Το μαγαζί πλέον έχει μετονομαστεί σε PENTHOUSE .Ήμουνα το Σάββατο εκεί απο τις 01.30 εως τις 04.45 .Μόλις μπήκα μέσα , αμέσως προσφέρθηκαν να μου βρουν τραπέζι και άμεσα ήρθε και η παραγγελία μου για ποτό .Το ποτό ήταν 2 γουλιές και τα φυστίκια μπορεί και να ήταν κατουρημένα !!!Έβαλα ένα στο στόμα και αμέσως το έφτυσα .Κάθησα να δω το show και τα χορευτικά .Τα χορευτικά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο ,αν εξαιρέσεις ένα λεσβιακό με 2 αδερφές ολόγυμνες , κορμάρες , που παίζανε μεταξύ τους .Εκεί που έπαθα την πλάκα μου ήταν όταν χόρεψε η AGNIE (η Αγνή ) ,1.77 ξανθιά με γαλανά μάτια , μια αθώα φάτσα ,ένα πραγματικό μοντέλο σε ένα πρόστυχο κορμί .Μόλις κατέβηκε απο την πίστα την πήρα για χορό και μου είπε οτί είναι 22 χρονών απο Ουγγαρία .Η γκόμενα χόρευε πάνω μου και δεν φαινόταν να προσποιείται καθόλου , έκανε σαν λυσσασμένη , χωρίς να βογκάει ή να κάνει κάτι υπερβολικό . Το κορμί της με είχε ανάψει τρελά .
Στη συνέχεια πήρα και άλλα 2 μωρά , μέτρια θα έλεγα . Το μαγαζί έχει πολλές γκόμενες πατσαβούρες ,με εμφανή σημάδια κυτταρίτιδας .Πρίν φύγω ξαναπάρα την AGNIE (ή Αγνή ) για Prive αυτή τη φορά ,στο πάνω όροφο .Έριξα τρελό γλείψιμο στις ρώγες της και με είχε γκαβλώσει τόσο η γκόμενα που στο τέλος σταμάτησε να τρίβεται πάνω μου , γιατί την ενοχλούσε το εργαλείο. Κατέβηκε απο πάνω μου , με ρώτησε αν όλα οκ(νόμιζε ότι έχυσα ) και εγώ τις ζήτησα να μου δείξει καλά το μουνάκι της .Πραγματικά ήταν το πιο όμορφο που έχω δει , είχε και ένα σκουλαρήκι (piercing)που το έκανε ακόμη πιο έκφυλο .Το μωρό δεν παιζόταν .Της ζήτησα να έρθει σπίτι για παιχνίδι και μου είπε οτι είναι θέμα των guys!!!(νονοί)That's the rules.
Συμπερασματικά parking του μαγαζιού , μόνο στο δρόμο ,γκόμενες και καλές και πολύ πατσαβούρα , ποτά μέτρια ,χορός πίστα αποδεκτός , χορός prive , AGNIE SUPER !!!.Δεν θα το σύστηνα σε κάποιον , αν δεν υπήρχε αυτό το τρλό μωρό η AGNIE .Το μαγαζί στη διαφήμισή του επικαλεται οτί είναι exclusive club ,αλλά έχει πολλές πατσαβούρες μέσα ,αλλά exclusive τελικά είναι μόνο στις τιμές αφού :
Τιμή ποτού :10 ευρώ
Τιμή χορού public:20 ευρώ
Τιμή χορού private :50 ευρώ