Νέα

Διαβάζετε στο χέσιμο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
τώρα ειναι καιρος να μας πει καπιος επιστημονικα τι συμβαινει στον εγκέφαλο όταν χεζουμε και αντι μια διαδικασία που πρέπει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται τραβάει τόσο πολυ. Οσο για τις αιμορο'ι'δες 1 στα 2 ατομα τις έχουν.
Εχετε δει ασφαλως εγγεφαλο, προκειται για το πιο αηδιαστικο οργανο, τοσο που διπλα του ένα ταλαιπωρημένο κωλάντερο φανταζει σαν μια ομορφη ανεμώνη απιθωμένη πανω σε μια συκωταρια γεματη ηπατίτιδα (ιδετερα αν προκειται για …τα μυαλα των ηπαρξιστών) .

Σ΄αυτή τη γλοιωδη βιοχλαπάτσα, που μοιαζει με φρεσκια κουραδα από ξεπατωμενο Άλιεντ, η φυση ανεθεσε την πιο σοβαρη δουλεια του ανθρωπινου οργανισμου.

Όταν (πολύ-πολύ παλια) ο ανθρωπος επικοινωνει ακομα με το φυσικο περιβαλον μεσω των αισθησεων του, τα πραγματα ειναι πολύ πιο απλα: η επαφη του υποκειμενου με το αντικειμενο γινεται μεσω των αισθησεων, ο φυσικος κοσμος αμεσα και αδιαπραγματευτα από το λογο καθισταται αποκαλυψιμος στο υποκειμενο (ενβιο ον) και τα συναισθηματα που παραγονται από το ερεθισμα ειναι αμεσα αποκωδικοποιουμενα.

Μιλαμε για την παλια καλη εποχη που οι αισθησεις -ανεξαρτητες από τον λογο (λογικη)- υπερειχαν λογω της αμεσοτητας, της πληροτητας και της αυτονομιας τους εναντι του και αποτελουσαν εγγυηση για την ταυτοχρονη παρουσια και την άρρηκτη ενοτητα υποκειμενου και αντικειμενου εξασφαλιζοντας μια εστω και στιγμιαια ολοκληρωμενη σχεση αλληλεπιδρασης και συμφωνιας μεταξυ τους.

AXLE

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Εγώ διαβάσω τις οδηγίες από τα συναρμολογούμενα αεροπλανάκια μου. Καμμιά φορά πέρνω μαζί μου όλο το κουτί..........

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εγώ διαβάσω τις οδηγίες από τα συναρμολογούμενα αεροπλανάκια μου. Καμμιά φορά πέρνω μαζί μου όλο το κουτί..........

Αρκεί να μη σου πέσει κανένα κομμάτι στη λεκάνη

Manalishi

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είχα περάσερι τα μισά μαθήματα στο πανεπιστήμιο έτσι, τι λες τώρα....

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Υπάρχουν πολλά θετικά και αρνητικά και στις δυο περιπτώσεις...  :rockon: :rockon:

Αν πάς να χέ... , δεν αλλάζεις μετά εσώρουχα, γλυτώνεις την υφήλιο από πιθανή απελευθέρωση καρκινογόνων αερίων από την κωλάρα σου και ευφραίνεται η καρδία σου από το ξαλάφρωμα. Άσε που μπορείς μετά πάλι σα βόδι να γυρίσεις στην εκάστοτε μασαμπούκα και στο πιώμα, προετοιμαζόμενος για το επόμενο τρένο της μεγάλης πορδής.

Αν δεν πας να χέ... , κλάψ' τα Χαράλαμπε! Πάει το Τriumph μποξεράκι/ stringaki σου. Ζωγραφίστηκε. Από Kandinsky και πάνω. Τέχνη, όχι μαλακίες. Έχουν πεθάνει κι όλοι οι άλλοι γύρω σου από τις αναθυμιάσιες (από Ηitler και πάνω), πριν την έξοδο του Μεσολογγίου που έκανες... Pampers μετά. Αξία αναλλοίωτη.

