kostasxxx1983xxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
καλησπερα!! η ιδέα του να φερνει κανεις δικο του προφυκλακτικο στa studio οταν παει για τριποντο τι σας λεει?? αφηνουν???
Όχι θα στο κατασχέσουν στην είσοδο μαζί με οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει μηχανισμό μαγνητοσκόπησης.καλησπερα!! η ιδέα του να φερνει κανεις δικο του προφυκλακτικο στa studio οταν παει για τριποντο τι σας λεει?? αφηνουν???
Όχι θα στο κατασχέσουν στην είσοδο μαζί με οποιαδήποτε συσκευή διαθέτει μηχανισμό μαγνητοσκόπησης.
γιατι θελεις δικο σου?καλησπερα!! η ιδέα του να φερνει κανεις δικο του προφυκλακτικο στa studio οταν παει για τριποντο τι σας λεει?? αφηνουν???
Ε στο στρατό πως σου κατασχέτουν στο κέντρο ότι θέλουν...αιχμηρος οπως παντα!!
γιατι θελεις δικο σου?
γιατι θελεις δικο σου?
Των στουντιο ειναι τα καλυτερα φιλε δεν σπανε και εχουν αντιμικροβιακη προστασιακαλησπερα!! η ιδέα του να φερνει κανεις δικο του προφυκλακτικο στa studio οταν παει για τριποντο τι σας λεει?? αφηνουν???
εχουνε μεγαλα μουνια οι τανες αδερφε δε φταινε τα προφυλακτικατυπε δεν παλευονται απο αποψη αισθησης οι καποτες των στουντιο,νομιζεις οτι γαμας τον αερα :S
εχουνε μεγαλα μουνια οι τανες αδερφε δε φταινε τα προφυλακτικα
συμφωνω με τον χυστημην το λες τυπε...υπαρχουν και στενα πορνιδια ;)
συμφωνω με τον χυστη
εχω την εντυπωση ότι σε αφηνουν αν πας με ολη τη συσκευασια κλειστη και την ανοίξεις μπροστα στην κοπελα, όχι να βγαλεις μια καποτα από την κωλοτσεπη και να της πεις , να σε παρω με αυτή ;
σιγα μη κουβαλαω και τη σακουλα απο το super market!!!
Εγώ έχω μαζί μου παντού κ πάντα τα δικά μου ..... και δεν μου έχουν
αρνηθεί πουθενά ...ούτε cg όπως κ σε στούντιο!
Εγώ έχω μαζί μου παντού κ πάντα τα δικά μου ..... και δεν μου έχουν
ναι μωρε ,αμα εισαι καυλωμενος και τουβλο να σου φορεσει...μολις της τον χωσεις στη διχαλα της...,εχυσεςΕγώ έχω μαζί μου παντού κ πάντα τα δικά μου ..... και δεν μου έχουν
ναι μωρε ,αμα εισαι καυλωμενος και τουβλο να σου φορεσει...μολις της τον χωσεις στη διχαλα της...,εχυσες