Νέα

Διάλυση της Αστυνομίας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trixotos kavliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ρε φίλε πιστεύεις ότι η αστυνομία δεν ξέρει τους κουκουλοφορους για να μην τρελαθούμε. Προσωπικά πιστεύω εδώ και αρκετό διάστημα οι αστυνομικοί είναι σε λευκή απεργία.
Και η ηγεσία τους δεν μπορεί να τους μαζέψει.
βέβαια ύπαρχοι μεγάλος φόρτος εργασίας σε μαλακίες και ποιος μένει να κάνει αστυνόμευση κανένας άντε χαιρετίσματα...

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Τρομερος φορτος εργασιας...τι να προλαβουν; προστασια στα μαγαζια; να μαζευουν την εισπραξη απο τις τανες;να πουλανε τα κλεμμενα;

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
φίλε συγνώμη που στο λέω αλλά μάλλον δεν έχεις πάει στην αγγλία ούτε για διακοπές για να τα λες αυτά.
στην αγγλία δεν υπάρχει περίπτωση να δεις ατυνομικό ένστολο να είναι αραχτός και να πίνει καφέ ή οτιδήποτε σε καφετέρια, έχω δεί μόνο να μπαίνουν και να πέρνουν καφέ στο χέρι για να πίνουν ενώ περιπολούν.
όσο για παράνομο παρκάρισμα που λες, το να σταματήσεις το περιπολικό σε κάποιο σημείο του δρόμου για να πας να ελέγξεις ένα μαγαζί δεν θεωρείται παράνομο παρκάρισμα

Έχω πάει πάρα πολλές φορές στο Λονδίνο λόγω δουλειάς.Και ναι έχω δει μπάτσους να κάνουν τα ίδια.Την επόμενη φορά που θα πάω θα κουβαλάω τη μηχανή με τον τηλεφακό επάνω!

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Οι αστυνομικοί είναι από τις χειρότερες επαγγελματικές τάξεις στην Ελλάδα. Επιπλέον είναι και πάρα πολλοί, πάνω από 40.000. Επι δικτατορίας ήταν 25.000 (αστυνομία + χωροφυλακή μαζί). Ο κόσμος έχει απαυδήσει από τη συμπεριφορά αυτών των υποκειμένων. Το πρόβλημα δεν θα λυθεί αν δεν απολυθούν τουλάχιστον 20.000, συμπεριλαμβανομένων όλων των ανεκδιήγητων συνδικαλιστών τους. Ο επικεφαλής υπουργός δημοσίας τάξεως είναι φυσικά φαιδρός, αλλά η αποπομπή του δεν θα λύσει το πρόβλημα διότι οι τύποις υφιστάμενοί του θα γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και τον διάδοχό του.

Εγώ λέω να την καταργήσουμε τελείως την ΕΛ.ΑΣ και να υποχρεωθούμε να αφήνουμε ανοιχτές τις πόρτες και τα παράθυρα.Επίσης όσοι έχουν "άδεια σπίτια" να τα χαρίσουν στους μη έχοντες της πλατείας!

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Τρομερος φορτος εργασιας...τι να προλαβουν; προστασια στα μαγαζια; να μαζευουν την εισπραξη απο τις τανες;να πουλανε τα κλεμμενα;

Παντού υπάρχουν μαλάκες.Σε όλους τους χώρους εργασίας.Μη γενικεύουμε.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
Οτιδήποτε και να λέμε φίλοι μου για το χάλι της ΕΛ.ΑΣ. είναι λίγο!Είναι ένα απέραντο μπουρδέλο και είναι τόσο απαράδεκτο αυτό το μπουρδέλο που δεν έχει καταδεχτεί κανένας συναγωνιστής από όλους εμάς να γράψει την παραμικρή κριτική στην "ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα" ή έστω να ενημερώσει τον κατάλογο...
Πιστεύω πως το τελευταίο τα λέει όλα!! :dancing:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
filos78....θα τσακωθουμε....γιατι βριζεις τα μπουρδελα;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.893
Πόντοι
5.975
έχεις δίκιο φίλε μου,ζητώ ταπεινά συγνώμη από τα μπουρδέλα της Φυλής,του Μεταξουργείου κλπ.,καθώς επίσης και από τις επαγγελματίες τους που είναι ανώτερες (και πιο χρήσιμες) στις υπηρεσίες που προσφέρουν από τα ένστολα αργόμισθα άτομα της ΕΛ.ʼΣ.  :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Οχι μονο τους ενστολους....ξεχασες τους χαφιεδες!!!!

Επισκέπτης
πάντως η νοοτροπία του έλληνα χρίζει επιστημονικής παρακολούθησης,
θυμάμαι όταν ήμουν Γ λυκείου το 80% του σχολείου ήθελε να γίνει μπάτσος ή με μόνο στόχο τον μισθό βέβαια και το αραλίκι.
πως είναι δυνατόν τώρα να υπάρχουν τόσοι πολύ που βρίζουν την αστυνομία είναι λίγο περίεργο, προφανώς πολύ από αυτούς που κράζουν τώρα αν είχα μπεί τότε στίς αστυνομικές σχολές θα γινόντουσαν χειρότεροι από αυτούς που κράζουν.
γι΄αυτό δεν έχουμε καλή αστυνομία,γιατί δεν έχουμε καλή κοινωνία, γιατί μας έχουν κάνει κολοράτσα γενικότερα σε όλους τους τομείς, παρτάκιδες.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
To χειρότερο δεν ειναι το να θελεις στο λυκειο να γινεις μπατσος για την σιγουρη δουλεια η για την στολη και το οπλο... αυτο εν μερει δικαολογειται! αλλα αυτο που ειδα στο στρατο και αργοτερα απο καποιον στην πρωτη μου δουλεια που ηθελαν να γινουν μπατσοι γιατι "τα παιρνουν χοντρα" απο τις πουτανες τα μαγαζια και τα ζακια αυτο ηταν παραπανω απο σοκ πολιτικο! Κια για να εχω δει εγω μονο τρεις φανταστειτε ποσοι αλλοι υπαρχουν αναμεσά μας...

Επισκέπτης
Εγώ λέω να την καταργήσουμε τελείως την ΕΛ.ΑΣ και να υποχρεωθούμε να αφήνουμε ανοιχτές τις πόρτες και τα παράθυρα.Επίσης όσοι έχουν "άδεια σπίτια" να τα χαρίσουν στους μη έχοντες της πλατείας!
Όπως είναι τώρα τα πράγματα η αστυνομία δεν προσφέρει καμμία προστασία απέναντι στο έγκλημα. Όσοι έχουν την ατυχία να πέσουν θύματα σοβαρών εγκληματικών πράξεων (δεν μιλάμε για μικροκλοπές και επαιτεία) είναι πεπεισμένοι ότι θα ήταν καλύτερα να μην είχαν εμπλακεί καθόλου οι ένστολοι.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Μαλάκες υπάρχουν παντού και όχι μόνο στους χώρους εργασίας θα έλεγα, αλλά πόσοι μαλάκες υπάρχουν στους οποίους κόβουμε έναν μισθό κι αυτοί βαράνε, σκοτώνουν (οκ, εκπυρσοκροτεί κατά λάθος), βρίζουν, πίνουν καφεδάκια και σου βγαίνουν και στο δελτίο να σου πουν ότι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα και θέλουν και το ειδικό επίδομα επί εποχής "ζαρντινιέρας"; Τους είπε κανείς να γίνουν μπάτσοι;οκ, οι συγκεκριμένοι είναι άτομα άξεστα που δεν ήταν ικανά για τίποτα άλλο, αλλά μπάτσοι;;;;;
Πόσους έχουν σκοτώσει;Έχουν σκοτώσει για πλάκα;Μήπως υπήρχε λόγος;Ποιους βαράνε;Έχουν προσωπικά με κάποιον;Και αν βαράνε και σκοτώνουν,γιατί φωνάζουμε όλοι ότι είναι άχρηστη η ΕΛ.ΑΣ;Σαφώς και κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητά τους.Όχι όλων,των μάχιμων.Και ναι πρέπει να πάρουν επιπλέον λεφτά.Όχι κανείς δεν τους υποχρέωσε να πάνε.Τον οικοδόμο ποιος τον υποχρέωσε να ασκήσει αυτό το επάγγελμα;Τον σκουπιδιάρη ποιος;Μήπως η ανάγκη για να ζήσει;Αν τους δώσει εντολή η πολιτική ηγεσία,σε λίγες ημέρες τους μάζεψαν όλους τους "αναρχικούς".Αλλά τότε θα βγείτε όλοι εσείς και θα λέτε ότι μάζεψαν τους "φοιτητές" και τους εργάτες.Αν είχες τη δυνατότητα να έχεις προσωπική φρουρά από μπάτσους όπως έχουν οι δημοσιογράφοι οι επιχειρηματίες και λοιποί παρατρεχάμενοι,θα το έκανες.Μήπως κάποιοι δεν μπορέσατε να γίνετε μπάτσοι;Προσωπικά θα μπορούσα να είχα γίνει.Δεν το επεδίωξα.Όσο για τους "άξεστους",όσες φορές έχω πάει σε τμήμα για δουλειά ή με έχουν σταματήσει για έλεγχο μου έχουν μιλήσει άριστα.Αλλά κι εγώ τους έχω μιλήσει καλά.Ότι υπάρχουν μαλάκες είναι λογικό.Δεν είναι όλοι άγγελοι σε αυτή την κοινωνία.Αλλά οι γενικεύσεις είναι λανθασμένες.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Όπως είναι τώρα τα πράγματα η αστυνομία δεν προσφέρει καμμία προστασία απέναντι στο έγκλημα. Όσοι έχουν την ατυχία να πέσουν θύματα σοβαρών εγκληματικών πράξεων (δεν μιλάμε για μικροκλοπές και επαιτεία) είναι πεπεισμένοι ότι θα ήταν καλύτερα να μην είχαν εμπλακεί καθόλου οι ένστολοι.

Σε τι σοβαρή εγκληματική πράξη έχεις πέσει θύμα;

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Στο θέμα με τον Κρητικό δεν ήμασταν μπροστά να ξέρουμε τι έγινε.Μήπως πήγε να πέσει επάνω τους;Και στην τελική ανάλυση γιατί δε σταμάτησε;Τι φοβόταν;Μήπως είχε κάτι παράνομο;Μπροστά στην "ευαισθητοποίηση" των ΜΜΕ και οι δικαστές επηρεάστηκαν και καταδίκασαν τον αστυνομικό....Οι υπάλληλοι στις φυλακές είναι του Υπουργείου Δικαιοσύνης και όχι του Δημοσία τάξεως.Και στην τελική ανάλυση,δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά μέσα.Και όταν έχεις να κάνεις με θηρία πρέπει να μπορείς να τα δαμάσεις.Και με το μαστίγιο εν ανάγκη.Μέχρι και άδεις παίρνουν και "ξεχνούν" να επιστρέψουν.Μήπως δεν τους έχουν internet και τσάμπα πρέζα και γι'αυτό κακοπερνούν;Όταν τα "άοπλα παιδιά,οι γυναίκες και οι συνταξιούχοι επιμένουν να πάνε στην Βουλή ενώ απαγορεύεται και τους χτυπούν με τα πλακάτ,καλά κάνουν και τους χτυπούν και αυτοί.Και σε πορείες πήγαινα παλιά με την ΟΤΟΕ,μέχρι που κατάλαβα τι εστί συνδικαλισμός και τι πουλητάρια είναι όλοι τους.Με φυλακισμένο δεν είχα ποτέ σχέση.Δεν ξέρω εσύ αν έχεις εμπειρία...Εγώ οι σχέσεις που έχω με την αστυνομία,είναι γραφιοκρατική φύσεως.Διαβατήριο όπως είπες,άδεια κυνηγετικού όπλου,και ενίοτε γνήσιο υπογραφής.Εσύ τι σχέσεις έχεις;Ο φοιτητής ήταν αθώος;Είσαι σίγουρος;Όσο αθώοι είναι και οι άλλοι που φοράνε τις κουκούλες και πετάνε πέτρες.Ότι υπερέβαλαν είναι γεγονός,αλλά όχι και ήταν αθώος ο κύπριος.Για τις ερωτήσεις σου αν πιάνουν νταβατζίδες κλπ,να ρωτήσεις την πολιτική ηγεσία.Όσο για τα links που παρέθεσες το πρώτο είναι αστείο να το επικαλείσαι.Οι ίδιοι που  διαμαρτύρονται για την αστυνομική βία,καίνε αμάξια πολιτών που μπορεί να είναι οικοδόμοι,φαναρτζίδες και όχι αστυνομικοί

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Στο θέμα με τον Κρητικό δεν ήμασταν μπροστά να ξέρουμε τι έγινε.Μήπως πήγε να πέσει επάνω τους;Και στην τελική ανάλυση γιατί δε σταμάτησε;Τι φοβόταν;Μήπως είχε κάτι παράνομο;Μπροστά στην "ευαισθητοποίηση" των ΜΜΕ και οι δικαστές επηρεάστηκαν και καταδίκασαν τον αστυνομικό....Οι υπάλληλοι στις φυλακές είναι του Υπουργείου Δικαιοσύνης και όχι του Δημοσία τάξεως.Και στην τελική ανάλυση,δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά μέσα.Και όταν έχεις να κάνεις με θηρία πρέπει να μπορείς να τα δαμάσεις.Και με το μαστίγιο εν ανάγκη.Μέχρι και άδεις παίρνουν και "ξεχνούν" να επιστρέψουν.Μήπως δεν τους έχουν internet και τσάμπα πρέζα και γι'αυτό κακοπερνούν;Όταν τα "άοπλα παιδιά,οι γυναίκες και οι συνταξιούχοι επιμένουν να πάνε στην Βουλή ενώ απαγορεύεται και τους χτυπούν με τα πλακάτ,καλά κάνουν και τους χτυπούν και αυτοί.Και σε πορείες πήγαινα παλιά με την ΟΤΟΕ,μέχρι που κατάλαβα τι εστί συνδικαλισμός και τι πουλητάρια είναι όλοι τους.Με φυλακισμένο δεν είχα ποτέ σχέση.Δεν ξέρω εσύ αν έχεις εμπειρία...Εγώ οι σχέσεις που έχω με την αστυνομία,είναι γραφιοκρατική φύσεως.Διαβατήριο όπως είπες,άδεια κυνηγετικού όπλου,και ενίοτε γνήσιο υπογραφής.Εσύ τι σχέσεις έχεις;Ο φοιτητής ήταν αθώος;Είσαι σίγουρος;Όσο αθώοι είναι και οι άλλοι που φοράνε τις κουκούλες και πετάνε πέτρες.Ότι υπερέβαλαν είναι γεγονός,αλλά όχι και ήταν αθώος ο κύπριος.Για τις ερωτήσεις σου αν πιάνουν νταβατζίδες κλπ,να ρωτήσεις την πολιτική ηγεσία.Όσο για τα links που παρέθεσες το πρώτο είναι αστείο να το επικαλείσαι.Οι ίδιοι που  διαμαρτύρονται για την αστυνομική βία,καίνε αμάξια πολιτών που μπορεί να είναι οικοδόμοι,φαναρτζίδες και όχι αστυνομικοί

Well said Fazer...Well said.

mabillon

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
πρέπει να πάτε στο εξωτερικό για να δείτε τι σημαίνει
Μπάτσος - Αστυνομικός
καμιά Γερμανία αλλά και στην υπόλοιπες χώρες στην σοσιαλιστική Σουηδία στην Γαλλία κτλ.

οι δικοί μας είναι ήσυχοι σαν αρνιά μπροστά τους.
Ειδικά τα νεότερα παιδια μου έχουν μπει με πανελλήνιες.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Καλέ μου φιλέ κοροιδευόμαστε τώρα, για να ξέρω. Φούντα πήγε να ψωνίσει το παιδί από τα Ζωνιανά για αυτό δε σταμάτησε τι πανα πει; καλά κάναν και τον γαζώσαν;;;

Και πώς ξέρεις ότι δεν έκανε κίνηση να πέσει επάνω τους;Όσο για τον Κύπριο,αθώος δεν ήταν σε καμιά περίπτωση.

kosats

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ωραια τα λεμε.ολοι θελουμε τον μπατσο εξω απο το σπιτι μας,να μην πινει καφε αλλα να μην με γραφει για το παρκαρισμα,να πυροβολει οταν πανε να του παρουν το οπλο αλλα να μην σκοτωνει γιατι θα ειναι δολοφονος και ας αθωωθει,να ειναι μορφωμενος για να τρεξει να πιασει κανα κλεφτρονι,να ειναι λοκατζης και μαγκας του δρομου για να κανει μια προανακριση η δικογραφια,να πιανει τους κουκουλοφορους (τους ξερει ολους) και να τους βαζει μεσα παρακαμπτωντας τους εισαγγελεις που τους αθωωνουν,να παιζει πιστολιες με τον καθε οπλισμενο αλητη αλλα να μην παιρνει το επικινδυνοτητας...και ποσα αλλα παραδειγματα αναλογα το πρισμα που βλεπουμε το θεμα.η γνωμη μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom