aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστω, να ειστε παντα καλα!!!
Καλημέρα, το "εχει" σε αρκετα καλο επιπεδο.
Καλημέρα Χουλιγκανε, καλημέρα σε ολους. Ναι και είναι αρκετα βελτιωμενη!!!Χριστίνα και σοκολατίνα; είναι η ίδια που είχες και παλιά στο Ποσειδώνος 67;
Χριστινάκι ετοιμάσου, ετοιμάσου γιατί ερχεται η σειρά σουουουουο....Καλημέρα Χουλιγκανε, καλημέρα σε ολους. Ναι και είναι αρκετα βελτιωμενη!!!
Καλημέρα, υπαρχει αρκετη ανανεωση, αλλα επειδη δεν είμαι της φανφάρας, προτιμω να περιμενω πρωτα και μετα να διατυμπανίζω!!! Αυτό που ζητας υπαρχει και είναι αρκετα εντυπωσιακο, αλλα για πολυ καλο μασαζ δεν μπορω να εγγυηθω ακομα για τη συγκεκριμενη.Καλημέρα Αρίστο,
Έχω χαθεί από την "αγορά" λόγω πολλών τρεχαμάτων.
Υπάρχει στο "αρχοντικό" σου καμιά πληθωρική κοπέλα, ξέρεις εσύ, με καλό μασάζ όπως πάντα, ανεξαρτήτως χρώματος;
..οριστε..μονο εμενα ξεχασες φιλε αριστο... :-Καλημέρα, υπαρχει αρκετη ανανεωση, αλλα επειδη δεν είμαι της φανφάρας, προτιμω να περιμενω πρωτα και μετα να διατυμπανίζω!!! Αυτό που ζητας υπαρχει και είναι αρκετα εντυπωσιακο, αλλα για πολυ καλο μασαζ δεν μπορω να εγγυηθω ακομα για τη συγκεκριμενη.
Τους φιλους δεν τους ξεχναω ποτε! Απλα δεν διαφημιζω κατι που δεν το ξερω, για να κανω αρπαχτη. Προτιμω πιο αργες και straight μεθόδους στη δουλεια μου. Αυτό είναι που με κανει διαφορετικο και που φοβούνται "καποια" λαμογια...οριστε..μονο εμενα ξεχασες φιλε αριστο... :-
...δεν ξερω αν στις μερες που ερχονται μπορεσω να κατεβω,γιατι ξερεις οτι ειναι δυσκολο λογω δουλειας...θα κανω το καλυτερο δυνατο,να δω και τον χωρο,και τα καινουργια σου κοριτσια...Τους φιλους δεν τους ξεχναω ποτε! Απλα δεν διαφημιζω κατι που δεν το ξερω, για να κανω αρπαχτη. Προτιμω πιο αργες και straight μεθόδους στη δουλεια μου. Αυτό είναι που με κανει διαφορετικο και που φοβούνται "καποια" λαμογια.
Καλησπέρα, οποτε θελεις "βυζουνακο"...δεν ξερω αν στις μερες που ερχονται μπορεσω να κατεβω,γιατι ξερεις οτι ειναι δυσκολο λογω δουλειας...θα κανω το καλυτερο δυνατο,να δω και τον χωρο,και τα καινουργια σου κοριτσια...
είσαι όμως...για να είσαι...Καλησπέρα, οποτε θελεις "βυζουνακο"
παιδια εχω παρατηρηση κατι εδω μεσα οπωτε εμπλεκομαι σε καβγα η συζητηση εδω μεσα μετα ολα ηρεμουν και σπανια μου απαντανε !!
δυο συμπερασματα βγαζω η σεβονονται τα χρονια μου εδω μεσα και τα χλμ που εχω γραψει στα πουταναρια η με νομιζουν για τρελλο και φοβουνται να μπλεξουν παντως οτι και να ισχυει σβηνω καβγαδες!!!!!!!!!!
ανοιχτό είναι....καλημερα και χρονια πολλα αγορια! ξερει κανεις αν ειναι ανοιχτο το μαγαζι ? γιατι επαιρνα χθες τηλεφωνο στο κινητο που αναγραφεται στο site και συνεχεια η κληση μου προωθηται...
παιζει κατι καλο εκει?Φίλε καλορίζικο, καλές δουλειές και πάντα ποιότητα και πελατοκεντρική φιλοσοφία! ;)
Θα θελα να σε ρωτησω αν στο προγραμμα 1 ωρας 80ε ειναι 2 εκτονωσεις η' απλα ειναι περισσοτερη ωρα..ευχαριστωεπίσκεψη σήμερα το πρωί , στην υποδοχή το τούμπανο μιλφάκι η Αννα , ρόστερ
Μαρία καστανή με ανοιχτόχρωμους οφθαλμούς , κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί.
Ρούλα ξανθιά κοντή προμίλφ , πολύ συμπαθητική κανονικό σώμα μικρό βυζί.
Χριστίνα "σοκολάτα" μετρίου αναστήματος με κανονικό σώμα πολύ σφιχτό κορμί υπέροχο κώλο και 2.5άρια στητά βυζιά.(τιμήθηκε μιας και για αυτήν πήγα , θα ακολουθήσει κριτική)
Άντζελα με καστανό μελί μαλλί , κοντούλα με 2.5άρι ενισχυμένο βυζί κανονικό γυμνασμένο σώμα ωραίο κώλο.
Κάτια ξανθιά μίλφ με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί (τιμήθηκε και αυτή στα καπάκια χωρίς να αλλάξω δωμάτιο , θα ακολουθήσει κριτική).
προγράμματα είναι γνωστά , μισή ώρα μασάζ/σεξ 60 ευρώ , μια ώρα μασάζ/σεξ 80 ευρώ.