nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.247
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε μπορεις ελευθερα να υπερασπιζεσαι τις γνωστες σου...Τώρα ειλικρινα δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν αν δεν με πιστεύεις.. προβλημά σου και αυτά που αναφέρω δεν αφορούν μόνο την συγκεκριμένη κοπέλα του χώρου αλλά την συντριπτική πλειοψηφία. Δουλεύω βράδυ και έχω συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα νυστερινά μαγαζια καιέχω γνωρίσει αρκετές κοπέλες είτε που απλά δουλεύουν σε αυτά είτε είναι χορεύτριες και απλά τις καλείς για να έρθουν. Η αλήθεια είναι η εξής όπως προείπα. Ολες οι κοπέλες αυτες, είτε μας αρλεσει είτε όχι βγάζουν αρκετά καλά λεφτα και αλήθεια σου λεω για να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο επάγγελμα, να πετύχεις και να ξεχωρήσεις πε΄ρα απο σώμα και κούνημα πρέπει να σου κόβει και λίγο γιατί γενικά η νύστα είναι δύσκολη και υπάρχουν αρκετές παγίδες... τεσπά. Το γεγονός είναι το εξής και ολοκληρώνω και δεν ασχολούμε παρακάτω και ας πεί ο καθένας ότι θέλει (επίσης μη μου στείλει κανείς μνμ μεσω πμ, δεν απαντώ σε κανέναν) οι κοπέλες αυτές είναι και το εννοώ χο-ρευ-τρι-ες... όχι βιζιτούδες, απλα, λυτά και ξεκάθαρα
Εμεις ελευθερα θα δινουμε τα ευυρωπουλα στις χορευτριες,μοντελα παρουσιαστριες που κανουν βιζιτες...ειναι τοσο απλο