Επισκέπτης
Οκ σε μια ωριτσα .
θα ειμαι ετοιμη ;)
agrimi κατι ακουσα για αυριο,θα περασει ο κομμαντο για γυμνη φωτογραφηση?κατι ακουσα οτι θελλεις να του βγαλεις καλλιτεχνικες φωτοφραφιες...
Μιλαμε για καλλιτεχνικη φωτογραφιση
Οκ σε μια ωριτσα .
agrimi κατι ακουσα για αυριο,θα περασει ο κομμαντο για γυμνη φωτογραφηση?κατι ακουσα οτι θελλεις να του βγαλεις καλλιτεχνικες φωτοφραφιες...
οτι πει ο φιλος μου ο doritis,στη θεση του μπηκε το καυτο διδυμο lalak-agrimi,αν υπαρχει διαφωνια σε καποιο απ τα δυο μελη το αλλαζουμε
Κρυβε λογια Λοκατζη!!!!!!!!!Καντω δυο ωριτσες μωρο μου γιατι δεν θα προλαβει ο προεδρος σε μια. Εχει ραντεβου με ενα ct τωρα.
οτι πει ο φιλος μου ο doritis,στη θεση του μπηκε το καυτο διδυμο lalak-agrimi,αν υπαρχει διαφωνια σε καποιο απ τα δυο μελη το αλλαζουμε
Λαλακ-Αγριμι? Απο που και ως που? Εμενα δεν με ρωταει κανεις εδω μεσα? Δεν το καταλαβα? ΚΟΜΑΝΤΟ-Αγριμι να γινει αμεσως xilnik!!!οτι πει ο φιλος μου ο doritis,στη θεση του μπηκε το καυτο διδυμο lalak-agrimi,αν υπαρχει διαφωνια σε καποιο απ τα δυο μελη το αλλαζουμε
μπεμπη μη ξεχασεις να βαλεις το ραντεβου σου να ψηφισειη ψηφοφορια ειναι μεχρι 31/12/2008 για το διδυμο της χρονιας
Υ.Γ BABY καθε ct που θα παιρνεις να το βαζεις να κανει εγγραφη στο bourdela και υποχρεωτικα να σε ψηφιζει ;)
α ρε siasia,τι ερωτας για παρτη σου!
Εχω δεν εχω κανενα προβλημα ,εξαλλου με τον στρατηγο ουτε το ψυχολογικο οριο των 10 ψηφων δε βλεπω να πιανουμε!
υποννοεις κατι?την κουνανε την αχλαδια δηλαδη?Εγω ομως πιστευω οτι πιο καλο διδυμο κανει ο λαλακ με τον στρατηγο
υποννοεις κατι?την κουνανε την αχλαδια δηλαδη?
το πνιγουν το ρακουν?τον αρωματιζουν τον ασβο?
μιλα ξεκαθαρα
τιμη μου απλα αντεδρασα γιατι τον χαντακωνα απο 39% στο 3,9% ειναι σοκΟυστ απο δω που θα μας πεις πως κουνιετε η αχλαδια! Θες να ζητησω να ξαναμπεις παλι στη λιστα με το fethry..?!!
E ε ε ε???
υποννοεις κατι?την κουνανε την αχλαδια δηλαδη?
το πνιγουν το ρακουν?τον αρωματιζουν τον ασβο?
μιλα ξεκαθαρα
Ενας-ενας BABY. Παρε νουμερο σε παρακαλω.Ετσι και εγω θα την πεσω στο Agrimi που ειναι και κοριτσαρος και γεματος αγριαδα!!
Μωρακι ποτε με εβγαλες φωτογραφια και δεν το καταλαβα?θα ειμαι ετοιμη ;)
Μιλαμε για καλλιτεχνικη φωτογραφιση
βαλτε διδυμο φεθρυ - αδωνις εχουν τοσα κοιναμου ειχες πει οτι δεν μπορεις να βαλει στη ψηφοφορια οποιος το ζητησει αλλα εγω αλλα βλεπω
βαλτε διδυμο φεθρυ - αδωνις εχουν τοσα κοινα