Νέα

Diamond Dolls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 592
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ναιιιιιι,ειμαι σιγουρος. αν ειδικα ειναι ετσι φραγκατοι σαν τον βασο φανταζομαι απο 2000αρο κ πανω.  :crazy: :crazy: :crazy:
κοιτα, εξαρταται απο τον αρχικο ορισμο της μαγκιας. αν μαγκια οριζεται να σου φανε κανα δυο χιλιαρικα με ανταλλαγμα το χαριέντισμα ή τη διογκωση του μεροκαματου του τεμαχιου, οκ..

παντως για μενα αυτο ειναι υψιστη μαλακία και αυτοεπιβεβαιωση της αγαμίας..

Επισκέπτης
κοιτα, εξαρταται απο τον αρχικο ορισμο της μαγκιας. αν μαγκια οριζεται να σου φανε κανα δυο χιλιαρικα με ανταλλαγμα το χαριέντισμα ή τη διογκωση του μεροκαματου του τεμαχιου, οκ..

παντως για μενα αυτο ειναι υψιστη μαλακία και αυτοεπιβεβαιωση της αγαμίας..

μιλησε κανεις για μαγκια ή επιδειξη πλουτου ή οτιδηποτε αλλο ? εγω σχολιασα το ποστ του vasos,δεν το προχωρησα.
ο vasos εγραψε γι'αυτους που θελουν να σπρωξουν αλλα δεν τους εμπνεει το μαγαζι κ το καθε μαγαζι,κανω λαθος ?
εσυ,εχεις παρατηρησει οτι αυτοι που τα σπρωχνουν σε στριπ (για οποιουσδηποτε λογους κ σκοπους) θα σταματησουν να τα σπρωχνουν λογω της μη υπαρξης φραπεδιας ?
με λιγα λογια,πιστευεις οτι ο ελληνας θα παψει ποτε να ειναι μαλακας κ να πληρωνει το μουνι κ ας μην το γαμαει ?
ετσι λοιπον,αφου ο vasos εγραψε οτι ειναι πολυς ο κοσμος που θελει να τα σκασει αλλα...δεν...
εγω αναρωτηθηκα,οταν γραφει να τα σκασει εννοει τα (50 κ 100) € ?? Μιλαμε για αστεια ποσα..καταλαβαινεις το γιατι!!!

παντως περιμενω εκτος απ'την αποψη σου κ αυτην του vasos!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φιλτατε elvis7 γνωριζουμε και οι 2 πολυ καλα τα προβληματα των μαγαζιων αυτων γενικοτερα...και σιγουρα εχεις δικιο οταν λες οτι ο ελληνας που εχει να χωσει θα χωσει ακομη και αν δεν γαμαει και 2000 και 3000 και 5000 αμα γουσταρει....αλλα...ποσοι ειναι αυτοι που το κανουν αυτο και εχουν κερδος τα μαγαζια?τα εξοδα ενος τετοιου μαγαζιου ειναι πολλα και εχει αναγκη απο ανανεωση χρηματος και οχι απο αγαπουληδες που τα σκανε μερικες φορες στο μαγαζι και τις επομενες στις κοπελες(χωρις το μαγαζι να εχει κερδος)...Αν βαλεις κατω ποσα λεφτα χανουν καθημερινα τα στριπ απο λαθος διαχειριση διαφορων πραγματων μαλλον θα αλλαξεις γνωμη...μερικες επισκεψεις σε στριπ ανα τας ευρωπας θα σε πεισουν για αυτα που σου λεω.....παντως τα μαγαζια λιμοκτονουν απο νεο αιμα πλουσιοπαροχο και αυτο το βλεπω καθημερινα στις επισκεψεις μου...μην ξεχνας οτι ειμαι 15 χρονια πελατης τους και πραγματικα αναπολω την περιοδο 1998-2003 όπου περασα φανταστικες και μοναδικες ανεπαναληπτες στιγμες σε μερικα απο αυτα τα ιδρυματα,τις οποιες φοβουμαι οτι θα τις ξαναζησω στην αλλη ζωη...

