Επισκέπτης
βρε λαλακ κοιτα τι τριανταφυλλα μου εφερε, μοσχοβολαν
Δε νομίζω, εκτός αν κόντυνε απο την τελευταία φορά που τον είδα από κοντάΚαι ο Vale 46 κοντοπουτανος ειναι...
Σε καλυψα τωρα??? ;)
Δε νομίζω, εκτός αν κόντυνε απο την τελευταία φορά που τον είδα από κοντά
βρε λαλακ κοιτα τι τριανταφυλλα μου εφερε, μοσχοβολαν
Μην τσιμπας ρε agrimaki,
αγορασμενα απο Πακιστανο σε φαναρι ειναι,βλεπεις ετικετα πανω..?
Ιν φροντ οφ μι , IKTERUS , που'μαι δυο μετρα , ολοι ειστε κοντοι ! υ.γ. 1.80 ειναι ο VALE 46 !Μπροστα στον Νοτ...ζουμπας ειναι..χεχεχεχεχεεχ
καμ του αουρ pαrea IKTERUS εντ ντοντ γουορι ! Γουι σαλ τιτσ γιου φαστ ντραιβινκγκ ...αμπαουτ γιορ hrepi αι γουρι !
Και οχι μονο αστερι μου.βρε λαλακ κοιτα τι τριανταφυλλα μου εφερε, μοσχοβολαν
Μην τσιμπας ρε agrimaki,
...Γιορ εξωουστ γκονα κανουν αερα στ"@@ μου ... ασε που δεν θα τις δω ποτε ,,,καρο itterizia!!!!!!!!!Καμ εντ φαρτ μαϊ του εξοστ λιμπλιχε ΝΟΤ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ
Εγω ψωνιζω απο Ευτυχιδου στο Παγκρατι δασκαλε. Εσυ μαλλον παιρνεις απο τους Πακιστανους γι αυτο και τα γνωριζεις.Μην τσιμπας ρε agrimaki,
Εγω ψωνιζω απο Ευτυχιδου στο Παγκρατι δασκαλε. Εσυ μαλλον παιρνεις απο τους Πακιστανους γι αυτο και τα γνωριζεις.
Το ξερω ΘΕΑ μου αυτο. ;) ;) ;)Κομαντο συγγνωμη που γελασα με αυτα που ειπε ο λαλακ, αλλα δεν μπορεις να πεις οτι δεν εχει χιουμορ
Εγω ψωνιζω απο Ευτυχιδου στο Παγκρατι δασκαλε. Εσυ μαλλον παιρνεις απο τους Πακιστανους γι αυτο και τα γνωριζεις.
Ειδες που ερχεσαι στα λογια μου. Τους ξερεις καλα τους Πακιστανους τελικα. Μεχρι και τα site τους.Μα Βρε κομαντο, αυτο το μαγαζι στο Παγκρατι που ψωνιζεις εχει κανει και προσφορα στους Πακιστανους, μην τσιμπας
Στα δεκα τριανταφυλλα τα πεντε δωρο..
Μπες στο θρεντ ' Προσφορες καταστηματων - ευκαιριες - stock '' και θα το βρεις
Ειδες που ερχεσαι στα λογια μου. Τους ξερεις καλα τους Πακιστανους τελικα. Μεχρι και τα site τους.