wrimi62wrimos62
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2024
- Like
- 355
- Πόντοι
- 20
Τσαχπινογαργαλιάρικη
οτι ξεκινάει με γλειψιμο δείχνει θετικη διάθεση αλλα οχι την προθεση..
Μιαάα χαρά, υπάρχουν και κάποιες που σου μιλάνε για τους επόμενους αλλά και για τους πρώην που θα ξαναματαγίνουν επόμενοι χαχά πουτάνα όλα και έντελώς τέλειες για τό ζέν τού άντρα!!!τα ατομα που μιλανε για τους πρωην δεν κανουν για καινούργια αρχη και ειναι ολοφάνερο ...το στομα τους προδίδει τη σκεψη τους..
οι καλύτερες είναι αυτές, γιατί τελειώνει πιο γρήγορα το ραντεβούΜιαάα χαρά, υπάρχουν και κάποιες που σου μιλάνε για τους επόμενους αλλά και για τους πρώην που θα ξαναματαγίνουν επόμενοι χαχά πουτάνα όλα και έντελώς τέλειες για τό ζέν τού άντρα!!!
τα ατομα που μιλανε για τους πρωην δεν κανουν για καινούργια αρχη και ειναι ολοφάνερο ...το στομα τους προδίδει τη σκεψη τους..
Ναι και κάμποσα χρονάκια σχέση μέχρι το ,ξανθό μουνί τρελλό γαμήσι αφούοι καλύτερες είναι αυτές, γιατί τελειώνει πιο γρήγορα το ραντεβού
Έ ναι βοηθάει και η θητεία στον ελληνικό στρατό όσο νάναι...Στη δική μου εμπειρία, η καλή διάθεση βασίζεται στο να ξέρεις να γράφεις στα αρχίδια σου εκείνους που παν να σου χαλάσουν τη μέρα.
Με ευαισθησία κι ενσυναίσθηση δεν πας μακριά. Θέλει αυτό το κάτι για να ξεφορτωθείς τους άχρηστους, τη σαβούρα.
Υπάρχει η περίπτωση να ήθελε να παίξει με άλλον και εσένα να σε είχε στα pits σαν καβάντζα.Πολυ ευστοχο αυτο που ειπες.Μιλαγα με μια γκομενα για καιρο,μεσα σε αυτα που λεγαμε εσκασε και το θεμα του πρωην.Μην τα πολυλογω της εχει αφησει ψυχολογικα γιατι την εστειλε ο τυπος,το αποτελεσμα ηταν να μου πει οτι θελει λιγο καιρο να ''συνελθει'' πριν βγουμε και να κοψουμε τα μηνυματα.Εφαγε μπλοκ στο viber και παρεξηθηκε,με πηρε τηλεφωνο και μου την ειπε κιολας οτι φερομαι παιδιαστικα.Ρε 'σεις παιρνετε χαμπαρι? Ειχε τα μουτρα να μου την πει κιολας!!!!
Αυτος ειναι και ο λογος που οι περισσοτεροι αντρες στην Ελλαδα,προτιμουν να μεινουν μονοι και να γαμανε που και που καμια πουτανα.
Παικτη 11 χρόνια είναι γάμος. Μένατε και μαζί να υποθέσω; Λογικό να μην την παλεύεις. Θέλει το χρόνο του το πράγμα να για να ξαναεμπιστευτείς γυναίκα.Δυόμιση μήνες. Ήταν σχέση 11 χρόνια
To θέμα είναι ότι μέσα μου ξέρω τι θέλω αλλά παλευω και με την σκοτεινή μου μεριαΠαικτη 11 χρόνια είναι γάμος. Μένατε και μαζί να υποθέσω; Λογικό να μην την παλεύεις. Θέλει το χρόνο του το πράγμα να για να ξαναεμπιστευτείς γυναίκα.
Γενικά βλέπω μια δυσαρέσκεια. Ο κόσμος ζορίζεται οικονομικά πολλοί άνθρωποι είτε δεν πήγαν πουθενά, είτε πήγαν σε κάποιο κοντινό προορισμό.
Και κυρίως μοναξιά. Άντρες (κυρίως) και γυναίκες καλοκαιριάτικο έχουμε μείνει μόνοι και γυρίζουμε για να σκοτώσουμε την πλήξη μας.
Πολύ δυστυχία έπεσε αυτό το καλοκαίρι.
καρχιες ελλεηνιδεςΓια τη μοναξιά,έχουμε πει ότι είναι ευθύνη μόνο των γυναικών αυτή η κατάσταση.
Αν ρωτήσεις πχ μόνους άντρες,φαντάζομαι οι πιο πολλοί θα έλεγαν να'χαμε καμια γκόμενα να πάμε κάπου.
που να μπορούσες να δεις και τη σκέψη τους... πριν μιλήσουντο στομα τους προδίδει τη σκεψη τους..
παρεξηγηθηκε η μαλακω; αφου ηθελαε αποσταση απο μονη της.... καλα...για ψυχιατροΠολυ ευστοχο αυτο που ειπες.Μιλαγα με μια γκομενα για καιρο,μεσα σε αυτα που λεγαμε εσκασε και το θεμα του πρωην.Μην τα πολυλογω της εχει αφησει ψυχολογικα γιατι την εστειλε ο τυπος,το αποτελεσμα ηταν να μου πει οτι θελει λιγο καιρο να ''συνελθει'' πριν βγουμε και να κοψουμε τα μηνυματα.Εφαγε μπλοκ στο viber και παρεξηθηκε,με πηρε τηλεφωνο και μου την ειπε κιολας οτι φερομαι παιδιαστικα.Ρε 'σεις παιρνετε χαμπαρι? Ειχε τα μουτρα να μου την πει κιολας!!!!
Αυτος ειναι και ο λογος που οι περισσοτεροι αντρες στην Ελλαδα,προτιμουν να μεινουν μονοι και να γαμανε που και που καμια πουτανα.
ναι..να του βγαλει το λαδι, για ενα γαμησι...Οι κουβεντες για πρώην ειναι μαλακισμένες και κοίτα πως επηρεάζουν αρνητικά... σε νευριασε και τη μπλόκαρες ενω θα μπορουσατε να προχωρήσετε μαζί και να περάσετε καλά.
Για μενα εφόσον σε πήρε κιολας ρίξε λιγο νερό στο κρασί σου, πάρτην ξανα και πές της με συγχωρείς αλλα δεν θα ήθελα να ακουσω ξανά για τον πρώην σου. Δεν με ενδιαφέρει. Αν θές να κάνουμε κάτι οι δυο μας ξεχασε τον τελειως ή τουλάχιστον μην μου τον αναφέρεις ξανά.