Νέα

Δικαστική απόφαση ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ το κάπνισμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Αντισυνταγματική η απαγόρευση καπνίσματος σύμφωνα με ανώτατο γερμανικό δικαστήριο!
Το δικαστήριο της Καρλσρούης, έκρινε ότι η απαγόρευση καπνίσματος σε ενιαίους χώρους συνιστά διάκριση έναντι αυτών που διαθέτουν περισσότερες αίθουσες και μπορούν να τις διαχωρίσουν σε καπνιστών και μη καπνιστών.
:rockon:

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Μπραβο στον αρχιδικαστη της Καρλσρούης, παντα τέτοια :dancing:

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μπραβο στον αρχιδικαστη της Καρλσρούης, παντα τέτοια :dancing:

Αντε και στα δικά μας :rockon:

(Για να μην παρεξηγηθώ, σέβομαι τις απόψεις των μη καπνιστών... αλλά εξίσου θεωρώ ότι έχω κι εγώ δικαίωμα να μπορώ να καπνίζω)...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Παραθέτω απόσπασμα απο συνέντευξη της Μισέλ Πφάιφερ (ήμασταν μαζί παλιά αλλά κρατήσαμε επαφή και μετά το χωρισμό)

"Παλιά κάπνιζα αλλα όχι πια. Εξακολουθώ όμως να βρίσκω τους καπνιστές τους πιο ενδιαφέροντες συζητητές σε ένα τραπέζι"

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Αντισυνταγματική η απαγόρευση καπνίσματος σύμφωνα με ανώτατο γερμανικό δικαστήριο!
Το δικαστήριο της Καρλσρούης, έκρινε ότι η απαγόρευση καπνίσματος σε ενιαίους χώρους συνιστά διάκριση έναντι αυτών που διαθέτουν περισσότερες αίθουσες και μπορούν να τις διαχωρίσουν σε καπνιστών και μη καπνιστών.
χαράς ευαγγέλια για μας τους παθητικούς :jerking:

OP
OP
D

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Συνημμένα

• SMOKING.jpg
    SMOKING.jpg
    51,6 KB · Εμφανίσεις: 17

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Η αντικαπνιστικη υστερια που υπαρχει τα τελαιτευα χρονια καπου θα πρεπει να τελειωση .

Στην δεκαετια του 80...οποια ταινια και εαν εβλεπες αναβαν 10 τσιγαρα στην καθε σκηνη ...τωρα οι καπνιστες ειναι 3ης κατηγοριας ανθρωποι....

Το να εισαι καπνιστης εισαι out !!!!!!!
Αλλα εισαι ΙΝ εαν περνεις κοκα .....ερε και να ξεραμε τι θελουμε .

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
αν μας κοψουνε και το τσιγαρακι δεν εμεινε και τιποτα θα γινει εξεργεση.σωστη αποφαση :dancing:

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
με τα αεροπλανα??? θα επιτρεπετε να καπνιζεις??? οπως τον παλιο καλο καιρο......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η αντικαπνιστικη υστερια που υπαρχει τα τελαιτευα χρονια καπου θα πρεπει να τελειωση .

Στην δεκαετια του 80...οποια ταινια και εαν εβλεπες αναβαν 10 τσιγαρα στην καθε σκηνη ...τωρα οι καπνιστες ειναι 3ης κατηγοριας ανθρωποι....

μεγαλε πεστα
και το να εισαι πουστης ειναι ιν ;)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Παραθέτω απόσπασμα απο συνέντευξη της Μισέλ Πφάιφερ (ήμασταν μαζί παλιά αλλά κρατήσαμε επαφή και μετά το χωρισμό)

"Παλιά κάπνιζα αλλα όχι πια. Εξακολουθώ όμως να βρίσκω τους καπνιστές τους πιο ενδιαφέροντες συζητητές σε ένα τραπέζι"
Tελικα εχεις δικιο. Και εγω βλεπω οτι εχουμε περισσοτερα κοινα απο οτι νομιζα.
Τη Μισελ βρε θηριο? Τη θεα :rockon:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
αApolyto_Arseniko, ναι ..ναι...ναι αυτο που το βαζεις ?

Θα πρεπει να εισαι πισωγλεντης να ρουφας τις κοκες σου μεχρι τελους ....και να γινεσαι και ψηλοηρωας αμα λαχει ...λεμε τωρα ......
Αλλα μην κανεις και αναψεις κανενα τσιγαρακι....εισαι ο τελευταιος , ο τελειωμενος ...ο Νεατερλαντ....

