DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σιδεροκέφαλοι καί κάτι μου λέει ότι σύντομα θα πρέπει να βγάλεις καί...ειδικά εισιτήρια διαρκείας για κάποιους π.χ. σαν τον Λαγούλη !!!
Σε ευχαριστω βυζοφιλε!!!!!!!!! (τον τονο τον βαζεις οπου θελεις εσυ )καλόριζικο,καλες δουλειες....
Αλλο γλυφαδα αλλο δαφνη?!θα εκπλαγεις λαγε ποσο κοντα εχει ερθει η γλυφαδα στη δαφνη....αλλα μη χαλαμε το ποστ του αριστοτελη,καλες δουλειες κ απο μεναεεε όχι ρε φίλε και προμότορας.... απλά να ξέρουμε κ μεις....άλλο γλυφάδα και άλλο δάφνη...μπορεί να θέλει να βγάλει τα έξοδα του μαγαζιού εν μια νυκτί...
να βγάλει πακέτα έτους και επισήμων όπως η Πανάθα...πρώτος θα πάρω...Σιδεροκέφαλοι καί κάτι μου λέει ότι σύντομα θα πρέπει να βγάλεις καί...ειδικά εισιτήρια διαρκείας για κάποιους π.χ. σαν τον Λαγούλη !!!
ξερεις καλα τα κατατοπια....να προσέχετε μόνο γιατί απέναντι έχει και μαγαζί με ....νυφικά ..μην μπείτε κατά λάθος
Aris μόυρχεσε πιό κοντά και πιό κοντά
Τα σεβη μου DON, ευχαριστωΣιδεροκέφαλοι καί κάτι μου λέει ότι σύντομα θα πρέπει να βγάλεις καί...ειδικά εισιτήρια διαρκείας για κάποιους π.χ. σαν τον Λαγούλη !!!
Το νου σου!!!!!!!!!....να προσέχετε μόνο γιατί απέναντι έχει και μαγαζί με ....νυφικά ..μην μπείτε κατά λάθος
ξερεις καλα τα κατατοπια
Σε ευχαριστω φιλε, να περνας καλα!!!!!!!!!Αλλο γλυφαδα αλλο δαφνη?!θα εκπλαγεις λαγε ποσο κοντα εχει ερθει η γλυφαδα στη δαφνη....αλλα μη χαλαμε το ποστ του αριστοτελη,καλες δουλειες κ απο μενα
καλημεραméra νέος , .....σε βλέπω στα εγκαίνεια πρώτο -πρώτο ;)
η συγκεκριμένη "εταιρία" έχει (απο)δείξει ότι πάντα στην αγορά πλασάρει υψηλής ποιότητας software...φθάνει να συνεχίσει και τώρα...θα γίνουν αλλεπάλληλες και εξοντωτικές δοκιμές....καλημερα
περιμενω τους πρωτους ελεγχους απο την ομαδα του μπου . δεν αγοραζουμε ποτε software που δεν εχει ελεγχθει απο την αγορα (διοτι δεν ειμαστε και πλουσιοι)
Σε ευχαριστω φιλε, να περνας καλα!!!!!!!!!
μολις βγαλεις την πρωτη κριτικη σου θα μπω και γω στο τιμ ελεγχου θα δοκιμασω και το hardware ομωςη συγκεκριμένη "εταιρία" έχει (απο)δείξει ότι πάντα στην αγορά πλασάρει υψηλής ποιότητας software...φθάνει να συνεχίσει και τώρα...θα γίνουν αλλεπάλληλες και εξοντωτικές δοκιμές....
Να ερθεις οποτε θελεις, η νοοτροπια (χρονος μασαζ κλπ.) θα ειναι η ιδια.καλημερα
περιμενω τους πρωτους ελεγχους απο την ομαδα του μπου . δεν αγοραζουμε ποτε software που δεν εχει ελεγχθει απο την αγορα (διοτι δεν ειμαστε και πλουσιοι)
ΤρελοΡωσε μου να εισαι καλα, ευχαριστω!!!!!!!!!καλή επιτυχία και καλές δουλειές!
σωστός επαγγελματίας και προσέχεις τις επιλογές σου!
όταν λες προς τα "πάνω"??? ποτέ δεν ξέρεις....μακάρι ένας τέτοιος χώρος να ανοίξει κάποια στιγμή και προς τα πάνω
να βολευτούμε και οι υπόλοιποι