giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μαλακιστηκα με τα κουμπια..(προς τι ο λογος της τροποποιησης του παραπανω ποστ μου ? δεν ειδα καποια αλλαγη αλλα λεει για τροποποιηση)!
μαλακιστηκα με τα κουμπια..(προς τι ο λογος της τροποποιησης του παραπανω ποστ μου ? δεν ειδα καποια αλλαγη αλλα λεει για τροποποιηση)!
μαλακιστηκα με τα κουμπια..
κοιτα, εξαρταται απο τον αρχικο ορισμο της μαγκιας. αν μαγκια οριζεται να σου φανε κανα δυο χιλιαρικα με ανταλλαγμα το χαριέντισμα ή τη διογκωση του μεροκαματου του τεμαχιου, οκ..ναιιιιιι,ειμαι σιγουρος. αν ειδικα ειναι ετσι φραγκατοι σαν τον βασο φανταζομαι απο 2000αρο κ πανω.
εχεις ορεξη σημερα,ειδα ενα ποστ περι 12θειστων για τα μπουρδελα..αλλο πραγμα..
κοιτα, εξαρταται απο τον αρχικο ορισμο της μαγκιας. αν μαγκια οριζεται να σου φανε κανα δυο χιλιαρικα με ανταλλαγμα το χαριέντισμα ή τη διογκωση του μεροκαματου του τεμαχιου, οκ..
παντως για μενα αυτο ειναι υψιστη μαλακία και αυτοεπιβεβαιωση της αγαμίας..
εγω ενα εχω να πω..με τα καμωματα σου εδιωξες την loulia απ'το υπεροχο θρεντ που ειχε ανοιξει με το μαγαζι στο κολωνακι κ τωρα δεν γελαμε καθολου.
..παντως τα κουμπια εδω τα πατησα κατα λαθος....
μαλακιστηκα με τα κουμπια..
1)προς τον dj(του άφησα και χαρτακι φευγοντας.. ;))...βάλε εναν καθρέφτη στην πίστα για να βλέπεις πότε το μαγαζί είναι άδειο και πότε γεμάτο διότι ο τόνος της φωνής σου πρέπει να είναι ανάλογος με τις περιστάσεις...π.χ. τις καθημερινές να είναι λιγότερο δυνατός και τα Π-Σ να είναι πιο έντονος(αλλα που σαι?χαμηλωσε λιγο τα μπασα σου γιατι θα κουφανεις τον κόσμο...ελεος!)
Κ δεν μετραει δλδ...μαλλον ειναι κλειστο
15, 16 και 17 Απριλίου ακουσα οτι θα παιζουν στο εν λογω μαγαζι...η Dorothy Black κ η Lora Craft...
Μάγκες να ρωτήσω κάτι. Είχα πάει στο εν λόγο μαγαζί κατά τον Δεκέμβρη. Τότε δούλευε η Τζουλιέτα. Ξέρει κανείς αν δουλεύει εκεί ακόμη γιατι πριν καμια 20 μέρες δεν την πέτυχα που ξαναπήγα. Αν δεν δουλεύει εκεί ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα?
Κάποιοι ζητάγανε πληροφόρηση...κάποτε
νέος είναι ο άνθρωπος
καποιοι και ζηταγανε και δινανε πληροφορηση / δουναι και λαβειν / αλλα τα εχουμε ξαναπει : υπαρχουν δοξα τω θεω τα πμ - οι υπολοιποι βρειτε τα μονοι σας / καλο μεσημερι .....