spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Απο 98 και πανω!!!Το λεει και ο κατασκευαστης!Για ενα tsi 176 ιππων,100 οκτανιων ή και η απλη 90αρα???
Απο 98 και πανω!!!Το λεει και ο κατασκευαστης!Για ενα tsi 176 ιππων,100 οκτανιων ή και η απλη 90αρα???
έχεις δει touareg πετρέλαιο με 280 km/h;;;;
Mεγαλε κοψε κατι!!!Μας βλεπει κοσμος!
ενοειτε οτι αν βαλεις νερωμενο καυσιμο του πετας τα ματια εξω!!λογικό είναι αυτό με την τρόμπα....
αλλά δεν θα είναι κακό για κάθε αυτοκίνητο ανεξαρτήτου καυσίμου να του βάζεις να το καίει νερομένο; άσε που μπορεί να μην χαλάσει η τρόμπα αλλά και πολλά άλλα.
πάντως αν το σκέφτεται κανείς για πετρέλαιο καλύτερα για εμένα να προτιμήσει mitsubishi(δίνει εγγύηση σε κάποιο μοντέλο της 1 εκ χιλιόμετρα), έχω την εντύπωση ότι βγάζει από τους καλύτερους πετρελαιοκινητήρες.
και να σκεφτείται ότι και ένας κινητήρας πετρελαίου με 1 εκατομύριο χιλιόμετρα, κάνοντας του ένα ρεκτιφιέ, μετά είναι σαν καινούριος.
για ρίχτε και μια ματιά στους μαλάκες του είδους της οικολογίας....
Που κολλαει αυτο τωρα?έχεις δει touareg πετρέλαιο με 280 km/h;;;;
το παληκαρι παραπανω ειπε οτι εχειέχεις δει touareg πετρέλαιο με 280 km/h;;;;
για ξαναδιαβασε πιο πανω τι αμφισβητεις, σκέψου το και πες μου μετά.Που κολλαει αυτο τωρα?
την εγγύηση αυτή νομίζω την έχει στο μοντέλο μετά του L500 που ΔΕΝ θα κυκλοφορήσει στην ελλάδα λόγω την εθνικής μαλακίας που μας δέρνει. ήθελε να το πάρει ο πατέρας μου και ρώταγε λεπτομέρειες.ενοειτε οτι αν βαλεις νερωμενο καυσιμο του πετας τα ματια εξω!!
τωρα αν ενα αυτοκινητο ειναι ζημιαρικο εστω και στα ηλεκτρικα τους θα στην βγαλει την μαλακια με τον καιρο αν ειναι να στην βγαλει!
τωρα οσο για την Μitsubishi που δινει εγγυηση για 1εκ χιλιομετρα τι να σου πω δεν ξερω!!
δεν σκοπευω να το κρατησω ενα αυτοκινητο τοσο! μεχρι και οι ταριφες δηλ δεν τα κρατανε τοσο!
για να κανεις 1εκ χιλ εκτος οτι πρεπει να κανεις πολλα χιλ και πολυ συχνα πρεπει να το χεις χρονια...ενα φιλαρακι μου εχει κανει σε σχεδον 3 χρονια 250.000 χιλ και ειναι ταριφας! για να κανεις 1 εκ θελει το λιγοτερο μια 8ετια σαν ταριφας!
εχω δει οτι στα 300.000 και ανω τα diesel εκτος οτι κανουν ενα περιεργο θορυβο δεν πανε βημα τρεμει ολο το αυτοκινητο κλπ κλπ
τα golf τα diesel τα ψιλογαμανε λιγο στις τιμες....τωρα δεν ξερω αν εβρισκα κανενα μεταχειρισμενο απο γερμανια με λιγα χιλ 2.0 tdi και αν συμφερει το τελωνειο και ποσο θα βγαινε.....
εεε...φαντάσου πόσα θα βγάζει το βενζινοκίνητοτο παληκαρι παραπανω ειπε οτι εχει
Touareg 3.2 V6 βενζινοκινητο με 240 hp / 35kgm ροπη περιπου
εεε...φαντάσου πόσα θα βγάζει το βενζινοκίνητο
πολυ μεγαλο κακο αυτο......το ξερω!!!το πετρέλαιο έχει ένα μεγάλο κακό. ΔΕΝ έχει μαστόρια ατσίδες να ξέρουν να το δουλέψουν. εκείνο το γαμημένο το ρελαντί άμα σου πειράξουν και δεν ξέρουν να το φτιάξουν πάλι, τότε θα τρέμει όλο το αυτοκίνητο. άσε που μερικές φορές δεν ξέρουν να σου πουν τι ούτε τι ζημιά έχει.
Να διαβασω τι ακριβως?για ξαναδιαβασε πιο πανω τι αμφισβητεις, σκέψου το και πες μου μετά.
αυτό δεν το είδα στο χωριό μου ούτε στον ύπνο μου.Να διαβασω τι ακριβως?
Οτι τo Q7 το 3λιτρο diesel me 230 hp και με 1800+ κιλα παει σχεδον μαζι με το s2000?
Που τα ειδατε αυτα, στον υπνο σας?
Η μηπως οτι το touareg pianei ta 280?Oυτε αυτο υπαρχει!!!
Ok με καλυψες!!!Μιλαγες για αυτοκινητο δοκιμης ενω εγω νομιζα οτι το ειδες με τα ματια σου στο δρομο!αυτό δεν το είδα στο χωριό μου ούτε στον ύπνο μου.
αλλά σε τεστ στην γερμανία με χορηγό νομίζω την bridgestone.
έχει το ρεκόρ τελικής στα SUV... αν δεν το έχουν σπάσει από τότε.
τουλάχιστον αν δεν ενημερώνεσαι ή αν δεν πιστεύεις κανέναν εδώ μέσα άκου και λίγο ερα σπορ, θα το ακούσεις ακόμα και στις διαφημίσεις ελαστικών.
διαφορά κυβισμού σημαίνει πολλά περισσότερα απ' ότι μπορείς να καταλάβεις.
μήπως θες να σου φέρω ένα navara να σου κάνει την ίδια δουλειά;
σε ποιον υπνο αρχηγε.....για δες ενα Χ6 δεν θυμαμαι για ποια κυβικα και αλογα διαβαζα οτι πιανει τα 0-100 σε 6,κατι και εχει τελικες καμια 240!! α μπεις στο site της bmw θα τα δεις λεπτομεριακα!!Να διαβασω τι ακριβως?
Οτι τo Q7 το 3λιτρο diesel me 230 hp και με 1800+ κιλα παει σχεδον μαζι με το s2000?
Που τα ειδατε αυτα, στον υπνο σας?
Η μηπως οτι το touareg pianei ta 280?Oυτε αυτο υπαρχει!!!
στην ελλαδα αγαπητε ξυνιζουν γιατι ειναι χωριατες και καγκουρες! στο εξωτερικο αυτα τα αυτοκινητα ειναι πολυκυκλοφορημενα και ενοειτε σε diesel!!Είμαι έτοιμος να αγοράσω ένα οικογενειακο πολυμορφικό μιας και η οικογένεια αυξήθηκε.
Κοιτάω για τα παρακάτω:
MAZDA 5, CIRTOEN C4 PICASSO, FORD S-MAX, VW TOURAN και TOYOTA COROLA VERSO
Ο προβληματισμός μου είναι για το αν θα το πάρω ντίζελ, στοιχίζουν παραπάνω αλλά νομίζω ότι τα ντίζελ είναι καλύτερα.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είανι ότι στις αντιπροσωπίες "ξινήζου" τα μούτρα τους όταν τους λέω για ντίζελ
Φυσικά ακού οποιαδηποτε αποψη, μια και ειμαι σχετικά άσχετος
Ξυνίζουν γιατί έχει μικρότερο περιθώριο κέρδους ίσως?
Φιλε μου μην ξεφευγεις!!!Και ουτε αμφιβαλλω για αυτο!σε ποιον υπνο αρχηγε.....για δες ενα Χ6 δεν θυμαμαι για ποια κυβικα και αλογα διαβαζα οτι πιανει τα 0-100 σε 6,κατι και εχει τελικες καμια 240!! α μπεις στο site της bmw θα τα δεις λεπτομεριακα!!
σκεφτεσαι να χεις ενα τζιπ 2 τονους στον καθρεφτη και να σε πηγαινει γαμιοντας μεχρι τα 200++??
τι να σου πω, για το Q7 δεν κατεχω!!!!!!Φιλε μου μην ξεφευγεις!!!Και ουτε αμφιβαλλω για αυτο!
Ο αλλος ομως μιλησε συγκεκριμενα για το Q7 το 3λιτρο πετρελαιο και εσυ μου μιλας για Χ6 με 555 αλογα!