Αυτά όμως είναι ακραία φαινόμενα. Ας πάμε σε ρεαλιστικές καταστάσεις:
- Για το πως τη βρίσκουν = ερεθίζονται όλοι, μα όλοι οι άνθρωποι, να μην σπεύδουν κατ΄ευθείαν στον απόπατο, αλλά να χαίρονται σε περίεργες στάσεις (σταύρωμα ποδίων, οκλαδόν, με διπλωμένα τα πόδια) την "κάθοδο των Μυρίων". Εξ΄ου και η έκφραση "κωλοτρίβεται".
- Για τον πανικό που σε πιάνει να πάρεις ένα βιβλίο (μα ποιό να πάρω...;) για βοήθημα στην "κάθοδο", λές και το Penthouse ή το Lipstick (βόδια!) είναι πολιτισμικό κλίσμα.
- Για τα κομματάκια χαρτιού υγείας που βάζεις στη μύτη σου, για να μην σε βρουν "αυτοκτονημένο" από την ίδια σου την οσφρητική καλλιτεχνία (ή από των άλλων, ειδικά σε εξωτικά μέρη, όπως ελληνικά πλοία κλπ κλπ).
- Για τη μουσική που πρέπει να παρακαλέσεις τη φίλη/ φίλο σου να βάλει στο media player προκειμένου να γίνεις όσο το δυνατόν λιγότερο ρόμπα, επειδή το πρινιόκο σε έπιασε σπίτι της/του.
- Για τις τύψεις που σε πιάνουν όχι τόσο, επειδή πήγες σε γαμοταβέρνα κι έφαγες ληγμένα και τώρα τα μαζεύεις με το μπουκαλάκι, αλλά για το πόσα δέντρα καταστρέφεις από τα κιλά χαρτί υγείας που χρησιμοποίησες.
- Για την απουσία χαρτιού στις W.C. . Και η φαντασία ελεύθερη. Ωχριά ο Disney μπροστά σας.
- Για τις μέγιστες, απαράλλακτες και αέναες προσπάθειες που κάνει η ανθρωπότητα:
α) να μην ακουμπήσει το καπάκι ενώ χέ... σε δημόσιο χώρο,
β) να στοχεύσει στο εσωτερικό των τοιχωμάτων της τουαλέτας και όχι στο "πηγαδάκι νερού", ώστε να αποφύγει την εκτόξευση σπλάτς με την πτώση της ...ράδας,
γ) να πάρει (με τη φοβία των μικροβίων, χα!) το πιγκάλ και να καθαρίσει τα αποτελέσματα του (β) από τα τοιχώματα, αφού
δ) έχει αναμείνει το γέμισμα του καζανακίου καρτερικά, για να το ξαναπατήσει.
ε) να έχει τη ζογκλερική ταχύτητα και ακρίβεια ενώ καθαρίζει το (γ), να καθαρίσει και το πιγκάλ, για με το χέ..μο με 1 σμπάρο, δυο τριγόνια.
στ) να μην φανεί ότι του έδωσε και κατάλαβε, όταν μετά από έξοδο από δημόσια W.C. εισέρχεται κατ' ευθείαν μέσα ο επόμενος υποψήφιος ("Πω ρε πούστη ρόμπα, θα τα μυρίσει. Γαμώτη μου!").
ζ) να κατανικήσει το συναίσθημα ότι φαίνεται κάπου στο κούτελο του καθενός που περπατάει στο πεζοδρόμιο ότι πριν από 5' αποπάτησε.
- Ας μιλήσουμε ακόμα για το πως αλλάζουν οι χρωματικές γκάμες των ανθρώπων κατά τον απόπατο. Μωβ, μπλε, ροζ, κόκκινα πρόσωπα. Ο ρατσισμός μας μάρανε.
- 'Η ίσως για το πως κρύβουμε όλοι μέσα μας έναν καλλιτέχνη είτε μουσικό (χουυυυυκ! πρρρρ! αααα πππρρρ!!! χμουγκ! = μέγιστη ατμοσφαιρική πίεση, θερμοκρασίες απολύτου ηφαιστείου, εξέχουσα Νευτωνική τριβή) είτε έναν ζωγράφο (ας είμαστε ειλικρινείς. Ποιός δεν κοιτάει το θεάρεστο έργο του μετά το σκούπισμα. Οέο; / Τί να κλάσει εμπρός μου o Picasso. τύφλα να έχει ο Botero. Χαχ!!! )
- Μεγέθη. Όλων των ειδών. 20 + 7, που λέει και ένας γνωστός. Μια των 20 εκατοστών κ.ό.κ.
Επταμηνίτικο, που λέει κι ένας άλλος." Τόοοοσο, με το συμπάθειο! ", "Γέννησα"... κλπ κλπ.
- Σχήματα. Όλων των ειδών. Εξαρτάται τι έχει φαγωθεί ή καταποθεί πρωτύτερα από τον user. User name και password εδώ δεν έχει. Όλοι έχουν πρόσβαση. Όλοι τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες πιθανότητες. Πρινιόκο, τσιρλί, πέτρες, νταλίκα, δυσκοίλια, πιτσιλιές, και όλα έρχονται με τον αντίστοιχο ήχο. Αχ, ωραίες εποχές.
- Μεγάλη η γκάμα των λεκτικών διηγήσεων-φράσεων-προτροπών:
άϊ χέσου - σκατά κι απόσκατα - σκατά στα μούτρα σου - χέστης - σκατιάρης - έκλασε/χέστηκε από το φόβο του - κλάσε μας (κι όποιος βούλεται προσθέτει).

