Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ναι Vaso μου αυτή απο το Ρασπούτιν3)Νικίτα (από Rasputin)?????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
ναι Vaso μου αυτή απο το Ρασπούτιν3)Νικίτα (από Rasputin)?????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
πωωωω πωωω αδερφακι μου...τι εισαστε εσεις??δεν σας ξεφευγει καμια,λιστες ,καταστασεις,βιογραφικα,πιστοποιητικα γεννησης,που ηταν,που παει,που ψωνιζει,που πινει καφε,που γυμναζεται,το χει ξυρισμενο,ειναι ξανθο,το ρουφαει,το κουναει,το πεταει,το χτενιζει,τι οδηγαει,που παρκαρει,τι ωρα ξυπναει,το καφε το πινει σκετο,με γαλα,βαζει σκουπα,εχει σκυλο,αχει γατα,εχει τζακι,χτιζει σπιτι,βαζει πλακακια,αλλαζει κουφωματα............Αγριόσλαβα απο την εποχή του Λίντο η Ίνα.Δεν είναι Ρωσίδα αλλά Ουκρανέζα.Και τράβαγε ζαχαρότευτλα στις πεδιάδες της Σεβαστούπολης γι'αυτό είναι τόσο μαστόρισσα
Ναι Βάσο μου η παλιά Αφροδίτη που έκανε τα σόου στα πολιτιστικά ιδρύματα που ανέφερα.Και είναι απο τον καιρό του Καϊν στα κωλαράδικα5)Αφροδίτη (από παλιό σιρόκο και baby ο)?
αυτη ειναι πραγματικη καρυατιδα!ειναι στα στριπ απο τον καιρο του νωε....
πανουλη...εχει αλλαξει καθολου?ειναι το ιδιο αγαλμα που ηταν?ωχχχχχχ.......ωχχχχχχχχχχχ..
με βλεπω να με στελνεις αποψε εκει.....
υ.γ. αμα δινει και η καρλα μελομακαρονο τοτε μπορει να παθουμε καμμια ουρολοιμωξη...
πωωωω πωωω αδερφακι μου...τι εισαστε εσεις??δεν σας ξεφευγει καμια,λιστες ,καταστασεις,βιογραφικα,πιστοποιητικα γεννησης,που ηταν,που παει,που ψωνιζει,που πινει καφε,που γυμναζεται,το χει ξυρισμενο,ειναι ξανθο,το ρουφαει,το κουναει,το πεταει,το χτενιζει,τι οδηγαει,που παρκαρει,τι ωρα ξυπναει,το καφε το πινει σκετο,με γαλα,βαζει σκουπα,εχει σκυλο,αχει γατα,εχει τζακι,χτιζει σπιτι,βαζει πλακακια,αλλαζει κουφωματα............
"ρεπορταζ χωρις συνορα",με εγκυρους και τολμηρους ανταποκριτες ,να δωσουν καθε στιγμη το παλμο της νυχτας.
κανενα βιντεο με ζαχο..παιζει?(ασχετο)
χθες πεσιμο στο εν λογω ιδρυμα... ;)
Δηλαδη ?
Επίσκεψη την Παρασκευή που πέρασε.
Δεν έλεγε τίποτα. Λίγος κόσμος, λίγες κοπέλες, οι περισσότερες βαριόντουσαν, πολλές και βασικές ελλείψεις. Ήπια ένα ποτάκι (μισό για την ακρίβεια) και αποχώρησα άπραγος.
το είχα δει το ποστ σου.μαι και συ....δες το ποστ μου για το πεσιμο...την πεμπτη το βραδυ....πως να εχει πολλες κοπελες?
Αν γυρίσεις μια σελίδα πίσω θα διαβάσεις για την Αφροδίτη.Παλιό sirocco και Baby O με δυνατά προγράμματα τότε.Παλιά καραβάνα και αυτή.Ρε παιδιά, συγνώμη για την ερώτηση αλλα΄εκει στο Diamonds and Dolls στην Συγγρού, αυτή η Αφροδίτη η Ελληνίδα, εμένα δεν μ αρέσει καθόλου. Αν μου έλεγαν ότι είναι transexual θα το πίστευα. Χορεύει και περπατάει λες και είναι έτοιμη να δαγκώσει κανέναν. Πολύ αλόγα ρε παιδί μου. Η Μαγκυ Χαραλαμπίδου μπροστά της είναι...πόνυ! Ξέρει κανείς περισσότερα?
Ρε παιδιά, συγνώμη για την ερώτηση αλλα΄εκει στο Diamonds and Dolls στην Συγγρού, αυτή η Αφροδίτη η Ελληνίδα, εμένα δεν μ αρέσει καθόλου. Αν μου έλεγαν ότι είναι transexual θα το πίστευα. Χορεύει και περπατάει λες και είναι έτοιμη να δαγκώσει κανέναν. Πολύ αλόγα ρε παιδί μου. Η Μαγκυ Χαραλαμπίδου μπροστά της είναι...πόνυ! Ξέρει κανείς περισσότερα?
Ρε παιδιά, συγνώμη για την ερώτηση αλλα΄εκει στο Diamonds and Dolls στην Συγγρού, αυτή η Αφροδίτη η Ελληνίδα, εμένα δεν μ αρέσει καθόλου. Αν μου έλεγαν ότι είναι transexual θα το πίστευα. Χορεύει και περπατάει λες και είναι έτοιμη να δαγκώσει κανέναν. Πολύ αλόγα ρε παιδί μου. Η Μαγκυ Χαραλαμπίδου μπροστά της είναι...πόνυ! Ξέρει κανείς περισσότερα?
Αφού δεν σου αρέσει τι τα θες τα περισσότερα;