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

Κυριοι ειναι απλο. Οταν η Αμερικη ανακαληψε οτι οι αποζημιωσεις που δινουν οι ασφαλιστηκες εταιριες σε καρκινοπαθεις και καρδιοπαθεις, ειναι περισσοτερες απο αυτα που εισπρατουν απο τον φορο καπνου... εκοψαν το τσιγαρο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αApolyto_Arseniko, ναι ..ναι...ναι αυτο που το βαζεις ?

Θα πρεπει να εισαι πισωγλεντης να ρουφας τις κοκες σου μεχρι τελους ....και να γινεσαι και ψηλοηρωας αμα λαχει ...λεμε τωρα ......
Αλλα μην κανεις και αναψεις κανενα τσιγαρακι....εισαι ο τελευταιος , ο τελειωμενος ...ο Νεατερλαντ....

και αν τα κανεις αυτα
οταν πεθανεις θα σε κηδεψουν και δημοσια δαπανη
ετσι για επιβραβευση ;)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ώπα ρε "θεριακλήδες" που θα κάνετε κι εξέγερση αν σας κόψουνε το κάπνισμα!

Και για να τα λέμε τα πράγματα ΣΩΣΤΑ και όχι με παραπληροφόρηση, ΠΟΙΟΣ σας απαγόρευσε να καπνίζετε? Εφόσον καπνίζετε σε ΔΙΚΟ σας χώρο, στο ΔΙΚΟ σας σπίτι, στο ΔΙΚΟ σας αυτοκίνητο, καπνίστε όσο θέλετε - και 10 πακέτα την ημέρα ακόμη! Κανείς δεν σας σταματάει! Αλλά ΟΧΙ! Αισθάνεστε "πνιγμένοι" που δεν μπορείτε να καπνίζετε στο σπίτι ενός ΜΗ καπνιστή, στο αυτοκίνητο ενός ΜΗ καπνιστή, στο ασανσέρ, το λεοφορείο, το γραφείο, το κατάστημα, το κέντρο διασκέδασης κλπ που βρίσκεται ένας ΜΗ καπνιστής. Ναι, μεν ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ πως το κάπνισμα προκαλεί ΣΟΒΑΡΕΣ βλάβες στην υγεία και με ΔΙΚΗ σας ευθύνη προκαλείτε κακό στον εαυτό σας... αλλα αυτό δεν φτάνει! Πρέπει να υποφέρουν κι άλλοι (αθώοι) μαζί σας για να μπορείτε να "ξεδίνετε". Πρέπει να υποφέρει μαζί σας πχ. το παιδί σας, η σύζυγός σας, ο συνεργάτης σας, ο Χ άγνωστος που έχει την ατυχία να βρίσκεται στο διπλανό τραπέζι του εστιατορίου στο οποίο τρώτε κλπ. Ε?

ΟΚ, λοιπόν... να σας δώσω ένα παράδειγμα κι ελπίζω να πιάσετε το νόημα: Ας υποθέσουμε λοιπόν, πως εγώ την ΒΡΙΣΚΩ να κατουράω και να χέζω χωρίς να "καταπιέζομαι" από οργανωμένες τουαλέτες. Άρα λοιπόν, ΑΝ ή ΟΤΑΝ μου έρθει, θα κατουρήσω και θα χέσω στο πάτωμα ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ σας, όπου κι αν βρίσκομαι! Είτε στο σαλόνι του σπιτιού σας, είτε στο αυτοκίνητό σας, είτε στο ίδιο ασανσέρ, λεοφορείο, γραφείο, κατάστημα, κέντρο διασκέδασης κλπ μαζί σας. Δεν θα χέζω πάνω στα παπούτσια σας, ούτε θα κατουράω το παντελόνι σας (ε, μπορεί να σας πιτσιλάω λίγο... αλλά πως κάνετε έτσι?)! Να... λίγο πιο 'κει θα πηγαίνω! Τόσο πολύ σας ενοχλεί πια?

Θα σας άρεσε κάτι τέτοιο? Ασφαλώς και όχι! Άρα λοιπόν, μήπως πρέπει να ξανασκεφτείτε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ προβλέπει η νομοθεσία? Κανείς δεν σας απαγόρευσε ούτε σας εμπόδισε κύριοι καπνιστές να υποστείτε τις βλαβερές συνέπειες του εθισμού σας (κάθε άλλο μάλιστα, έχετε ελευθερη βούληση) σε χώρο και με τρόπο που δεν θα ενοχλείτε άλλους! Γιατί πρέπει σωνει και καλά να ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ άλλοι για τα δικά σας βίτσια? Αυτό θεωρείτε εσείς "δημοκρατία"? Είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως ο λογικά σκεπτόμενος καπνιστής, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ το κακό των γύρω του και από μόνος του και χωρίς την επιβολή Νόμου φροντίζει να προφυλάσει τους συνανθρώπους του από τις βλαβερές συνέπειες του καπνού. Είμαι επίσης βέβαιος, πως υπάρχει και μια άλλη κατηγορία θα συνεχίσει να φυσά επιδεικτικά τον καπνό στα μούτρα ανθρώπων που και δεν καπνίζουν και κινδυνεύουν από τον καπνό - είναι οι γνωστοί μαλάκες και στο χέρι μας (καπνιστών και μη καπνιστών) είναι να αποκτήσουν (έστω και με το ζόρι) ΑΓΩΓΗ ανθρώπου που ζει σε οργανωμένη κοπινωνία και όχι σε σπηλιά!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Και για να τα λέμε τα πράγματα ΣΩΣΤΑ και όχι με παραπληροφόρηση, ΠΟΙΟΣ σας απαγόρευσε να καπνίζετε? Εφόσον καπνίζετε σε ΔΙΚΟ σας χώρο, στο ΔΙΚΟ σας σπίτι, στο ΔΙΚΟ σας αυτοκίνητο, καπνίστε όσο θέλετε - και 10 πακέτα την ημέρα ακόμη! Κανείς δεν σας σταματάει! Αλλά ΟΧΙ! Αισθάνεστε "πνιγμένοι" που δεν μπορείτε να καπνίζετε στο σπίτι ενός ΜΗ καπνιστή, στο αυτοκίνητο ενός ΜΗ καπνιστή, στο ασανσέρ, το λεοφορείο, το γραφείο, το κατάστημα, το κέντρο διασκέδασης κλπ που βρίσκεται ένας ΜΗ καπνιστής. Ναι, μεν ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ πως το κάπνισμα προκαλεί ΣΟΒΑΡΕΣ βλάβες στην υγεία και με ΔΙΚΗ σας ευθύνη προκαλείτε κακό στον εαυτό σας... αλλα αυτό δεν φτάνει! Πρέπει να υποφέρουν κι άλλοι (αθώοι) μαζί σας για να μπορείτε να "ξεδίνετε". Πρέπει να υποφέρει μαζί σας πχ. το παιδί σας, η σύζυγός σας, ο συνεργάτης σας, ο Χ άγνωστος που έχει την ατυχία να βρίσκεται στο διπλανό τραπέζι του εστιατορίου στο οποίο τρώτε κλπ. Ε?

ΟΚ, λοιπόν... να σας δώσω ένα παράδειγμα κι ελπίζω να πιάσετε το νόημα: Ας υποθέσουμε λοιπόν, πως εγώ την ΒΡΙΣΚΩ να κατουράω και να χέζω χωρίς να "καταπιέζομαι" από οργανωμένες τουαλέτες. Άρα λοιπόν, ΑΝ ή ΟΤΑΝ μου έρθει, θα κατουρήσω και θα χέσω στο πάτωμα ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ σας, όπου κι αν βρίσκομαι! Είτε στο σαλόνι του σπιτιού σας, είτε στο αυτοκίνητό σας, είτε στο ίδιο ασανσέρ, λεοφορείο, γραφείο, κατάστημα, κέντρο διασκέδασης κλπ μαζί σας. Δεν θα χέζω πάνω στα παπούτσια σας, ούτε θα κατουράω το παντελόνι σας (ε, μπορεί να σας πιτσιλάω λίγο... αλλά πως κάνετε έτσι?)! Να... λίγο πιο 'κει θα πηγαίνω! Τόσο πολύ σας ενοχλεί πια?

