ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Μακρια? Σιγα μην το αφησω στα χερια σου αυτο το μωρακι τωρα που το βρηκα!Κομαντο μακρια απο το agrimaki γιατι δεν ειναι για τα μουτρα σου ρε
Μακρια? Σιγα μην το αφησω στα χερια σου αυτο το μωρακι τωρα που το βρηκα!Κομαντο μακρια απο το agrimaki γιατι δεν ειναι για τα μουτρα σου ρε
...θυμηθηκες εκεινα τα γνωστα απο τους Φαραω παλι????? Τι να κανω ??? Θα ζητησω εκ νεου νεκροψια !!!!!!Μακριά από μένα οι κουμπαριές. Και το πιστοποιητικό δεν το παρέλαβα ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!
Μονο μαζι σου αστερι μου.
Ηταν αγαπη μου μεχρι να γνωρισεις εμενα. ;) ;) ;)Ξερεις οτι εσυ εισαι η αδυναμια μου
ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!!!Μαζι μου μπορει να τυφλωθεις ;)
Ναι, λαλακ, ειχες αμφιβολια??? ;)
Να το αφησεις το κοριτσι να το ξανασκεφτει δασκαλε. Τι εγινε? Δεν αντεχεις τον ανταγωνισμο?Το κοριτσι απαντησε...
Αντίθετα, δημιουργεί εντέχνως ανταγωνισμό, για να ναι πάντα σε φόρμα!!! Δάσκαλος με τα όλα του !Να το αφησεις το κοριτσι να το ξανασκεφτει δασκαλε. Τι εγινε? Δεν αντεχεις τον ανταγωνισμο?
Να σου πω εγω τι πιστευω? "Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ".Eσυ τι πιστευεις φατσα ?
Eσυ τι πιστευεις φατσα ?
Να το αφησεις το κοριτσι να το ξανασκεφτει δασκαλε. Τι εγινε? Δεν αντεχεις τον ανταγωνισμο?
Ναι αλλα πρεπει να προσεχει κατι σαν δασκαλος. Αρκετες φορες ο μαθητης γινεται καλυτερος και τοτε τα πραγματα μπερδεβονται. ;) ;) ;)Αντίθετα, δημιουργεί εντέχνως ανταγωνισμό, για να ναι πάντα σε φόρμα!!! Δάσκαλος με τα όλα του !
Χαααααααχαχαχαχα, όπου ερωτικός ανταγωνισμός, να' σου κι οΙΚΤΕΡΟΣ...εεεε, άλτεκ να πω
χμμμμ...ειμαι σε διλημμα
Καλησπερα Blondie Μου.. :-* :-* :-*
Χαααααααχαχαχαχα, όπου ερωτικός ανταγωνισμός, να' σου κι οΙΚΤΕΡΟΣ...εεεε, άλτεκ να πω
με τοσα τριανταφυλλα τα χω χασει
χμμμμ...ειμαι σε διλημμα
...Statler μαι φρεντ , γουτ νταζ ιτ μην kontopoytanos??? Εμ αι kontopoytanos ??? του μιτερς γκαι ???( που ειναι τα γαμημενα τα διαλυτικα , γαμω την τρελλα μου , ρεζιλι θα γινουμε ???)Εσυ και ο αλλος ο κοντοπουτανος ετοιμοι εισαστε να σπειρετε την διχονοια..
Κουλοχεριδες..
Κοντοπούτανοι εμείς, αποκλείεται, για κοντορούφιανους μας κόβωΕσυ και ο αλλος ο κοντοπουτανος ετοιμοι εισαστε να σπειρετε την διχονοια..
Κουλοχεριδες..
...Statler μαι φρεντ , γουτ νταζ ιτ μην kontopoytanos??? Εμ αι kontopoytanos ??? του μιτερς γκαι ???( που ειναι τα γαμημενα τα διαλυτικα , γαμω την τρελλα μου , ρεζιλι θα γινουμε ???)