Αυτά. Καλή όρεξη.

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
κωσταντινε μήπως χέζεις τωρα που τα γράφεις αυτά ;;;  :uglystupid:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δλδ δεν διαβαζεις τπτ αφου η διαθηκη ειναι κενη...μπουχαχα..λιγο black αλλα καλο ε?ε?ε?
είναι κενή... και την ξαναγράφω.
είναι έργο ζωής... και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

efoula!!!

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
είναι κενή... και την ξαναγράφω.
είναι έργο ζωής... και θα κυκλοφορήσει σύντομα.
ελπιζω να μην μυριζει μονο..ειπαμε εργο ζωης..εργο ζωης..αλλα μην πεθανουμε κιολας..δεν λεω κουραστηκες να το ξαναγραψεις αλλα... :bounce-glasses:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ελπιζω να μην μυριζει μονο..ειπαμε εργο ζωης..εργο ζωης..αλλα μην πεθανουμε κιολας..δεν λεω κουραστηκες να το ξαναγραψεις αλλα... :bounce-glasses:
μόνο κουράστικα λέει...
ξέρεις πόσο ιδρώτα έχω ρίξει για να το γράψω?
αν ήξερες ότι κοκκινίζουνε τα μάτια μου από την προσπάθεια...?
αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι αν πεθάνω θα αφήσω κάτι πίσω μου για να με θυμούνται.

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
οχι
κατα την ιερη και απολυτα προσωπικη στιγμη του χεσιματος ποτε δεν μου αρεσει να διαβαζω.
σκεπτομαι ομως...
και πολλες φορες τηλεφωνω να μοιραστω τις σκεψεις.
και οταν μετα απο αρκετη ωρα τελειωσω , παντα μα παντα θα τις κοιταξω για τελευταια φορα....
για αρκετη ωρα......
με δυσκολια θα τισ αποχωριστω.
και αφου τραβηξω το καζανακι για να αποσυρθουν  ,
απο αυτο το ανελεητο ακαρδο ψυχρο νερο ......
για ποιος ξερει που?
και ενα τοσο δα μικρο δακρυ απο την ακρη του ματιου ισα που θα φανει.
το ιδιο  δακρυ . το ιδιο με αυτο που λιγο πριν κατα το σφιξιμο της δημιουργιας ενεφανισθει και δεν προλαβε ακομα να στεγνωσει.

διπλα θα ανοιξω και εγω συντροφοι ενα καινουριο θεμα που με ενδιαφερει η αποψη σας .
σας παρακαλω βοηθειστε με.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Καλά ο Αλ Μπάντυ το άνοιξε το θέμα;  :jerking:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.349
Πόντοι
606
Εγω διαβαζω τις οδηγιες χρησης στα σαμπουαν,απορριπαντικα,οδοντοκρεμες κλπ κλπ
Αφου εχω μαθει απ εξω ολες τις πιθανες παρενεργειες και φυσικα το τηλεφωνο του κεντρου δηλητηριασεων :toilet:

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.456
Πόντοι
1.056
Παντα , αλλα κανει κακο στις αιμορροιδες .............. :think:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Διαβάζω το site.

και επειδή το laptop μου έπεφτε βαρύ, πρόσφατα που υπήρχε λόγος να μου κάνουν δώρα, ζήτησα και μου έκαναν δώρο ένα eeepc το οποίο βολέυει αφάνταστα στο χέσιμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom