για σου ρε λεονταρεγκρρρρρρρρρ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δίδυμα του bourdela
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xilnik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 683
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τον αντωνη το βαζελο τι τον εχεις ρε βοθρε???
βγαλτον εξω παληκαρι μου!!!
για σου ρε λεονταρε
τορα ινε μαραμενι επεσε ινε σε αγραναπαφτικι περιοδοτον αντωνη το βαζελο τι τον εχεις ρε βοθρε???
πως κι ετσι?
τορα ινε μαραμενι επεσε ινε σε αγραναπαφτικι περιοδο
πολα νιτρικα αλαταπως κι ετσι?
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
adoni να μη στενοχωριεσαι αγορι μου,καθολου,αν και δεν με συμφερει για μενα εισαι απο τις αποκαλυψεις του threadτα εχω με το συγκεκριμενο θεμα. το θεωρω το θέμα με τη περισσοτερη κλικα > >
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Μαχαιρια στην καρδια του εριξες του baby siasia,μια γυναικα βρηκε και αυτος ν αγαπησει και αυτη κινδυνευει νατου βγει απιστηΤι λες βρε xilnik, για ποιά με πέρασες να μου πασάρεις τους φίλους σου έναν έναν... τώρα βέβαια αν εννοούσες και τους δύο μαζί, ίσως μπορούμε να το συζητήσουμε
απ οτι μου ειπε η προσωπικη του ιστορια αγαπης θ ανεβει στο θεατρο αυτη τη χρονια καθως και η προδοσια του ως αμλετ απο τη γυναικα που αγαπα
ΒΑΒΥ
Performance
Σκηνοθ.: Κ. Γκουλιώνη, Θ. Ταταύλαλης. Από την Ομάδα ΣΛΑΤΣ. Koστ: Θ. Κωβαίος. Σκην.: Θ. Κωβαίος, Γ. Καραγιώργος. Μουσ.: Γ. Μπακαλάκος.
Μια παράσταση για την αρχή και το τέλος της αθωότητας, εμπνευσμένη από τον 'Αμλετ, σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά. Οι συντελεστές της παράστασης δημιουργούν μια ιδιόμορφη αντίστροφη σκηνή και τοποθετούν το κοινό στη θέση τους
ΒΟΟΖΕ COPERATIVA
Κολοκοτρώνη 57, 2103240944
Βραδ: Παρ., Σάβ., Κυρ. 9.15 μ.μ. € 15, φοιτ.: € 10.
Μαχαιρια στην καρδια του εριξες του baby siasia,μια γυναικα βρηκε και αυτος ν αγαπησει και αυτη κινδυνευει νατου βγει απιστη
απ οτι μου ειπε η προσωπικη του ιστορια αγαπης θ ανεβει στο θεατρο αυτη τη χρονια καθως και η προδοσια του ως αμλετ απο τη γυναικα που αγαπα
ΒΑΒΥ
Performance
Σκηνοθ.: Κ. Γκουλιώνη, Θ. Ταταύλαλης. Από την Ομάδα ΣΛΑΤΣ. Koστ: Θ. Κωβαίος. Σκην.: Θ. Κωβαίος, Γ. Καραγιώργος. Μουσ.: Γ. Μπακαλάκος.
Μια παράσταση για την αρχή και το τέλος της αθωότητας, εμπνευσμένη από τον 'Αμλετ, σε μετάφραση Γιώργου Χειμωνά. Οι συντελεστές της παράστασης δημιουργούν μια ιδιόμορφη αντίστροφη σκηνή και τοποθετούν το κοινό στη θέση τους
ΒΟΟΖΕ COPERATIVA
σκηνικα ¨Ντινος Πετρατος Μουσικη διδασκαλια Στ.Φασουλης
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Αυτο ειπε κοριτσι μου και ο αδερφος xilnik. Αλλα το ειπε με δικα του λογια. Σε ολους μαζι ταυτοχρονα.Με διαβάλλεις xilnik, εγώ σε όλους είμαι πιστή
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Μαχαιρια στην καρδια του εριξες του baby siasia,μια γυναικα βρηκε και αυτος ν αγαπησει και αυτη κινδυνευει νατου βγει απιστη
ΒΑΒΥ
Performance
ΒΟΟΖΕ COPERATIVA
Παράσταση στο Booze.
Τώρα σωθήκαμε.
Ιδιαίτερα αν τον Αμλέτο τον αποκαλούνε baby στην παράσταση.
Παράσταση στο Booze.
Τώρα σωθήκαμε.
Λες να πάει και στο Ηρώδειο του χρόνου;
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Παράσταση στο Booze.
Τώρα σωθήκαμε.
Πειράζει να δοκιμάσουμε Οθέλλο που μ'αρέσει καλύτερα;
AmbiSINister
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ως γνωστόν όμως οι Νάνοι όσο μπόι τους λείπει, τόσο μεγάλη την έχουν.η χιονατη ειχε νανους
Γι' αυτό και η Χιονάτη (γνωστότερη καρατσουλάρα και από σένα) τους είχε τριγύρω.
Άρα η περίπτωση σου vicky.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.032
- Πόντοι
- 22.785
Προδοτη ............... θες και τα λες αυτα η σου ξεφευγουνε ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Καλημέρα και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε Ευάκι-Μαρούλιας, το πιο αξιόλογο ζευγάρι του φόρουμ.
Η ψήφος δεν θα πάει χαμένη.