DarkEvil

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
1)προς τον dj(του άφησα και χαρτακι φευγοντας.. ;))...βάλε εναν καθρέφτη στην πίστα για να βλέπεις πότε το μαγαζί είναι άδειο και πότε γεμάτο διότι ο τόνος της φωνής σου πρέπει να είναι ανάλογος με τις περιστάσεις...π.χ. τις καθημερινές να είναι λιγότερο δυνατός και τα Π-Σ να είναι πιο έντονος(αλλα που σαι?χαμηλωσε λιγο τα μπασα σου γιατι θα κουφανεις τον κόσμο...ελεος!)

Κ δεν μετραει δλδ...μαλλον ειναι κλειστο  :2funny:  :2funny:

Επισκέπτης
15, 16 και 17 Απριλίου ακουσα οτι θα παιζουν στο εν λογω μαγαζι...η Dorothy Black κ η Lora Craft...

jonnyss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες να ρωτήσω κάτι. Είχα πάει στο εν λόγο μαγαζί κατά τον Δεκέμβρη. Τότε δούλευε η Τζουλιέτα. Ξέρει κανείς αν δουλεύει εκεί ακόμη γιατι πριν καμια 20 μέρες δεν την πέτυχα που ξαναπήγα. Αν δεν δουλεύει εκεί ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα?

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μάγκες να ρωτήσω κάτι. Είχα πάει στο εν λόγο μαγαζί κατά τον Δεκέμβρη. Τότε δούλευε η Τζουλιέτα. Ξέρει κανείς αν δουλεύει εκεί ακόμη γιατι πριν καμια 20 μέρες δεν την πέτυχα που ξαναπήγα. Αν δεν δουλεύει εκεί ξέρει κανείς που δουλεύει τώρα?

Γαμω τον αντιθεο μου μεσημεριατικα / για αυτο ρε μαλακες Ελληνες ειστε μαλακες / ρε φιλε γαμω τον Ολυμπιακο μου πηγες πριν 20 μερες στο στριπ αυτο και το μονο που εχεις να πεις ειναι που δουλευει η Τζουλιετα - γιατι ρωτας μηπως σε παντρευτει ???? / αντε απο δω χαμω ρεεεεεεεεε .....

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Κάποιοι ζητάγανε πληροφόρηση...κάποτε :rolleyes:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Κάποιοι ζητάγανε πληροφόρηση...κάποτε :rolleyes:

καποιοι και ζηταγανε και δινανε πληροφορηση / δουναι και λαβειν / αλλα τα εχουμε ξαναπει : υπαρχουν δοξα τω θεω τα πμ - οι υπολοιποι βρειτε τα μονοι σας / καλο μεσημερι .....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
νέος είναι ο άνθρωπος

νεος αλλα απαραδεκτος / οχι μονο αυτος αλλα γενικα οι περισσοτεροι / τα θρεντ των στριπ εχουν καταντησει Νικολουλη : που ειναι η Ολγα,που ειναι η Βανεσσα,που ειναι η Γκολφω ????? / αλλα ξερεις ποιοι ειναι ολοι αυτοι : οι αγαπουληδες των στριπ που κυνηγανε απο πισω συγκεκριμενες στριπερ μηπως και γαμησουν .... / αντε παιδια καλη επιτυχια !!!!!

jonnyss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες είχα πάει σε ένα μπουρδέλο τις προάλλες με 11 πουτάνες και ήταν πελάτης ο Rivaldo. Υπουργέ μου αυτός ξέρεις που δουλεύει ή να βάλουμε την Νικολούλη να ψάξει??? Και που σαι κύριε υπουργέ μου άλλη φορά να λές ότι οι έλληνες είστε μαλάκες επειδή λιώνουν όλη μέρα να μιλάνε για πουτάνες βλέπε υπουργός. Δεν θέλω να την παντρευτώ ρε έξυπνε απλώς η γκόμενα έκανε καλούς χωρούς! Άλλη φορά μην πετάγεσε σαν τσουτσού  :grin:.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
καποιοι και ζηταγανε και δινανε πληροφορηση / δουναι και λαβειν / αλλα τα εχουμε ξαναπει : υπαρχουν δοξα τω θεω τα πμ - οι υπολοιποι βρειτε τα μονοι σας / καλο μεσημερι .....

δηλ.βρε Minister Μου εσυ τί πληροφορίες εδινες,ή μαλλον τί πληροφοριες γνωριζες για να πληροφορήσεις καποιον αλλον συναγωνιστη?για να λεμε την σκαφη σκαφη και τα συκα φραπε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom