Πωωωπο τι μου θυμίσατε τωρα ρε παιδιά!Μιλάμε για ΤΟ κωλομάγαζο.Μια φορά πήγα όλη κι όλη και μου έχει μείνει.Και μάλιστα ήταν προς τα χριστούγεννα θυμάμαι.Σκάμε με ξαδερφό μου "παιχνιδιάρης" κι αυτός και καβλωμένοι,βλέπουμε κι ενα μουνάκι ντυμένο αγιος βασίλης να ανεβαίνει μόλις μπήκαμε,λέμε εδώ είμαστε! με το που καθόμαστε βλέπουμε οτι δεν παίζει και τίποτα αξιόλογο,ασε που ήταν και ψιλοάδειο το μαγαζί,πάω μετά από λίγο στην τουαλέτα.Με το που γυρίζω μου λέει ο ξάδερφος να σου πω,και πρίν προλάβει να μου πεί σκάει μύτη μια μουνίτσα δίπλα του και τον αρχίζει στο χάδια κλπ,και τον ρώταγε πώς τον λένε κλπ,αλλα αυτός δεν της είπε τίποτα.Αμέσως σκάει και μια του μαγαζιού σε εμένα ντυμένη καλα,και μου έπιασε κουβέντα,και πως με λένε και που μενω,και με τι ασχολούμαι κλπ.Φυσικα δεν τις είπα την αλήθεια αλλά λέγαμε μαλακίες και όσο πέρναγε η ώρα τριβόταν και η άλλη και με τα πολλά τις κεράσαμε νομίζω και κατι δεν θυμάμαι,εντωμεταξύ η δικιά μου δεν τριβόταν καθόλου μόνο μιλάγαμε.εν πάση περιπτώση ο ξάδερφός μου δεν πήρε χορό παρα μονο χούφτωνε,και κάποια στιγμή που έφευγε και η γκομενα του μίλησε και πολλή ασχημα,τον είπε πούστη νομίζω.Οπότε σπαστήκαμε και είπαμε να φύγουμε.Εεε,εδώ ήταν το μεγάλο γέλιο!ο λογαριασμός ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την πραγματικότητα! του λέμε αφού τόσο μας είπε η κοπέλλα και τόσο είναι οι τιμές,εσύ μας λες αλλα?και μάς έλεγε κάτι παπαριές οτι ήταν μεθυσμένη,και τι περιμένεις από μια μεθυσμενη και τέτοια.Του τα χωσε λίγο ο ξάδερφος μου και ανέβηκαν οι τόνοι αλλα τελικά πληρώσαμε και φύγαμε γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται με τέτοιους μαλάκες.
Για να μην σας τα πολυλογώ συζητώντας το μετα και με τον κολλητό μου (αστυνομικός) και με μεγάλη εμπειρία γενικά στη νύχτα,καταλήξαμε οτι μάλλον θα μα πέρασαν για αστυνομικούς η κατι υποπτο τελοσπαντων και γι'αυτο έστειλαν τίς γκομενες να μας ψαρέψουν!μάλιστα απ'ότι μου έιπε ο ξάδερφος μου μετά,αυτό που ήθελε να μου πει μόλις γύρισα απ'την τουαλέτα ήταν οτι είδε τον τυπά απο πίσω να τις λέει κάτι για εμάς πρίν τη στείλει γι'αυτο και να μη μιλούσα όταν ερχόντουσαν αλλά δεν πρόλαβε! Τώρα ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ εφτασαν σε αυτο το συμπέρασμα,δεν ξέρω...
Ιστορίες για αγρίους!!!
τι να πώ ρε παιδιά,ΗΜΑΡΤΟΝ! Απλά ήταν οτι πιο περίεργο μου έχει συμβεί ΠΟΤΕ σε στριπτιζάδικο,γι'αυτό και έγραψα όλα αυτα.Εχω πάει σε τόσα και ποτέ δεν είχα τέτοια αντιμετώπιση.Τελικα φαινεται δεν ήμουν ο μόνος(τότε βλέπεις δεν υπήρχε το Site),χεχε...Οι τύποι πάντως ήταν ποοοολλύ μαλάκες γι'αυτό και καλά έπαθαν ότι έπαθαν!!...