Νέα

Diamond Dolls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 592
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
5)Αφροδίτη (από παλιό σιρόκο και baby ο)?

αυτη ειναι πραγματικη καρυατιδα!ειναι στα στριπ απο τον καιρο του νωε....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

πανουλη...εχει αλλαξει καθολου?ειναι το ιδιο αγαλμα που ηταν?ωχχχχχχ.......ωχχχχχχχχχχχ..
με βλεπω να με στελνεις αποψε εκει..... :rockon: :rockon: :rockon:

υ.γ. αμα δινει και η καρλα μελομακαρονο τοτε μπορει να παθουμε καμμια ουρολοιμωξη...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Αγριόσλαβα απο την εποχή του Λίντο η Ίνα.Δεν είναι Ρωσίδα αλλά Ουκρανέζα.Και τράβαγε ζαχαρότευτλα  στις πεδιάδες της Σεβαστούπολης γι'αυτό είναι τόσο μαστόρισσα  :tooth:
πωωωω πωωω αδερφακι μου...τι εισαστε εσεις??δεν σας ξεφευγει καμια,λιστες ,καταστασεις,βιογραφικα,πιστοποιητικα γεννησης,που ηταν,που παει,που ψωνιζει,που πινει καφε,που γυμναζεται,το χει ξυρισμενο,ειναι ξανθο,το ρουφαει,το κουναει,το πεταει,το χτενιζει,τι οδηγαει,που παρκαρει,τι ωρα ξυπναει,το καφε το πινει σκετο,με γαλα,βαζει σκουπα,εχει σκυλο,αχει γατα,εχει τζακι,χτιζει σπιτι,βαζει πλακακια,αλλαζει κουφωματα............
"ρεπορταζ χωρις συνορα",με εγκυρους και τολμηρους ανταποκριτες ,να δωσουν καθε στιγμη το παλμο της νυχτας.
κανενα βιντεο με ζαχο..παιζει?(ασχετο)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
5)Αφροδίτη (από παλιό σιρόκο και baby ο)?

αυτη ειναι πραγματικη καρυατιδα!ειναι στα στριπ απο τον καιρο του νωε....

πανουλη...εχει αλλαξει καθολου?ειναι το ιδιο αγαλμα που ηταν?ωχχχχχχ.......ωχχχχχχχχχχχ..
με βλεπω να με στελνεις αποψε εκει..... :rockon: :rockon: :rockon:

υ.γ. αμα δινει και η καρλα μελομακαρονο τοτε μπορει να παθουμε καμμια ουρολοιμωξη...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι Βάσο μου η παλιά Αφροδίτη που έκανε τα σόου στα πολιτιστικά ιδρύματα που ανέφερα.Και είναι απο τον καιρό του Καϊν στα κωλαράδικα  :grin:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
πωωωω πωωω αδερφακι μου...τι εισαστε εσεις??δεν σας ξεφευγει καμια,λιστες ,καταστασεις,βιογραφικα,πιστοποιητικα γεννησης,που ηταν,που παει,που ψωνιζει,που πινει καφε,που γυμναζεται,το χει ξυρισμενο,ειναι ξανθο,το ρουφαει,το κουναει,το πεταει,το χτενιζει,τι οδηγαει,που παρκαρει,τι ωρα ξυπναει,το καφε το πινει σκετο,με γαλα,βαζει σκουπα,εχει σκυλο,αχει γατα,εχει τζακι,χτιζει σπιτι,βαζει πλακακια,αλλαζει κουφωματα............
"ρεπορταζ χωρις συνορα",με εγκυρους και τολμηρους ανταποκριτες ,να δωσουν καθε στιγμη το παλμο της νυχτας.
κανενα βιντεο με ζαχο..παιζει?(ασχετο)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Το Νο. 9 μούναρος αλλά με τη βοήθεια της πλαστικής επιστήμης

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Επισκέφθηκα πρόσφατα το εν λόγω ίδρυμα. Επιβεβαιώνω τα περί προσεγμένου και διακριτικού χώρου (με μη διακριτικό σερβιτόρο) για πριβέ, αλλά υπέστην ήττα διότι διάλεξα Ελβίρα και έπεσα πάνω σε σιλικόνη και μέτριο χουρό με απαγόρευση ψηλαφίσεως. Δεν είχα καλύτερη τύχη με Νικίτα σε απλό χουρό - πρώτη φορά 2/2 σιλικόνες!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
χθες πεσιμο στο εν λογω ιδρυμα... ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

τιποτα μωρε...απλα την επεσαν στον καναπε τα κουριτσια και δεν σηκωνοντουσαν με τιποτα..μα τί τους εδωσαν πιουνε τ' αποβραδο?
warnwarn.gif
 ..[/color[/URL]]

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Επίσκεψη την Παρασκευή που πέρασε.
Δεν έλεγε τίποτα. Λίγος κόσμος, λίγες κοπέλες, οι περισσότερες βαριόντουσαν, πολλές και βασικές ελλείψεις. Ήπια ένα ποτάκι (μισό για την ακρίβεια) και αποχώρησα άπραγος.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Επίσκεψη την Παρασκευή που πέρασε.
Δεν έλεγε τίποτα. Λίγος κόσμος, λίγες κοπέλες, οι περισσότερες βαριόντουσαν, πολλές και βασικές ελλείψεις. Ήπια ένα ποτάκι (μισό για την ακρίβεια) και αποχώρησα άπραγος.

μαι και συ....δες το ποστ μου για το πεσιμο...την πεμπτη το βραδυ....πως να εχει πολλες κοπελες?

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
μαι και συ....δες το ποστ μου για το πεσιμο...την πεμπτη το βραδυ....πως να εχει πολλες κοπελες?
το είχα δει το ποστ σου.
απλά με έφερε ο δρόμος από εκεί, είδα κενή θέση για παρκάρισμα στα 50 μέτρα και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό...
πάντως οι κοπέλες δεν ήταν λίγες μόνο λόγω πεσίματος.

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ρε παιδιά, συγνώμη για την ερώτηση αλλα΄εκει στο Diamonds and Dolls στην Συγγρού, αυτή η Αφροδίτη η Ελληνίδα, εμένα δεν μ αρέσει καθόλου. Αν μου έλεγαν ότι είναι transexual θα το πίστευα. Χορεύει και περπατάει λες και είναι έτοιμη να δαγκώσει κανέναν. Πολύ αλόγα ρε παιδί μου. Η Μαγκυ Χαραλαμπίδου μπροστά της είναι...πόνυ! Ξέρει κανείς περισσότερα?

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ρε παιδιά, συγνώμη για την ερώτηση αλλα΄εκει στο Diamonds and Dolls στην Συγγρού, αυτή η Αφροδίτη η Ελληνίδα, εμένα δεν μ αρέσει καθόλου. Αν μου έλεγαν ότι είναι transexual θα το πίστευα. Χορεύει και περπατάει λες και είναι έτοιμη να δαγκώσει κανέναν. Πολύ αλόγα ρε παιδί μου. Η Μαγκυ Χαραλαμπίδου μπροστά της είναι...πόνυ! Ξέρει κανείς περισσότερα?
Αν γυρίσεις μια σελίδα πίσω θα διαβάσεις για την Αφροδίτη.Παλιό sirocco και Baby O με δυνατά προγράμματα τότε.Παλιά καραβάνα και αυτή.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Αφού δεν σου αρέσει τι τα θες τα περισσότερα;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

η μαγκυ χαραλαμπιδου μπορει να εχει τρομερο κορμι,αλλα απο φατσα ειναι ισαξια του κατελλη....η αφροδιτη ομως ειναι μουναρα σε ολα της,ασχετα αν ειναι λιγο tough....εμενα μου αρεσουν αυτες οι γυναικες παντως...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
το λοιπον....συντομο περασμα χθες απο το ιδρυμα......παρα πολλες κοπελες και το ροστερ το εξης....

1)αφροξυλανθη
2)γωγω
3)σαπφω
4)πηνελοπη
5)αλκηστις
6)ζαχαρω
7)λεμονια
8)vasos(να μην βαλω τον εαυτο μου?)
9)αγαμεμνων
10)ενα κωλ γκερλ απο την τανζανια αδιαφορης εμφανισης
11)ο θανασης τεροβιτσας
12)μαγδα
13)ταρα η κωλοσφιξουρατη
14)μιλενα
15)νικολετα η ντεκαφεινε
16)σαμανθα(πρωην βριλλησου,πρωην ζαρα,πρωην ιλιαδα,πρωην βασιλοπουλο,πρωην ψιλικατζιδικο της οδου δηλιγιαννη) :rockon:
17)ρηνιώ
18)ο σωτος δεμερτζιογλου
19)ο ελβις πρισλει
20)μαντονα
21)λακης σιοζογλου
22) ο ντι τζει ;)
23)ντελια απο πακισταν
24)ενα αδιαφορο βρωμοσκυλο εκ μαλτας
25)ναταλια τσουδερου
26)βαγγελης καλουσης :o
27)κωστας μεζουριδης
28)ντανιελα
29)δεσπω(πρωην σκυλαδικο,πρωην καθαριστρια,πρωην σερβιτορα,νυν στριππερ) :uglystupid:
30)αιντα
31)ντεβον ασλει(πορνοσταρ εξ αλβανιας)
32)σκοτι πιπεν
33)ενας μετρ
34)δυο μετρ
35)ενας σερβιτορος
36)δευτερος απλος σερβιτορος
37)τριτος απλος σερβιτορος
38)τεταρτος απλος σερβιτορος
39)καπτεν μακ
40)μια μπαργουμαν
41)δυο μπαργουμαν
42)η καρλα που μας εδινε τα ωραια και γλυκα μελομακαρονα απο τα φραπεδοχερακια της :dancing:
43)ο υπουργος στο πριβε εχυνε τον diky στην μουρη επειδη εμεινε αφραπος ολο το βραδυ :2funny:
44)jennifer dark
45)η καθαριστρια του σινεμα τροπικαλ
46)ο σκουπιδιαρης της γειτονιας του α'εξαδελφου μου
47)  η μαρια η πενταγιωτισσα

και πολλες πολλες αλλες και αλλοι.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

υ.γ. ευχαριστω πολυ για το σερβις σας,ηταν υπεροχο,θα ξαναπερασω αυριο!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Το καλύτερο ρόστερ ever!

Stories