ένας Ελληνας από την στιγμή που η χώρα μας είναι μέσα στα χρέη , με κρατικές δαπάνες και δεν παράγει ούτε τσιμπιδάκια !!! Τώρα αν θες πήγαινε μέχρι να φτιάξει το πράγμα εδώ  :jerking: :jerkin να μαζέψεις κανένα φράγκο !!

Υ.Γ Αν δεν αλλάξουμε μυαλό δεν θα αλλάξει τίποτα εδώ !!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δε θα προλαβαίνεις να ποσταρεις γι' αυτό ε; :2funny:

μπα θέλω κανενα 18μηνο APAC και μετα το ίδιο Latin America και για τελειωμα 12 μηνες Αφρικη...

αλλα αυτην μάλλον θα την πάρω γιατί είναι ενδιαφερουσα. θα βλέπω κατι τον Μισέλ όταν θα έρχεται για διακοπες  :birdman:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16

Σιγουρα θα εβαλες στο CV πως ολη μερα κωλοβαρας εδω μεσα,
και γι αυτο θα σε επιλέξουν!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom