Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.915
- Πόντοι
- 6.946
Better Call Saul, τύποι. Άλλοι συνάδελφοι γύρω του σοβαροί, συνεχώς προς τα πάνω, αυτός παπάτζας ολκής, αλλά ψυχούλα και άνθρωπος.
Better Call Saul, τύποι. Άλλοι συνάδελφοι γύρω του σοβαροί, συνεχώς προς τα πάνω, αυτός παπάτζας ολκής, αλλά ψυχούλα και άνθρωπος.
Όπου ακούς την έκφραση "ασκούμε λειτούργημα", ετοιμάσου να κάνεις γερή κατάθεση. Και δεν αναφέρομαι ειδικά στους δικηγόρους.Δεν την έχω δει τη σειρά.
Είναι αρκετοί οι δικηγόρου που το παίζουν άνθρωποι με ξένα λεφτά.
Όταν όμως τους πεις, ευχαρίστως να δείξουμε κατανόηση και ανθρωπιά, αλλά να βάλουν κι αυτοί από τη δική τους τσέπη λεφτά, αρχίζουν αμέσως να τραγουδάν άλλα τραγούδια.
Όπου ακούς την έκφραση "ασκούμε λειτούργημα", ετοιμάσου να κάνεις γερή κατάθεση. Και δεν αναφέρομαι ειδικά στους δικηγόρους.
Λες και όλα τα επαγγέλματα δεν είναι αυτό ακριβώς, λειτούργημα προς όφελος όλων.
Πολύ κράξιμο τρώνε οι δικηγόροι. Έχει καεί πολύς κόσμος από δαύτους φαίνεται.
Όλοι δικαίως κράζονται.Το κράξιμο το τρων δικαίως, κι όποιος δεν προσέχει καίγεται.
Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαόλου, "ότι πλερώνεις, παίρνεις". Μάλλον, "ότι λαδώνεις, παίρνεις".Το κράξιμο το τρων δικαίως, κι όποιος δεν προσέχει καίγεται.
Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαόλου, "ότι πλερώνεις, παίρνεις". Μάλλον, "ότι λαδώνεις, παίρνεις".
Υ.γ.: απορία: χρειάζεται δικηγόρο ο διάολος;
Τα μονδέλα με την κοκαϊνη που αθωώθηκαν και μπήκαν στο Δημόσιο, διαφωνούν καθέτως και οριζοντίως. Ο καθένας την άποψή του.Δεν είμαι φίλος των λαδωμάτων ή των όποιων παράτυπων διαδικασιών.
Ο δικηγόρος οφείλει να μου καταγράψει, τι θα επιτύχει, και ποιο θα είναι το συνολικό κόστος.
Το πώς θα το επιτύχει, είναι δικό του θέμα, κι έχει εκείνος να τηρεί το γράμμα και το πνεύμα του νόμου.
Όσο για το διάολο, ναι, προφανώς τους χρειάζεται τους δικηγόρους.
Πόσοι είναι διατεθειμένοι άραγε να πληρώσουν για τις νομικές συμβουλές και το ραντεβού σε έναν δικηγόρο;Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαόλου, "ότι πλερώνεις, παίρνεις". Μάλλον, "ότι λαδώνεις, παίρνεις".
Υ.γ.: απορία: χρειάζεται δικηγόρο ο διάολος;
Αν δεν θέλεις να αφήσεις κάτι στην τύχη του, που ο ίδιος το θεωρείς σοβαρό, θα πληρώσεις έναν δικηγόρο, έναν επαγγελματία. Από εκεί θα λάβεις ολοκληρωμένη απάντηση, εξειδικευμένη.Πόσοι είναι διατεθειμένοι άραγε να πληρώσουν για τις νομικές συμβουλές και το ραντεβού σε έναν δικηγόρο;
Γιατί όταν πας στο γιατρό πληρώνεις ''επίσκεψη'';Πόσοι είναι διατεθειμένοι άραγε να πληρώσουν για τις νομικές συμβουλές και το ραντεβού σε έναν δικηγόρο;
Ο καλύτερος εχει σκοτώσει τη μάνα τουΠολύ κράξιμο τρώνε οι δικηγόροι. Έχει καεί πολύς κόσμος από δαύτους φαίνεται.
Εικάζω πως, βλέποντας και το πώς ξεκίνησε το τοπικ, το θέμα είναι πως δεν ευθύνονται για κανένα λάθος και πως, να προσθέσω εγώ, πως ασχέτως αποτελέσματος, θα πάρουν τα ίδια λεφτά.Πολύ κράξιμο τρώνε οι δικηγόροι. Έχει καεί πολύς κόσμος από δαύτους φαίνεται.
Κατά έναν περίεργο λόγο ενώ στην Ελλάδα έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ αριθμό δικηγόρων, εγώ, σε προσωπικό επίπεδο γνωρίζω δεκάδες, και ούτε ένας δεν έχει πρόβλημα.