Στο θέμα με τον Κρητικό δεν ήμασταν μπροστά να ξέρουμε τι έγινε.Μήπως πήγε να πέσει επάνω τους;Και στην τελική ανάλυση γιατί δε σταμάτησε;Τι φοβόταν;Μήπως είχε κάτι παράνομο;Μπροστά στην "ευαισθητοποίηση" των ΜΜΕ και οι δικαστές επηρεάστηκαν και καταδίκασαν τον αστυνομικό....Οι υπάλληλοι στις φυλακές είναι του Υπουργείου Δικαιοσύνης και όχι του Δημοσία τάξεως.Και στην τελική ανάλυση,δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά μέσα.Και όταν έχεις να κάνεις με θηρία πρέπει να μπορείς να τα δαμάσεις.Και με το μαστίγιο εν ανάγκη.Μέχρι και άδεις παίρνουν και "ξεχνούν" να επιστρέψουν.Μήπως δεν τους έχουν internet και τσάμπα πρέζα και γι'αυτό κακοπερνούν;Όταν τα "άοπλα παιδιά,οι γυναίκες και οι συνταξιούχοι επιμένουν να πάνε στην Βουλή ενώ απαγορεύεται και τους χτυπούν με τα πλακάτ,καλά κάνουν και τους χτυπούν και αυτοί.Και σε πορείες πήγαινα παλιά με την ΟΤΟΕ,μέχρι που κατάλαβα τι εστί συνδικαλισμός και τι πουλητάρια είναι όλοι τους.Με φυλακισμένο δεν είχα ποτέ σχέση.Δεν ξέρω εσύ αν έχεις εμπειρία...Εγώ οι σχέσεις που έχω με την αστυνομία,είναι γραφιοκρατική φύσεως.Διαβατήριο όπως είπες,άδεια κυνηγετικού όπλου,και ενίοτε γνήσιο υπογραφής.Εσύ τι σχέσεις έχεις;Ο φοιτητής ήταν αθώος;Είσαι σίγουρος;Όσο αθώοι είναι και οι άλλοι που φοράνε τις κουκούλες και πετάνε πέτρες.Ότι υπερέβαλαν είναι γεγονός,αλλά όχι και ήταν αθώος ο κύπριος.Για τις ερωτήσεις σου αν πιάνουν νταβατζίδες κλπ,να ρωτήσεις την πολιτική ηγεσία.Όσο για τα links που παρέθεσες το πρώτο είναι αστείο να το επικαλείσαι.Οι ίδιοι που διαμαρτύρονται για την αστυνομική βία,καίνε αμάξια πολιτών που μπορεί να είναι οικοδόμοι,φαναρτζίδες και όχι αστυνομικοί