Νέα

Diamond Dolls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 592
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
καλα,απο εναν τυπα που γουσταρει gay-πακιστανους δεν περιμεναμε να γουσταρει το πιπινι. :P :P :P

συναδελφε δεν τους γουσταρω εγω - αυτοι με γουσταρουν και μου την πεφτουν ...

Επισκέπτης
συναδελφε δεν τους γουσταρω εγω - αυτοι με γουσταρουν και μου την πεφτουν ...
τυχερεεεεεε,αχ βρε τυχερεεεεε.

12-13 Μάρτη όλοι στην Sophie Evans, να μην ξεχνιόμαστε!
Ευκαιρία to know us better
:)
διαφημιση ??? τουλαχιστον δε μας λες αν ειναι εκει τα γκομενακια που ρωτησα ή αν εχει πεσει μουφα φωτο στο site ?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οι φωτο ειναι σαφως μουφεξ........ :tickedoff:

carnival

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αρκετά μούφα μου φαίνονται οι φωτογραφίες. Μου φαίνεται απίθανο τέτοιες γυναίκες να μαζευτούν σε ένα strip club στην Ελλάδα. Ειδικά τώρα που η ποιότητα όσο πάει και πέφτει.

Η Debbie πάντως που έχει στο site ωραίο μωρό. Κάτι μου λέει ότι αν πας στο μαγαζί και τις ζητήσεις ο σερβιτόρος θα σου πει είτε ότι έχουν ρεπό είτε ότι λείπουν στις χώρες τους.

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Λοιπον απο χτεσινη επισκεψη χτες το βραδυ εχω να πω οτι ο dj διαφημιζε οτι απο 8 μαρτιου εκτος της σοφι εβανς θα ναι και η γνωστη και μη αμελητεα σιλβια σεντ!!!!!!!!!τα σχολια μου ειναι οι πανεξυπνες ατακες του dj και οτι γενικα εχει ψηλο επιπεδο σε ομορφια γυναικων.προτινεται η αλια η γερμανιδα,η νταρια,η εβιτα η ουγγαρεζα(που κανει με εναν τυπο και υπεροχο λαιβ σεξ σοου),σαμπινα και 3-4 ακομα που δεν θυμαμαι ονομα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Λοιπον απο χτεσινη επισκεψη χτες το βραδυ εχω να πω οτι ο dj διαφημιζε οτι απο 8 μαρτιου εκτος της σοφι εβανς θα ναι και η γνωστη και μη αμελητεα σιλβια σεντ!!!!!!!!!τα σχολια μου ειναι οι πανεξυπνες ατακες του dj και οτι γενικα εχει ψηλο επιπεδο σε ομορφια γυναικων.προτινεται η αλια η γερμανιδα,η νταρια,η εβιτα η ουγγαρεζα(που κανει με εναν τυπο και υπεροχο λαιβ σεξ σοου),σαμπινα και 3-4 ακομα που δεν θυμαμαι ονομα

o dj εκτος του οτι πεταει ολο παπαριες με αντιγραφει κιολας....

υ.γ.σαμπινα=πρωην βαλερια μικρου μεγαλου αφρο=μπεκροκανατοεξαρτηση! :grin:

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
3 ονοματα θα πω

τζεσικα (απο λολιτα)
νταρια (απο ανατολη)
ελβυρα  :boobies: (τι γκομενα ειναι αυτη  :headbang:)

για τους λατρεις του ειδους ειδα τις περισσοτερες γκομενες με μεγαλα βυζια που εχω δει σε μαγαζι ...μιας ηταν σιγουρα φυσικα ...

επισης καμια μαυρη και καμια ρουμανα (τουλαχιστον ρουμανα δεν ηρθε σε μενα)
ολες οι καλες οι χωρες : ρωσια,ουγγαρια,ουκρανια,σερβια,πολωνια κτλ

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, συγνώμη για την ερώτηση αλλα΄εκει στο Diamonds and Dolls στην Συγγρού, αυτή η Αφροδίτη η Ελληνίδα, εμένα δεν μ αρέσει καθόλου. Αν μου έλεγαν ότι είναι transexual θα το πίστευα. Χορεύει και περπατάει λες και είναι έτοιμη να δαγκώσει κανέναν. Πολύ αλόγα ρε παιδί μου. Η Μαγκυ Χαραλαμπίδου μπροστά της είναι...πόνυ! Ξέρει κανείς περισσότερα?

για πολλες κλωτσιες ειναι η αβυζη, δεν ξερω τι εκανε παλια αλλα το παιζει πολυ μουρη τωρα και μαγκια
(το ξεθαψα το ποστ γιατι μου την εσπασε η ****λα)

DarkEvil

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Τις καθημερινες παιζει τιποτα ή αδειο;;; :huh: :huh: Ψηνομαι να παω καθημερινη!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
να κανουμε μερικες επισημανσεις για το ιδρυμα μπας και παρουν στα σοβαρα τον γαμάτο χώρο που εχουν ως μαγαζι.....

1)προς τον dj(του άφησα και χαρτακι φευγοντας.. ;))...βάλε εναν καθρέφτη στην πίστα για να βλέπεις πότε το μαγαζί είναι άδειο και πότε γεμάτο διότι ο τόνος της φωνής σου πρέπει να είναι ανάλογος με τις περιστάσεις...π.χ. τις καθημερινές να είναι λιγότερο δυνατός και τα Π-Σ να είναι πιο έντονος(αλλα που σαι?χαμηλωσε λιγο τα μπασα σου γιατι θα κουφανεις τον κόσμο...ελεος!)
2)ωραία η αντιγραφή της λίστας vasou,αλλα αυτην την ευπραξία :huh: :huh:πού την ανακάλυψες βρε συ? :cheesy:
3)τα τεμάχια που υπάρχουν στο μαγαζί είναι τα περισσοτερα...αντι- :jerking:..κάντε κάτι να μην σας χαλάσουν το μαγαζί τα κουρίτσια....
4)ωραία τα σκηνικά με τα σοου των πορνοσταρ,αλλα σκεφτείτε λίγο και την κονόμα σας απο τις υπόλοιπες μέρες του έτους....
5)κάντε και μια διαφημισούλα στο σάιτ... ;)εκσυγχρονιστείτε επιτελους ολοι!ειμαστε στο 2008 όπου υπαρχουν παρα πολλοι δίαυλοι επικοινωνίας και προβολής...δεν ειμαστε στο 1995...αλλάξτε τακτική,τρόπο συμπεριφοράς και προσέγγισης στον πελατη....μπείτε στην ψυχολογία του πελάτη που θέλει να τα σκάσει και φροντίστε να τα σκάσει...πόσες φορες το τελευταίο διάστημα έρχομαι στο μαγαζί και φεύγω με γεμάτη τσέπη...αυτό σε μένα σπάνια συμβαίνει,άρα κατι δεν πάει καλα...σκεφτείτε το και πράξτε αναλόγως...
6)έχετε τόσο ωραίο παταράκι....καντε πράξη τα λόγια του dj! ;)
7)εν τέλει κάντε μία σούμα γιατι ο κόσμος είναι πολύς που θέλει να τα σκάσει και δεν έρχεται λόγω των άνωθεν....ελπίζω και προσδοκώ βελτίωσις....εν αναμονή... :rockon:

Επισκέπτης
να κανουμε μερικες επισημανσεις για το ιδρυμα μπας και παρουν στα σοβαρα τον γαμάτο χώρο που εχουν ως μαγαζι.....

1)προς τον dj(του άφησα και χαρτακι φευγοντας.. ;))...βάλε εναν καθρέφτη στην πίστα για να βλέπεις πότε το μαγαζί είναι άδειο και πότε γεμάτο διότι ο τόνος της φωνής σου πρέπει να είναι ανάλογος με τις περιστάσεις...π.χ. τις καθημερινές να είναι λιγότερο δυνατός και τα Π-Σ να είναι πιο έντονος(αλλα που σαι?χαμηλωσε λιγο τα μπασα σου γιατι θα κουφανεις τον κόσμο...ελεος!)
2)ωραία η αντιγραφή της λίστας vasou,αλλα αυτην την ευπραξία :huh: :huh:πού την ανακάλυψες βρε συ? :cheesy:
3)τα τεμάχια που υπάρχουν στο μαγαζί είναι τα περισσοτερα...αντι- :jerking:..κάντε κάτι να μην σας χαλάσουν το μαγαζί τα κουρίτσια....
4)ωραία τα σκηνικά με τα σοου των πορνοσταρ,αλλα σκεφτείτε λίγο και την κονόμα σας απο τις υπόλοιπες μέρες του έτους....
5)κάντε και μια διαφημισούλα στο σάιτ... ;)εκσυγχρονιστείτε επιτελους ολοι!ειμαστε στο 2008 όπου υπαρχουν παρα πολλοι δίαυλοι επικοινωνίας και προβολής...δεν ειμαστε στο 1995...αλλάξτε τακτική,τρόπο συμπεριφοράς και προσέγγισης στον πελατη....μπείτε στην ψυχολογία του πελάτη που θέλει να τα σκάσει και φροντίστε να τα σκάσει...πόσες φορες το τελευταίο διάστημα έρχομαι στο μαγαζί και φεύγω με γεμάτη τσέπη...αυτό σε μένα σπάνια συμβαίνει,άρα κατι δεν πάει καλα...σκεφτείτε το και πράξτε αναλόγως...
6)έχετε τόσο ωραίο παταράκι....καντε πράξη τα λόγια του dj! ;)
7)εν τέλει κάντε μία σούμα γιατι ο κόσμος είναι πολύς που θέλει να τα σκάσει και δεν έρχεται λόγω των άνωθεν....ελπίζω και προσδοκώ βελτίωσις....εν αναμονή... :rockon:

ολα καλα κ αγια αυτα που γραφεις αλλα μια διευκρινιση:
οταν γραφεις "γιατι ο κόσμος είναι πολύς που θέλει να τα σκάσει και δεν έρχεται λόγω..." εννοεις να σκασει τι ? κανα 50αρικο ή κανα 100αρικο ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ολα καλα κ αγια αυτα που γραφεις αλλα μια διευκρινιση:
οταν γραφεις "γιατι ο κόσμος είναι πολύς που θέλει να τα σκάσει και δεν έρχεται λόγω..." εννοεις να σκασει τι ? κανα 50αρικο ή κανα 100αρικο ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
για 1000άρικο ξεκινημα/ατομο μιλαει ο βασος..

Επισκέπτης
για 1000άρικο ξεκινημα/ατομο μιλαει ο βασος..
ναιιιιιι,ειμαι σιγουρος. αν ειδικα ειναι ετσι φραγκατοι σαν τον βασο φανταζομαι απο 2000αρο κ πανω.  :crazy: :crazy: :crazy:

(προς τι ο λογος της τροποποιησης του παραπανω ποστ μου ? δεν ειδα καποια αλλαγη αλλα κατι λεει για τροποποιηση)!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom