Ύστερα είναι και το τσιγάρο. Δεν φτάνει να μην καπνίζεις ή να το έχεις κόψει. Θελει πολλά χρόνια να καθαρίσει ο οργανισμός και παραμονεύουν πολλοί καρκίνοι. Δηλαδή άντε κόβεις το τσιγάρο που είναι δύσκολο αλλά θες και 10-15 χρόνια να καθαρίσεις. Εχει γινει δυσκολη η ζωη. Καρκίνοι και σε μη καπνίζοντες. Για να μην πω για καφέδες, ισοτονικά, αλκοόλ και σαβουρόφαγα που καταβροχθίζει ο κόσμος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαβήτης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα assasertzis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 63
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 7.093
- Πόντοι
- 1.106
Το τσιγάρο είναι ένας επιβαρυντικό παράγοντας και σε μη καρκίνους.Ύστερα είναι και το τσιγάρο. Δεν φτάνει να μην καπνίζεις ή να το έχεις κόψει. Θελει πολλά χρόνια να καθαρίσει ο οργανισμός και παραμονεύουν πολλοί καρκίνοι. Δηλαδή άντε κόβεις το τσιγάρο που είναι δύσκολο αλλά θες και 10-15 χρόνια να καθαρίσεις. Εχει γινει δυσκολη η ζωη. Καρκίνοι και σε μη καπνίζοντες. Για να μην πω για καφέδες, ισοτονικά, αλκοόλ και σαβουρόφαγα που καταβροχθίζει ο κόσμος.
Είναι κίνδυνος και για τα αγγεία πχ κι ας μην εμφανίσει κάνεις καρκίνο.
Δυστυχώς όλοι παρασυρομαστε με τα "δεν είχε καπνίσει ποτέ κι έκανε καρκίνο στον πνεύμονα " ή και "κάπνιζε 2 πακέτα στιγαρα και δεν έκανε καρκίνο έζησε μέχρι τα 100"
Μπορεί να ισχύουν και τα 2 όμως δεν χρειάζεται να επιβαρύνεις τις πιθανότητες
lelosbi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 1.036
- Πόντοι
- 201
Σιγουρα. Εχουμε στη δουλεια εναν 65ρη χοντρο, που πινει 5-6 μπυρες τη μερα και κανα λιτρο κρασι, καπνιζει κανα πακετο συν χορτο, τρωει σαβουρες και για αθληση ουτε σκεψη. Κι ο τυπος εκτος απο οτι ιδρωνει μια χαρα ειναι. Για γιατρους κι εμβολια ουτε να ακουσει. Οσο για αγχος...... το μονο που τον νειαζει ειναι να κερδιζει ο ΠΑΟΚ. Κι εγω μετραω καθε μερα πιεση.....Ειναι και θέμα οργανισμού εν πολλοίς
Βλεπεις κάτι γέρους 90 χρονών,καπνίζουν,πινουν τσιπουρα και δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Και άλλοι προσέχουν,αθλούνται και τους έρχεται το κακό
Ghajnsielem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.545
- Πόντοι
- 446
Μακραν οι πιο φανατικοί οι βορειοελλαδιτες στον αθλητισμό στο ποδοσφαιρο συγκεκριμενα και ειδικα οι παοκτζηδεςΟσο για αγχος...... το μονο που τον νειαζει ειναι να κερδιζει ο ΠΑΟΚ.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.901
- Πόντοι
- 2.356
Αυτή δεκαετία, για να βγω λίγο εκτός θέματος, για τους περισσότερους είναι καθοριστική και για το αν θα έχουν κοινωνικούς κύκλους, γκόμενες ή οικογένεια.Μετα τα 40 θελει προσοχή.
Η δεκαετία 40-50 είναι οδηγος ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Μολις μπεις στα 40 όλα αλλάζουν.
Όσο αφορά την υγεία ισχύει ότι στα θα σου σκάσουν θέματα αν έκανες σε παλαιότερα χρόνια μαλακίες για την υγεία σου όπως συνεχόμενα ξενύχτια κακός τρόπο ζωής με άθλια διατροφή, στρεςς κ.λπ
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.901
- Πόντοι
- 2.356
Εδώ έχουμε την ΠΕΡΙΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι καθοριστικό ρόλο παίζει η ψυχική υγεία.Σιγουρα. Εχουμε στη δουλεια εναν 65ρη χοντρο, που πινει 5-6 μπυρες τη μερα και κανα λιτρο κρασι, καπνιζει κανα πακετο συν χορτο, τρωει σαβουρες και για αθληση ουτε σκεψη. Κι ο τυπος εκτος απο οτι ιδρωνει μια χαρα ειναι. Για γιατρους κι εμβολια ουτε να ακουσει. Οσο για αγχος...... το μονο που τον νειαζει ειναι να κερδιζει ο ΠΑΟΚ. Κι εγω μετραω καθε μερα πιεση.....
Με αφορμή αυτό το σχόλιο να σας πω ότι τα τελευταία χρόνια έχω επιλέξει να μην ασκώ επαγγέλμα που να μου προκαλεί οποιασδήποτε μορφής στρεςς ή άγχος - αυτό βέβαια έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του καθενός.
Aprofilaktos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2021
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 201
Να ρωτήσω κάτι τα ξηρά κρασιά(όχι γλυκά&ημίγλυκα) και το τσίπουρο ανεβάζουν ή κατεβάζουν το ζάχαρο?
Έχω ρωτήσει γιατρό και μου έχει πει πως περισσότερο επηρεάζουν την χοληστερίνη τα προαναφερθέντα.
Εξού και όταν τα καταναλώνουμε χωρίς μέτρο την άλλη μέρα πεινάμε κάπως υπερβολικά δηλ απορρυθμίζουν το ζάχαρο το ρίχνουν..
Έχω ρωτήσει γιατρό και μου έχει πει πως περισσότερο επηρεάζουν την χοληστερίνη τα προαναφερθέντα.
Εξού και όταν τα καταναλώνουμε χωρίς μέτρο την άλλη μέρα πεινάμε κάπως υπερβολικά δηλ απορρυθμίζουν το ζάχαρο το ρίχνουν..
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.901
- Πόντοι
- 2.356
Αν θέλεις την δική μου συμβουλή διάβασέ την: ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΚΟΟΛ. Είναι ό,τι χειρότερο. Σε καμία ποσότητα. Μηδέν, πώς να στο πω; Αν θες μόνο κοινωνικά μια φορά το Πάσχα και τις γιορτές. Άχρηστο εντελώς.Να ρωτήσω κάτι τα ξηρά κρασιά(όχι γλυκά&ημίγλυκα) και το τσίπουρο ανεβάζουν ή κατεβάζουν το ζάχαρο?
Το κρασί ανεβάζει λίγο, η μπύρα περισσότερο και η άνευ αλκοόλ ακομα περισσότερο. Το τσίπουρο το ρίχνει. Όλα ανεβάζουν τριγλυκερίδια και γενικά το αλκοόλ παχαίνει και είναι παράγοντας κινδύνου για αρκετούς καρκίνους.Να ρωτήσω κάτι τα ξηρά κρασιά(όχι γλυκά&ημίγλυκα) και το τσίπουρο ανεβάζουν ή κατεβάζουν το ζάχαρο?
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.901
- Πόντοι
- 2.356
Γενικά, και συγνώμη που θα το πω, αλλά πρέπει, ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ, να είσαι εντελώς παράλογος αν ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ή ΠΙΝΕΙΣ ή ΑΤΜΙΖΕΙΣ...Το κρασί ανεβάζει λίγο, η μπύρα περισσότερο και η άνευ αλκοόλ ακομα περισσότερο. Το τσίπουρο το ρίχνει. Όλα ανεβάζουν τριγλυκερίδια και γενικά το αλκοόλ παχαίνει και είναι παράγοντας κινδύνου για αρκετούς καρκίνους.
Εγώ το λέω ακόμα...ΑΚΡΙΒΩΣ.
Οι δε ψέκες το έχουν πλέον καραμέλα αυτό με τα εμβόλια.
Οποιο φιλαράκι μου εμβολιάστηκε ,επ ουδενι δεν δέχτηκε να εμβολιάσει τα ανήλικα παιδιά του!
Γιατί όμως;
Αρα κ αυτοί ψεκ.
Εσύ τα δικά σου τα εμβολίασες;
(Αν έχεις ανήλικα)
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.459
- Πόντοι
- 786
οι εξαρτήσεις πολεμούν τη λογική με δικαιολογίες σαθρέςΓενικά, και συγνώμη που θα το πω, αλλά πρέπει, ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ, να είσαι εντελώς παράλογος αν ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ή ΠΙΝΕΙΣ ή ΑΤΜΙΖΕΙΣ...
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.901
- Πόντοι
- 2.356
Δεν έχω παιδιά και δεν θα κάνω. Εγώ ναι εμβολιάστηκα. Και ναι μπορεί να υπάρχουν συνέπειες. Ωστόσο στη πλειονότητα μόνο καλό κάνουν τα εμβόλια. Κάθε φάρμακο έχει παρενέργειες. Κανονικά οι ψέκες θα πρέπει με κάποιο τρόπο να αποκλείονται από την κοινωνία: Είναι οι ίδιοι που θεωρούν τις νέες ταυτότητες ως προχάραγμα του Σατανά.Εγώ το λέω ακόμα...
Οποιο φιλαράκι μου εμβολιάστηκε ,επ ουδενι δεν δέχτηκε να εμβολιάσει τα ανήλικα παιδιά του!
Γιατί όμως;
Αρα κ αυτοί ψεκ.
