Νέα

Diamond Dolls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 592
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δηλαδή ρε κωλόγαυρε :2funny: για τη Δευτέρα δεν έχεις να προτείνεις κάτι; Πραγματικά τα στριπτιζάδικα παρακμάζουν μέρα με τη μέρα!!! Γιατί άραγε; :think: :tickedoff:
Εσένα πιτσιρίκο άμα σε περπατήσω νύχτα στα παρακμάζοντα κωλάδικα, θα ξεχάσεις τι ομάδα είσαι......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Όχι ακριβώς :knuppel:  :cheesy:

Ο δρόμος αυτός είναι στρωμένος με ροδοπέταλα

value for money αι προσφοραί/αφιερώσεις

Δε πιστεύω να το λές σε μένα αυτό, θα σε σφάξω και τιμωρία :cheesy: στις Mousses ένα μήνα, μόνο χοροί. Απλοί

Επισκέπτης
Εσένα πιτσιρίκο άμα σε περπατήσω νύχτα στα παρακμάζοντα κωλάδικα, θα ξεχάσεις τι ομάδα είσαι......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
με τετοια ομαδα,χαρη θα του κανεις...χαχαχα...

Εσυ κανονησε να μπεις τιμωρια...κ θα περασουμε καλααα....

Στο Ναψ πηγαινε η ερωτηση περι κουπονιου...χαχα!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με τετοια ομαδα,χαρη θα του κανεις...χαχαχα...
Εσυ κανονησε να μπεις τιμωρια...κ θα περασουμε καλααα...
Θεέ μου γιατί με τιμωράς; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ζνάγιου, στα σκορα τσιμπια πατσιράγιου........... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Στο Ναψ πηγαινε η ερωτηση περι κουπονιου...χαχα!!
Για Ζνάγιου νταραγκόι.....
Εχω βέβαια και γω κάτι κουπόνια προς εξαργύρωση....... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ξέρεις αλλά δε μιλάω χαχ..."Όπως πάμε σε λίγα χρόνια, θα γ......" , το κάναμε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θεέ που είναι ο Ελβις;;;;;;;;;.........Τιμωρία;;;;;;;;;;;;...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Να γινεις καλο παιδι ομως...δεν πρεπει να βγαινεις απ'τον δρομο του Θεου...να πορευεσαι με ηρεμια κ γαληνη...

Τοο many rosebands. Από τώρα λες; Ποιος θα φροντίσει τις Ρουμάνες τέως Περιφέρειας πρωτευούσης :cheesy:

Επισκέπτης
Εχω βέβαια και γω κάτι κουπόνια προς εξαργύρωση....... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
κι εγω...κι εγω....μου χρωστανε κατι κοριτσακια...αλλα ειναι τυχερες οι "πουτανες"..που τις προλαβε αλλη...

Θεέ που είναι ο Ελβις;;;;;;;;;.........Τιμωρία;;;;;;;;;;;;...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
τι να γραψει ο κλανιαρης ρε ??
αφου εκλαιγε που την επεφτα σε ολους με το λογαριασμο του...ασε που ειναι ασχετος με στριπ...κοτα στο θεμα θρυλιμπαν...ασ'τον στην ηρεμια του...

Τοο many rosebands. Από τώρα λες; Ποιος θα φροντίσει τις Ρουμάνες τέως Περιφέρειας πρωτευούσης :cheesy:
χαλαρα..εγω παντως ηρεμησα...
ξερεις κατι...δε γαμιουνται οι ρουμανες κ οι νταβαδες τους ρεεεεε ????

Ξέρεις αλλά δε μιλάω χαχ..."Όπως πάμε σε λίγα χρόνια, θα γ......" , το κάναμε
τα πρωτα 200 χρονια ειναι τα δυσκολα...

Δε πιστεύω να το λές σε μένα αυτό, θα σε σφάξω και τιμωρία :cheesy: στις Mousses ένα μήνα, μόνο χοροί. Απλοί
ελα να με παρεις...κι αμα φας καμια παντοφλια..να μη λες οτι δε σε προειδοποιησα...χαχαχα

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ξερεις κατι...δε γαμιουνται οι ρουμανες κ οι νταβαδες τους ρεεεεε ????
ελα να με παρεις...κι αμα φας καμια παντοφλια..να μη λες οτι δε σε προειδοποιησα...χαχαχα

γαμιούνται χαχ

Θα έρθω  :zzzzz:

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αστειεύομαι, για μόνιμες σχέσεις έρχονται.
Τώρα αν βρεθεί και κανένα καλό παληκάρι και με τον τρόπο, μπορεί καμιά δυο νύκτες...αλλά ως εκεί. Υπάρχουν κριτήρια :cheesy:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αστειεύομαι, για μόνιμες σχέσεις έρχονται.
Τώρα αν βρεθεί και κανένα καλό παληκάρι και με τον τρόπο, μπορεί καμιά δυο νύκτες...αλλά ως εκεί. Υπάρχουν κριτήρια :cheesy:
Δεν ξέρω γιατί έρχονται. Ξέρω όμως από προσωπική εμπειρία ότι είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες στην αγορά..........Στην ψυχή εννοώ.........

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Ι was in fact being sarkastic αλλά πέραν τούτου, τη κυνηγάνε

Επισκέπτης
Δεν ξέρω γιατί έρχονται. Ξέρω όμως από προσωπική εμπειρία ότι είναι οι μεγαλύτερες πουτάνες στην αγορά..........Στην ψυχή εννοώ.........
Ιδεα σου ειναι βρε....ετυχε να κακοπεσεις...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οι Ρουμανες ειναι τα καλυτερα κοριτσια...αφου τα βλεπω κ νομιζω οτι βρισκομαι στον παραδεισο..λογω της καλοκαγαθης καρδουλας τους...ασε οτι ολες κατα βαθος ειναι Ιταλιδες... :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom