Νέα

Diamond Dolls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 592
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Ρε συναγωνιστές,μιλάτε για ενα μαγαζί όπως πηγαίνουμε στη Γ'σεπτεμβρίου πρός αγ.μελετίου στή δεξιά μεριά? που κατέβαινες κάτι μεγάλα σκαλιά στριφογυριστά για να φτάσεις κάτω και είχε και καθρέπτες απ'οτι θυμάμαι?
:sunglasses:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ρε συναγωνιστές,μιλάτε για ενα μαγαζί όπως πηγαίνουμε στη Γ'σεπτεμβρίου πρός αγ.μελετίου στή δεξιά μεριά? που κατέβαινες κάτι μεγάλα σκαλιά στριφογυριστά για να φτάσεις κάτω και είχε και καθρέπτες απ'οτι θυμάμαι?
:sunglasses:

Ρε Μουστακα ( ορμωμενος απο το avatar σου ) ναρκωτικα παιρνεις βραδιατικα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Πωωωπο τι μου θυμίσατε τωρα ρε παιδιά!Μιλάμε για ΤΟ κωλομάγαζο.Μια φορά πήγα όλη κι όλη και μου έχει μείνει.Και μάλιστα ήταν προς τα χριστούγεννα θυμάμαι.Σκάμε με ξαδερφό μου "παιχνιδιάρης" κι αυτός και καβλωμένοι,βλέπουμε κι ενα μουνάκι ντυμένο αγιος βασίλης να ανεβαίνει μόλις μπήκαμε,λέμε εδώ είμαστε! με το που καθόμαστε βλέπουμε οτι δεν παίζει και τίποτα αξιόλογο,ασε που ήταν και ψιλοάδειο το μαγαζί,πάω μετά από λίγο στην τουαλέτα.Με το που γυρίζω μου λέει ο ξάδερφος να σου πω,και πρίν προλάβει να μου πεί σκάει μύτη μια μουνίτσα δίπλα του και τον αρχίζει στο χάδια κλπ,και τον ρώταγε πώς τον λένε κλπ,αλλα αυτός δεν της είπε τίποτα.Αμέσως σκάει και μια του μαγαζιού σε εμένα ντυμένη καλα,και μου έπιασε κουβέντα,και πως με λένε και που μενω,και με τι ασχολούμαι κλπ.Φυσικα δεν τις είπα την αλήθεια αλλά λέγαμε μαλακίες και όσο πέρναγε η ώρα τριβόταν και η άλλη και με τα πολλά τις κεράσαμε νομίζω και κατι δεν θυμάμαι,εντωμεταξύ η δικιά μου δεν τριβόταν καθόλου μόνο μιλάγαμε.εν πάση περιπτώση ο ξάδερφός μου δεν πήρε χορό παρα μονο χούφτωνε,και κάποια στιγμή που έφευγε και η γκομενα του μίλησε και πολλή ασχημα,τον είπε πούστη νομίζω.Οπότε σπαστήκαμε και είπαμε να φύγουμε.Εεε,εδώ ήταν το μεγάλο γέλιο!ο λογαριασμός ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την πραγματικότητα! του λέμε αφού τόσο μας είπε η κοπέλλα και τόσο είναι οι τιμές,εσύ μας λες αλλα?και μάς έλεγε κάτι παπαριές οτι ήταν μεθυσμένη,και τι περιμένεις από μια μεθυσμενη και τέτοια.Του τα χωσε λίγο ο ξάδερφος μου και ανέβηκαν οι τόνοι αλλα τελικά πληρώσαμε και φύγαμε γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται με τέτοιους μαλάκες.
Για να μην σας τα πολυλογώ συζητώντας το μετα και με τον κολλητό μου (αστυνομικός) και με μεγάλη εμπειρία γενικά στη νύχτα,καταλήξαμε οτι μάλλον θα μα πέρασαν για αστυνομικούς η κατι υποπτο τελοσπαντων και γι'αυτο έστειλαν τίς γκομενες να μας ψαρέψουν!μάλιστα απ'ότι μου έιπε ο ξάδερφος μου μετά,αυτό που ήθελε να μου πει μόλις γύρισα απ'την τουαλέτα ήταν οτι είδε τον τυπά απο πίσω να τις λέει κάτι για εμάς πρίν τη στείλει γι'αυτο και να μη μιλούσα όταν ερχόντουσαν αλλά δεν πρόλαβε! Τώρα ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ εφτασαν σε αυτο το συμπέρασμα,δεν ξέρω...
Ιστορίες για αγρίους!!! :jerking: τι να πώ ρε παιδιά,ΗΜΑΡΤΟΝ! Απλά ήταν οτι πιο περίεργο μου έχει συμβεί ΠΟΤΕ σε στριπτιζάδικο,γι'αυτό και έγραψα όλα αυτα.Εχω πάει σε τόσα και ποτέ δεν είχα τέτοια αντιμετώπιση.Τελικα φαινεται δεν ήμουν ο μόνος(τότε βλέπεις δεν υπήρχε το Site),χεχε...Οι τύποι πάντως ήταν ποοοολλύ μαλάκες γι'αυτό και καλά έπαθαν ότι έπαθαν!!... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
Πωωωπο τι μου θυμίσατε τωρα ρε παιδιά!Μιλάμε για ΤΟ κωλομάγαζο.Μια φορά πήγα όλη κι όλη και μου έχει μείνει.Και μάλιστα ήταν προς τα χριστούγεννα θυμάμαι.Σκάμε με ξαδερφό μου "παιχνιδιάρης" κι αυτός και καβλωμένοι,βλέπουμε κι ενα μουνάκι ντυμένο αγιος βασίλης να ανεβαίνει μόλις μπήκαμε,λέμε εδώ είμαστε! με το που καθόμαστε βλέπουμε οτι δεν παίζει και τίποτα αξιόλογο,ασε που ήταν και ψιλοάδειο το μαγαζί,πάω μετά από λίγο στην τουαλέτα.Με το που γυρίζω μου λέει ο ξάδερφος να σου πω,και πρίν προλάβει να μου πεί σκάει μύτη μια μουνίτσα δίπλα του και τον αρχίζει στο χάδια κλπ,και τον ρώταγε πώς τον λένε κλπ,αλλα αυτός δεν της είπε τίποτα.Αμέσως σκάει και μια του μαγαζιού σε εμένα ντυμένη καλα,και μου έπιασε κουβέντα,και πως με λένε και που μενω,και με τι ασχολούμαι κλπ.Φυσικα δεν τις είπα την αλήθεια αλλά λέγαμε μαλακίες και όσο πέρναγε η ώρα τριβόταν και η άλλη και με τα πολλά τις κεράσαμε νομίζω και κατι δεν θυμάμαι,εντωμεταξύ η δικιά μου δεν τριβόταν καθόλου μόνο μιλάγαμε.εν πάση περιπτώση ο ξάδερφός μου δεν πήρε χορό παρα μονο χούφτωνε,και κάποια στιγμή που έφευγε και η γκομενα του μίλησε και πολλή ασχημα,τον είπε πούστη νομίζω.Οπότε σπαστήκαμε και είπαμε να φύγουμε.Εεε,εδώ ήταν το μεγάλο γέλιο!ο λογαριασμός ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την πραγματικότητα! του λέμε αφού τόσο μας είπε η κοπέλλα και τόσο είναι οι τιμές,εσύ μας λες αλλα?και μάς έλεγε κάτι παπαριές οτι ήταν μεθυσμένη,και τι περιμένεις από μια μεθυσμενη και τέτοια.Του τα χωσε λίγο ο ξάδερφος μου και ανέβηκαν οι τόνοι αλλα τελικά πληρώσαμε και φύγαμε γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται με τέτοιους μαλάκες.
Για να μην σας τα πολυλογώ συζητώντας το μετα και με τον κολλητό μου (αστυνομικός) και με μεγάλη εμπειρία γενικά στη νύχτα,καταλήξαμε οτι μάλλον θα μα πέρασαν για αστυνομικούς η κατι υποπτο τελοσπαντων και γι'αυτο έστειλαν τίς γκομενες να μας ψαρέψουν!μάλιστα απ'ότι μου έιπε ο ξάδερφος μου μετά,αυτό που ήθελε να μου πει μόλις γύρισα απ'την τουαλέτα ήταν οτι είδε τον τυπά απο πίσω να τις λέει κάτι για εμάς πρίν τη στείλει γι'αυτο και να μη μιλούσα όταν ερχόντουσαν αλλά δεν πρόλαβε! Τώρα ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ εφτασαν σε αυτο το συμπέρασμα,δεν ξέρω...
Ιστορίες για αγρίους!!! :jerking: τι να πώ ρε παιδιά,ΗΜΑΡΤΟΝ! Απλά ήταν οτι πιο περίεργο μου έχει συμβεί ΠΟΤΕ σε στριπτιζάδικο,γι'αυτό και έγραψα όλα αυτα.Εχω πάει σε τόσα και ποτέ δεν είχα τέτοια αντιμετώπιση.Τελικα φαινεται δεν ήμουν ο μόνος(τότε βλέπεις δεν υπήρχε το Site),χεχε...Οι τύποι πάντως ήταν ποοοολλύ μαλάκες γι'αυτό και καλά έπαθαν ότι έπαθαν!!... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
καλα δν επαθαν τπτ το σοβαρο...οποτε ας ειμαστε χαλαροι...παντως προσοχη...δν ξερετε ποτε τι κρυβεται στα ενδοτερα του μαγαζιου κ τι πισω πορτες θα ανοιξουν....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Είχα ανοίξει θέμα για το Million στο παλιό φόρουμ:
Είναι απο τα μαγαζιά που ήμουν θαμώνας την περίοδο 1997-2002 οπότε και φυσούσε. Κορυφαίες στιγμές όταν είχε τον Τζωρτζ τον μαύρο κονφερανσιέ και κάτι Γαλλικής προελεύσεως μουνάρες. Επίσης τα "μωγά" του (κατά Τζωρτζ) παρέλασαν από την εκπομπή του Μυλωνά τότε... και έκαναν καυτά κόλπα στην TV! Χαρακτηριστικά θυμάμαι την Τζούλια τη Ρουμάνα που χόρευε το ομώνυμο τραγούδι, τη Ράτκα από Τσεχία και την Έρικα τη Σλοβάκα! Τρελά σκηνικά, χορός full nude χωρίς πριβέ, το μαγαζί τίγκα και γενικά περνούσαμε πολύ καλά τότε αλλά μετά ήρθε η παρακμή!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Όπως προείπα η υπερχρέωση στο μαγαζί ήταν στάνταρ και δεν έκαναν διακρίσεις. Η γραμμή ήταν από τα αφεντικά. Είχα φτάσει στο σημείο να κρατάω τεφτέρι μόνος μου για να μην χάσω τον λογαριασμό γιατί το κακό είχε παραγίνει. Κάναμε πλάκα και με τα γκαρσόνια. Όταν ζήταγα τον λογαριασμό με ρώταγαν αυτοί πόσα είναι και μου έλεγαν συμφωνούμε ή έκανες λάθος. Μετά τσεκάραμε και βρίσκαμε τη διαφορά. Ίσως κάποιος να μου πει καλά τέτοιος γύφτος είσαι;

1. Χάλαγα μεγάλα ποσά στο μαγαζί και το θεωρούσα στοιχειώδη σεβασμό προς τον πελάτη να μην με κλέβουν.
2. Δεν το έχω ξανακάνει πουθενά γιατί πουθενά δεν είχα το ίδιο φαινόμενο.

Για όσους δεν ξέρουν θα πω ότι εκεί σε έκλεβαν στη ψύχρα.

Όσον αφορά στην ποιότητα των κοριτσιών, τότε (1995-7) που εγώ πήγαινα ήταν κορυφή. ʼλλά δεν υπήρχαν και πολλά μαγαζιά τότε.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μάλλον καπετάνιο και στούντιαν πρέπει να ανοίξουμε και στο νέο φόρουμ για το million. στην Τζούλια και την Έρρικα που λές καπετάνιε να βάλω και την Σάσα την Γερμανίδα (θεά). Ο κος Τζώρτζ έλεγε τότε τέτοιο καβγιάρικο πλάσμα δεν ξανάβγαλε η γη :cheesy: :cheesy: :cheesy: ε ρε εποχές που ήταν τότε :o :o :o

Τα καλυτερα εχασα ρε γαμωτο !!!Το 1995-1997 εβλεπα γυναικα και εφευγα :badair: :badair: :badair: Εσεις ρε Παναη πρεπει να ειστε πορνογεροι απο οτι εχω καταλαβει :grin: :grin: :grin: :grin:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Για το Million ότι θέλετε! Έχω γράψει πολλά μίλια εκεί πέρα! Όσο για το πορνόγεροι Υπουργέ μου, το αποδέχομαι!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Για καπετάνιο και στούντιαν ναι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Εγώ ρε συ είμαι νιάτο 30άρης είμαι :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Και εγω νιατο ειμαι :) :) :)

Για το Million ότι θέλετε! Έχω γράψει πολλά μίλια εκεί πέρα! Όσο για το πορνόγεροι Υπουργέ μου, το αποδέχομαι!

Ελα παππου να σου δειξω που το εχει η βαβω :grin: :grin: :grin: :grin:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Το ρόπαλο είναι η "κρεατόβεργα";

Επισκέπτης
Εφτασε στα αυτια μου, οτι εχθες εκανε ντου το Ηθων στο μαγαζι. Ακουσε κανεις κατι σχετικο ?

Επισκέπτης
Ακουσα πως το Ηθων η' το Αλλοδαπων εκανε εχθες ντου.

Αντε να'σαι με την τσαπου εξω και το ματι γλαρωμενο, να ανοιξουν ξαφνικα τα φωτα και να δεις 10-15 μαντραχαλους μπροστα σου...Α παπα, ξενερωμα...

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Μου'χει τύχει ντου στο παλιό Baby O! Ένας τύπος ήταν στην πίστα και του έβγαζε το παντελόνι μια μελαψή (Ολλανδέζα;) και ξαφνικά άναψαν τα φώτα και έγινε το ντου!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Στην Ανατολή μου έλεγε συνέχεια η Λάουρα για ντου... τους έιχαν και στο κρατητήριο λέει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom