You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δίδυμα του bourdela
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xilnik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 683
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.350
- Πόντοι
- 22.785
Γιατι αλαξωπηστησες με την Μαριαννα........... και τωρα ζητας ψηφους ρεμαλι;;;;;;;;;;;Καλημέρα τουρκαλά!!! Γιατί είμαι προδότης μπρε;;;
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλημέρα και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε Ευάκι-Μαρούλιας, το πιο αξιόλογο ζευγάρι του φόρουμ.
Η ψήφος δεν θα πάει χαμένη.
Καλημερα σε ολους
Θες και ψηφο τρομαρα σου ????????
Δεν φτανει που με απατας με την καλυτερη μου Φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν σε πιστευω το θρασος σου
Μαυρο στον Μαυρογιαλουρο
Το κερατο μου το εφτασες ως την Γκατουνα Αγρινιου
Καλημέρα Ευάρα!!!
Καρδιά μου (και μην ανησυχείς, με την πρώτη ευκαιρία, θα στα πιάσω τα καπούλια)αν δεν σε απατήσω με την καλύτερή σου φίλη, με ποιά να σε απατήσω;; Είναι λογικό να σε απατήσω με κάποια που εμπιστεύεσαι
Καρδιά μου (και μην ανησυχείς, με την πρώτη ευκαιρία, θα στα πιάσω τα καπούλια)αν δεν σε απατήσω με την καλύτερή σου φίλη, με ποιά να σε απατήσω;; Είναι λογικό να σε απατήσω με κάποια που εμπιστεύεσαι
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μαυρο μαυροΚαλημερα σε ολους
Μαυρο στον Μαυρογιαλουρο
Το κερατο μου το εφτασες ως την Γκατουνα Αγρινιου
Επισκέπτης
Kυριοι....Ειμεθα προ των ευθυνων μας , απεναντι στις Συνειδησεις μας , στην Χωρα ,στην Ιστορια ! Φωτεινο παραδειγμα , ας μας γινει η διασπαση στα Μακρονησια , στους Ωρωπους και σε καθε γωνια της Ελληνικης γης ! ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ '68 !τι θα γινει κυριοι υπευθυνοι του site με τον πολεμο λασπης ,συκοφαντιας και υβρεων τους οποιους δεχομαι απο τον συντροφο adoni..
Μαυρο μαυρο
Χάρη σε μένα το Ευάκι έχει πάρει 10 τουλάχιστον ψήφους. Αν θέλετε να ρίξετε μαύρο ρίξτε στο δίδυμο του πρώην ανατολικού λεγόμενου μπλοκ, Κομάντο-Πάολα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ανατολικο μπλοκ μας τελειωσε, την πρωτη ψηφο απο μενα την πηρατε ;)Χάρη σε μένα το Ευάκι έχει πάρει 10 τουλάχιστον ψήφους. Αν θέλετε να ρίξετε μαύρο ρίξτε στο δίδυμο του πρώην ανατολικού λεγόμενου μπλοκ, Κομάντο-Πάολα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Τι κερδιζω γλιφιτζουριΜπράβο σου!!!! Δεν θα πάει χαμένη!!!!
Τι κερδιζω γλιφιτζουρι
Σάμαλι!!!!
και εγο που με καμπριοσ ,θα μου προτινις να βανο κατι σα μαλιΣάμαλι!!!!
Επισκέπτης
[size=50pt]ΠΑΤΩΣΑΜΕ SIASIA[/size]
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
αυριο στο thread του συναδελφου-δημοσιογραφου νικου κακαουνακη,συγγνωμη lalakukaki,η απαντηση στα αμειλικτα ερωρηματα
σε τι μας εχει ωφελησει το site και ποιος ο λογος που το παρακολουθουμε σε βαθμο εθισμου
αυριο στο καρφι,συγγνωμη στο THREAD ΣΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟ SITE του lalakukaki
αποκαλυψεις που θα συζητηθουν..
σε τι μας εχει ωφελησει το site και ποιος ο λογος που το παρακολουθουμε σε βαθμο εθισμου
αυριο στο καρφι,συγγνωμη στο THREAD ΣΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΤΟ SITE του lalakukaki
Επισκέπτης
αυριο στο thread του συναδελφου-δημοσιογραφου νικου κακαουνακη,συγγνωμη lalakukaki,η απαντηση στα αμειλικτα ερωρηματα
Γιατι αυριο??