Θα σας άρεσε κάτι τέτοιο? Ασφαλώς και όχι! Άρα λοιπόν, μήπως πρέπει να ξανασκεφτείτε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ προβλέπει η νομοθεσία? Κανείς δεν σας απαγόρευσε ούτε σας εμπόδισε κύριοι καπνιστές να υποστείτε τις βλαβερές συνέπειες του εθισμού σας (κάθε άλλο μάλιστα, έχετε ελευθερη βούληση) σε χώρο και με τρόπο που δεν θα ενοχλείτε άλλους! Γιατί πρέπει σωνει και καλά να ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ άλλοι για τα δικά σας βίτσια? Αυτό θεωρείτε εσείς "δημοκρατία"? Είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως ο λογικά σκεπτόμενος καπνιστής, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ το κακό των γύρω του και από μόνος του και χωρίς την επιβολή Νόμου φροντίζει να προφυλάσει τους συνανθρώπους του από τις βλαβερές συνέπειες του καπνού. Είμαι επίσης βέβαιος, πως υπάρχει και μια άλλη κατηγορία θα συνεχίσει να φυσά επιδεικτικά τον καπνό στα μούτρα ανθρώπων που και δεν καπνίζουν και κινδυνεύουν από τον καπνό - είναι οι γνωστοί μαλάκες και στο χέρι μας (καπνιστών και μη καπνιστών) είναι να αποκτήσουν (έστω και με το ζόρι) ΑΓΩΓΗ ανθρώπου που ζει σε οργανωμένη κοπινωνία και όχι σε σπηλιά!

ε χεζε οποθ βρεις
δλδ ρε φιλε που ζεις
ολη η αθηνα μυριζει κατουρλιο
ειναι σαν να μου λες να απαγορευσουμε την κλανια
ε ας στην απαγορευσουν
με τι λογικη σου εγω δεν εχω αμαξι γιατι πρεπει να αναπνεω τις βρωμιες που βγαζει το δικο σου?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Άρα λοιπόν, μήπως πρέπει να ξανασκεφτείτε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ προβλέπει η νομοθεσία? Κανείς δεν σας απαγόρευσε ούτε σας εμπόδισε κύριοι καπνιστές να υποστείτε τις βλαβερές συνέπειες του εθισμού σας (κάθε άλλο μάλιστα, έχετε ελευθερη βούληση) σε χώρο και με τρόπο που δεν θα ενοχλείτε άλλους! Γιατί πρέπει σωνει και καλά να ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ άλλοι για τα δικά σας βίτσια? Αυτό θεωρείτε εσείς "δημοκρατία"?

...είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως ο λογικά σκεπτόμενος καπνιστής, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ το κακό των γύρω του και από μόνος του και χωρίς την επιβολή Νόμου φροντίζει να προφυλάσει τους συνανθρώπους του από τις βλαβερές συνέπειες του καπνού. Είμαι επίσης βέβαιος, πως υπάρχει και μια άλλη κατηγορία θα συνεχίσει να φυσά επιδεικτικά τον καπνό στα μούτρα ανθρώπων που και δεν καπνίζουν και κινδυνεύουν από τον καπνό - είναι οι γνωστοί μαλάκες και στο χέρι μας (καπνιστών και μη καπνιστών) είναι να αποκτήσουν (έστω και με το ζόρι) ΑΓΩΓΗ ανθρώπου που ζει σε οργανωμένη κοπινωνία και όχι σε σπηλιά!

οκ ρε μάγκα..... Ωραία όλα αυτά........
Πολιτισμένο όμως ΔΕΝ έιναι να πηγαίνεις λ.χ. στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και σε χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα να υπάρχουν συνολικά 4 5 κλωβοί των 4 τετραγωνικών τίγκα στον καπνό για τους καπνιστές....
Εγώ δεν καπνίζω αλλά ειλικρινά τους λυπήθηκε η ψυχή μου...
Τιμωρημένοι σε ένα χώρο 2χ2 λες και είναι φυλακή γιατί κάνουν κάποιο φρικτό έγκλημα.....
Στην Ευρώπη έχουν περάσει στο αντίθετο άκρο απ΄την Ελλάδα.... Εδώ ο κάθε μαλάκας όπου του καβλώσει ανοίγει ένα τσιγάρο .... Ακόμα και σε ταβέρνα με παιδιά τίγκα στο ντουμάνι....
Εκεί τους έχουν σε μπουντρούμια σαν ποντίκια λες και είναι ζώα, ή εγκληματίες.....
Πραγματικά αυτό που συναντώ σε αεροδρόμια της Ευρώπης προσβάλλει τον πολιτισμό μου και την αξιοπρέπειά μου...
σήμερα είναι αυτό, χθες ήταν τα υγρά μπας και κάνουμε τρομοκρατική επίθεση......
Η αποστείρωση συνήθως έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.........
Ειλικρινά αναπολώ τις εποχές προ Μπους........... Ο πίθηκος μας έχει κάνει να ζούμε σαν πιθήκια.........
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom