Νέα

Diamond Dolls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 592
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Πάντως εγώ μόνο την είσοδο πλήρωσα ούτε καν απλό χουρό. Είδα να περιφέρονται μερικές γνωστές όπως Ντάρια, Τζέσικα κλπ.
Μην ξεχναμε οτι εσυ καπετανιε εισαι ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ στο αθλημα!!!!!!!!!!

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Άμα ήξερα ότι παίζει χορός, έστω και... αισθησιακός θα πήγαινα. Είχα την εντύπωση ότι θα ήταν, όπως μου είπανε με Evans. Μπορεί να έπαιζε και παζάρι , με άγνωστη €κατάληξη :2funny:

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Να και ένα αναμνηστικό

Συνημμένα

• Diamond Dolls 1.jpg
    Diamond Dolls 1.jpg
    114,1 KB · Εμφανίσεις: 42
  • Diamond Dolls 2.jpg
    Diamond Dolls 2.jpg
    120,1 KB · Εμφανίσεις: 43

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως κανεις δεν γραφει πλεον εμπειριες......κανεις δεν την πηρε ποτο ειτε την μια ειτε την αλλη?κανεις δεν πηγε πριβε? :think: :think: :think: :tickedoff:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φραπέ λες να έκανε κανείς;

γιατι οχι?μηπως θα τις κανει ντα κανεις?παντως απεχουμε παρασαγγας σε ολα απο τις υπολοιπες κεντρικες,βορειες,ανατολικες και δυτικες χωρες της ηπειρου μας...ειμαστε η μοναδικη ισως χωρα που όσο και να πληρωσεις δεν παιρνεις αυτο που θες.....ή τουλαχιστον χρεωνεσαι υπερβολικα για υπηρεσιες του κωλου....θυμαμαι χαρακτηριστικα προ τετραμηνου στο ντολλς ειχα προτεινει 1000 ευρω(της το πηγαινα το παραμυθι 100,100) σε μια να μου τον παρει στο χερι της(γνωστο και ως jacobs) και μου ελεγε ότι εδω δεν κανουν τετοια και μαλακιες... :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παντως κανεις δεν γραφει πλεον εμπειριες......κανεις δεν την πηρε ποτο ειτε την μια ειτε την αλλη?κανεις δεν πηγε πριβε? :think: :think: :think: :tickedoff:
μήπως κανείς δεν έχει φράγκα πλέον και τέρμα οι εμπειρίες; Λέω τώρα εγώ με τον πτωχό μου μυαλό....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Φραγkα υπαρχουν αλλα υπαρχει και το Value for money!!!!!!

Επισκέπτης
μήπως κανείς δεν έχει φράγκα πλέον και τέρμα οι εμπειρίες; Λέω τώρα εγώ με τον πτωχό μου μυαλό....
εχουμε επισημες αγαπημενες φιλε μου...δεν ειμαστε πια αληταμπουρες της νυχτας...
πλεον δεν τα τρωμε στις ξεβρακωτες...μας τα τρωει το εστεμμενο γκομενακι...
και ξερεις τι παντοφλα πεφτει ??? ασ'τα...χαχαχαχα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
εχουμε επισημες αγαπημενες φιλε μου...δεν ειμαστε πια αληταμπουρες της νυχτας...
πλεον δεν τα τρωμε στις ξεβρακωτες...μας τα τρωει το εστεμμενο γκομενακι...
και ξερεις τι παντοφλα πεφτει ??? ασ'τα...χαχαχαχα
ΡΕ Θεε μεχρι και συ χαλασες!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πάει κι ο Θεός... Καλά που είμαι ΑΘΕΟΣ...... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
ΡΕ Θεε μεχρι και συ χαλασες!!!!!!!!
εεε....ειμαι ιν λαβ κ το καραβι βγηκε στο βουνο....αλλα δεν εχω παραπονο...το ιταλιδακι μου ειναι οτι μου χρειαζοταν...κ ειπα να γινω καλο παιδι...αλλωστε 3-4 χρονια σε μονιμες νυχτερινες περιπετειες ηταν αρκετα για να μαθω/παθω πολλα...ηλθε πλεον ο καιρος για ηρεμια...

πάει κι ο Θεός... Καλά που είμαι ΑΘΕΟΣ...... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
καλοοοοοο.....εισαι κι εσυ εναςςςς....

να δω ποια θα σε τυλιξει για τα καλα....βαζελος κ στριπτιζομανης....τι αλλο κακο να εχει κανεις ??? χοχοχο...

dogigr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2007
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
γιατι οχι? μηπως θα τις κανει ντα κανεις? παντως απεχουμε παρασαγγας σε ολα απο τις υπολοιπες κεντρικες, βορειες, ανατολικες και δυτικες χωρες της ηπειρου μας...ειμαστε η μοναδικη ισως χωρα που όσο και να πληρωσεις δεν παιρνεις αυτο που θες.....ή τουλαχιστον χρεωνεσαι υπερβολικα για υπηρεσιες του κωλου....θυμαμαι χαρακτηριστικα προ τετραμηνου στο ντολλς ειχα προτεινει 1000 ευρω (της το πηγαινα το παραμυθι 100,100) σε μια να μου τον παρει στο χερι της (γνωστο και ως jacobs) και μου ελεγε ότι εδω δεν κανουν τετοια και μαλακιες... :jerking: :jerking:

Θα συμφωνησω απόλυτα με το πρωτο μερος. Ο Ελληνας ειναι δηλωμενος μουνακιας μεχρι αηδιας και πληρωνει πολλα παραπανω γι αυτο που παιρνει.

Για το δευτερο μερος ομως θεωρω vaso οτι υπάρχει καποια παρεξηγηση Τα strip δεν ειναι σε καμμια περιπτωση μπουρδελλα, και παρολο που οι περισσοτερες striptizez ειναι πρωην ή και νυν ακομη βιζιτες, το εαν θα το κανουν, ή και το τι θα κανουν μεσα στο μαγαζι ΔΕΝ το καθοριζουν οι ιδιες άλλα η εκαστοτε διευθυνση του καθε μαγαζιου.
Αρα μην σου φαινεται παραξενο που δεν δεχονται σε καποια μαγαζια να σερβιρουν φραπε και τα συναφη ειδη.
Με δεδομενο οτι η νομοθεσια εδω ειναι τετοια, που μπορουν να πανε γαμιωντας τον οποιοδηποτε ιδιοκτητη για τετοιες ιστοριες, δεν το αποφασιζει ευκολα ο αλλος να κανει τετοιες κινησεις εαν δεν εχει τη αναλογη υποστηριξη απο πισω.

Απλα εμεις θα πρεπει να αναθεωρησουμε την αποψη που εχουμε για τους διαφορους χώρους, τι ειναι, που απευθυνονται και τι μπορει να περιμενει καποιος πελατης οταν παει σε αυτους.
Αλλο strip show αλλο μπουρδελλο, αλλο μπαρακι κτλ

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Θα συμφωνησω απόλυτα με το πρωτο μερος. Ο Ελληνας ειναι δηλωμενος μουνακιας μεχρι αηδιας και πληρωνει πολλα παραπανω γι αυτο που παιρνει.

Για το δευτερο μερος ομως θεωρω vaso οτι υπάρχει καποια παρεξηγηση Τα strip δεν ειναι σε καμμια περιπτωση μπουρδελλα, και παρολο που οι περισσοτερες striptizez ειναι πρωην ή και νυν ακομη βιζιτες, το εαν θα το κανουν, ή και το τι θα κανουν μεσα στο μαγαζι ΔΕΝ το καθοριζουν οι ιδιες άλλα η εκαστοτε διευθυνση του καθε μαγαζιου.
Αρα μην σου φαινεται παραξενο που δεν δεχονται σε καποια μαγαζια να σερβιρουν φραπε και τα συναφη ειδη.
Με δεδομενο οτι η νομοθεσια εδω ειναι τετοια, που μπορουν να πανε γαμιωντας τον οποιοδηποτε ιδιοκτητη για τετοιες ιστοριες, δεν το αποφασιζει ευκολα ο αλλος να κανει τετοιες κινησεις εαν δεν εχει τη αναλογη υποστηριξη απο πισω.

Απλα εμεις θα πρεπει να αναθεωρησουμε την αποψη που εχουμε για τους διαφορους χώρους, τι ειναι, που απευθυνονται και τι μπορει να περιμενει καποιος πελατης οταν παει σε αυτους.
Αλλο strip show αλλο μπουρδελλο, αλλο μπαρακι κτλ

βρε το ξερω τί ισχυει,δεν ειμαι χτεσινος.Αλλα τί να το κανω να παω σε ενα κωλομπαρο και να μη χυσω τουλαχιστον με φραπε?δεν εχει νοημα να πας....δεν εχει νοημα να κερασεις ποτα...αυτες ειναι βλακειες που οι ελληνες δυστυχως υπηρετουν επαξια...ειμαστε μαστερ της βλακειας και δινουμε ζωη και χρημα σε πουτα και μονο πουτα....ενω επρεπε να γαμαμε...

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Κάτι δε πάει καλά σε αυτή τη χώρα...

Stories

Νέο!

Stories