soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
εκει θα χεισ ενα θεματακιΚαι αν σε στενευει και σου κοβει την κυκλοφορια τι θα κανεις?
εκει θα χεισ ενα θεματακιΚαι αν σε στενευει και σου κοβει την κυκλοφορια τι θα κανεις?
Εγώ έχω μαζί μου παντού κ πάντα τα δικά μου ..... και δεν μου έχουν
αρνηθεί πουθενά ...ούτε cg όπως κ σε στούντιο!
Να τα πάρεις απο φαρμακείο,τύπε,που δίνουν μικρό σακουλάκι...σιγα μη κουβαλαω και τη σακουλα απο το super market!!!
Για αυτό σκάς δικέ μου;Θα το χρησιμοποιήσεις ως φαλλικό δακτύλιο για να πρηστεί περεταίρω το πέος σου και σε συνδυασμό με τις κάβλες θα χύσεις και πιο δυνατά και θα καταλάβεις και το μουνί της πουτάνας.Με λίγα λόγια δεν θα έχεις αεροπήδημα,αλλά σκληρό σεξ και θα πιάσουν τα λεφτά σου τόπο.Και αν σε στενευει και σου κοβει την κυκλοφορια τι θα κανεις?
Για αυτό σκάς δικέ μου;Θα το χρησιμοποιήσεις ως φαλλικό δακτύλιο για να πρηστεί περεταίρω το πέος σου και σε συνδυασμό με τις κάβλες θα χύσεις και πιο δυνατά και θα καταλάβεις και το μουνί της πουτάνας.Με λίγα λόγια δεν θα έχεις αεροπήδημα,αλλά σκληρό σεξ και θα πιάσουν τα λεφτά σου τόπο.
Έχουν αναφερθεί πολλά σκηνικά με τυπάρες που χρησιμοποούσαν δικές τους καπότες και καλά για μεγαλύτερη προστασία,αλλά ήταν επίτηδες τρύπιες για να κολλήσουν τις ιερόδουλες ασθένειες τύπου AIDS για λόγους εκδίκησης ή φρενοβλάβειας.Τέτοια σκηνικά εκτυλίχθηκαν στις αρχές του 1980 στην Γαλλία και το Βέλγιο και εν συνεχεία στην Ολλανδία και την Γερμανία και πιο μετά σε πρώην σοβιετικές χώρες.Έτσι λοιπόν δεν δέχονται εύκολα καπότες απο πελάτες.Στην Ολλανδία και στην Γερμανία,μάλιστα,αν επιμείνεις για δικές σου καπότες θα σε πετάξουν όξω(φυσικά με πλήρη χρηματική αποζημίωση).Αλλά εκεί χρησιμοποιούν Durex,Trojan κτλ κτλ και εδώ ότι καπότα να'ναι,που τις αγοράζουν με το κιλό.
Όχι θα στο κατασχέσουν στην είσοδο μαζί με οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει μηχανισμό μαγνητοσκόπησης.
Ε στο στρατό πως σου κατασχέτουν στο κέντρο ότι θέλουν...
σιγα μη κουβαλαω και τη σακουλα απο το super market!!!
γιατι εσυ θα το γλυψεις;
απαγορευεται τυπεκαλησπερα!! η ιδέα του να φερνει κανεις δικο του προφυκλακτικο στa studio οταν παει για τριποντο τι σας λεει?? αφηνουν???
γιατι απαγορευεται τυπε? μπορει να σου κανει και εκπτωση αμα πας με δικο σου προφυλακτικο,πρεπει να το ειχε κανε και ο γειασου αυτοαπαγορευεται τυπε
Τι το θες το προφυκλακτικό;Απλα μην τρως φασολια!!!καλησπερα!! η ιδέα του να φερνει κανεις δικο του προφυκλακτικο στa studio οταν παει για τριποντο τι σας λεει?? αφηνουν???
γιαυτο επαθε μπροστατιτιδα τυπεγιατι απαγορευεται τυπε? μπορει να σου κανει και εκπτωση αμα πας με δικο σου προφυλακτικο,πρεπει να το ειχε κανε και ο γειασου αυτο
Ειχε βαλει αυτο με γευση τζατζικι τυπε..........κι απ το τσουξιμο επαθε τη ζημιαγιαυτο επαθε μπροστατιτιδα τυπε