(Αν έχεις ανήλικα)
Δεν έχω τίποτα με ανθρώπους που απλά προβληματίζονται με τα εμβόλια πχ όπως μπορεί να είσαι εσύ - αλλά συνήθως όσοι είναι κατά των εμβολίων έχουν όλο το πακέτο της ψέκας: Πιστεύουν σε συνομωσίες, μιλάνε για Kaballah και για Κακοί Εβραιοι και εννοείται είναι μπατριώτες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακριβώς.οι εξαρτήσεις πολεμούν τη λογική με δικαιολογίες σαθρές
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.157
- Πόντοι
- 3.506
Όλα, περισσότερο ή λιγότερο, επηρεάζουν. Αν θα πεις ενα-δυο ποτήρια θα πρέπει να τα ισορροπήσεις με κάτι άλλο. Είναι λογιστική η διαχείριση του διαβήτη σε ο,τι σχετίζεται με τη διατροφή. Και εννοείται ότι πίνεις ελάχιστα και δεν καπνίζεις καθόλου αν έχεις διαγνωστεί.Να ρωτήσω κάτι τα ξηρά κρασιά(όχι γλυκά&ημίγλυκα) και το τσίπουρο ανεβάζουν ή κατεβάζουν το ζάχαρο?
malakotianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2024
- Like
- 529
- Πόντοι
- 81
ουτε προκειται να αποζημιωθει αγαπητε φιλεΤο mounjaro είναι εξαιρετικό φάρμακο αλλά δεν αποζημιώνεται προς το παρόν, θα αργήσει πολύ. Στοιχίζει 250ε τον μήνα.
στην ελλαδα ηρθε η μικρη δοση των 2,5 mgr πριν 1 περιπου μηνα οι μεγαλυτερες δοσεις...αναμενονται
για αδυνατισμα αλλα και για θεαματικη μειωση των επιπεδων σακχαρου ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει ομως χρειαζεται να παρεις την δοση των 15 mgr για να δεις αυτο το αποτελεσμα
εχει θεαματικα αποτελεσματα και καποιοι που ηδη το χρησιμοποιουν εχουν ηδη χασει παρα πολλα κιλα
η θεραπεια μηνος ειναι οντως 250/μηνα σε Αγγλια η Γερμανια που ομως χρειαζεται ιατρικη συνταγη για να το παρει κανεις και 450 στο Ντουμπαι που εκει πουλιεται ελευθερα
tarzan71
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2019
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Τα παιδιά ειδικά περνάνε τον cocid σχεδόν ασυμπτωματικά ή με ελάχιστα συμπτώματα. Άρα είναι λογικό να μην τα εμβολιάζει ένας γονιός εκτός και αν έχουν υποκείμενα.Εγώ το λέω ακόμα...
Γιατί όμως;
Αρα κ αυτοί ψεκ.
(Αν έχεις ανήλικα)
Η κόρη μου ενήλικη, έκανε τις 2 πρώτες δόσεις γιατί ήθελε να κυκλοφορεί ελεύθερα παντού
Πήρε και το 150€αρι λογικά...Τα παιδιά ειδικά περνάνε τον cocid σχεδόν ασυμπτωματικά ή με ελάχιστα συμπτώματα. Άρα είναι λογικό να μην τα εμβολιάζει ένας γονιός εκτός και αν έχουν υποκείμενα.
Η κόρη μου ενήλικη, έκανε τις 2 πρώτες δόσεις γιατί ήθελε να κυκλοφορεί ελεύθερα παντού
tarzan71
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2019
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Ναι, αλλά ο βασικός λόγος που το έκανε είναι για μπορεί να κυκλοφορεί παντού ελεύθερα. Ακόμα και στο Πανεπιστήμιο στο εστιατόριο που είναι πολύ φτηνό έπρεπε να έχεις πιστοποιητικό.Πήρε και το 150€αρι λογικά...
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.570
- Πόντοι
- 3.656
Αυτή δεκαετία, για να βγω λίγο εκτός θέματος, για τους περισσότερους είναι καθοριστική και για το αν θα έχουν κοινωνικούς κύκλους, γκόμενες ή οικογένεια.
Εγώ θα'λεγα η 20-30,αν μιλάμε για Ελλάδα
Γνωστή μου γιατρός, βρήκε άκρη να παραγγείλει το φάρμακο του διαβήτη που ήταν σε έλλειψη φυσικά, από την Αμερική.
Ο λόγος; Τα κιλά της που είναι μπόλικα. Στην ερώτησή μου γιατί το κάνει αυτό, αφού ξέρει ότι υπάρχουν ασθενείς διαβητικοί που το περιμένουν, λέει ότι δεν τη νοιάζει καν. Ξαναλέω, γιατρός...
Ο λόγος; Τα κιλά της που είναι μπόλικα. Στην ερώτησή μου γιατί το κάνει αυτό, αφού ξέρει ότι υπάρχουν ασθενείς διαβητικοί που το περιμένουν, λέει ότι δεν τη νοιάζει καν. Ξαναλέω, γιατρός...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις