Νέα

Διάλυση της Αστυνομίας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trixotos kavliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
T

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
το παράδειγμα της η.π.α είναι ακραίο φίλε Κ Α Β Λ Ι Α Ρ Η, υπάρχουν παραδειγματα ευρωπαικών χωρών οπού η αστυνομία λειτουργεί με πολύ μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία και έχει εξίσου καλά ή και καλύτερα αποτελέσματα.

Δεν αντιλέγω αλλά πιστεύω οτι σήμερα η ελληνική κοινωνία θα πρέπει να περάσει απο ένα τέτοιο στάδιο, ώστε να εκτιμήσει ορισμένα πράγματα και να μην απαξιώνει ελαφρά τη καρδία..

Επισκέπτης
Η δουλειά του μπάτσου δεν είναι μόνο να περνάει χειροπέδες.

Aς μαθει πρωτα να τις βαζει, και βλέπουμε...ας μαθει να μην του πέρνουν το οπλο στη σκοπια και βλέπουμε...ας μαθει να πυροβολέι, και βλεπουμε...

OP
OP
T

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
ας μαθει να μην του πέρνουν το οπλο στη σκοπια και βλέπουμε...ας μαθει να πυροβολέι, και βλεπουμε...

1. Πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις

2. Νά' σαι σίγουρος αγαπητέ πώς ξέρει να πυροβολεί. Αλλά είπαμε, πρέπει η Ελλάς να δοκιμάσει άλλες πρακτικές τύπου Η.Π.Α.

OP
OP
T

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Οπως λέει και ο θυμόσοφος λαός ''από το κεφάλι βρωμάει το ψάρι''. Οταν ο πολιτικός προϊστάμενος είναι ένα γραφικό κοματόσκυλο που έχει μείνει κολημένο στην εποχή της χωροφυλακής και κάνει αγγαρεία, λόγικο είναι να πάρει την κατηφόρα και η αστυνομία.

Ενώ ο συνδικαλισμός οφελεί... οι προοδευτικοί δήθεν πολιτικοί ( επι 20 σχεδόν χρόνια ) προϊστάμενοι απαξίωσαν εντελώς την Αστυνομία...

Ίσως τελικά θα έπρεπε οι αρμοδιότητες της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. να διευρυνθούν.

stelioskkk

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
θα έλεγα οτι τα πράγματα ειναι πολυ απλά....
.. ειναι τόσο δύσκολο να γίνονται οι προσλήψεισ μονο απο τα ειδικά σώματα του στρατού??? χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης
χαμένα χρήματα και κυρίως χαμένες ώρες υπηρεσίας θα μπορούσαν πολύ εύκολα να εξοικονομιθούν + ότι θα΄είχαν και κάποιο πλεονέκτημα αυτοί που δεν λούφαραν στην θητεία τους... δεν μπορώ να καταλάβω γιατι πια τοση δυσκολία τα πραγματα αν ¨'πραγματικα'' θέλεις έχουν και μια απλή λύση...
ας πάει κάποιος να κάνει τσαμπουκάδες σε έναν ουκ...

stelioskkk

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
συγνώμη για τα λάθη τώρα που είδα τι έγραψα τραβάω τα μαλλιά μου

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
19
Πόντοι
6
Στο σχολείο είχα ένα συμμαθητη ο ορισμός του μαλάκα κυριολεκτικά και μεταφορικά. Εεεεεεε αυτός έγινε αστυνομικός. Τα συμπεράσματα δικάς σας! Πρέπει του αστυνομικούς να αποσυνδέσουνε με τις πανελλήνιες για εισαγωγή.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
μηπως...λεω μηπως ρε συ τριχοτε απο συμπτωση ψηφιζεις ΝΔ?λεω μηπως...υποθεσεις κανω...αυτοι ολοι με ελαχιστες εξερεσεις ειναι ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ..κι οταν λες να τους λυσουμε εμεις τα χερια,πως να το κανουμε εκριβως?Φαντασου οτι και καλα με τα δεμενα χερια τωρα σου μιλαν λες κι ειναι κι εγω δεν ξερω πιοι..φανταζεσαι να παρουν κι αλλη ''εξουσια''..
Στην Ελληνικη αστυνομια δυστηχως υπαρχει πολυ σοβαρο προβλημα ειναι γεγονος,αλλα για να λυθει πρεπει 1ον)να αλλαξουν τα κρητηρια που γινονται μπατσοι και 2ον)Να υπαρχουν πραγματικες κυρωσεις στην καταχρηση εξουσιας κι οχι συναδελφικες καλυψεις και 3ον)Να ειναι πρωτοι αυτοι νομοταγεις οχι να κανουν το γυρω του κοσμου φωτογραφιες με δυο περιπολικα παρκαρισμενα παρανωμα κι οι μπατσοι να πινουν καφε(ισως πολλοι να μην το ξερετε αλλα εγινε προσφατα)...και για να λεμε την αληθεια για να γινεις μπατσος πρεπει να εισαι και λιγο αναισθητος και λιγο καθικι..
Κι εμενα μου αρεσε το μπατσιλικι καποια στιγμη (λογω μανιας με τα οπλα) αλλα σκεφτηκα οτι το φιλοτιμο μου θα ηταν εμποδιο κι ετσι εκανα πισω...και χαλαρα εμπενα αξιοματικος!

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ίδιο σκηνικό με αυτό που είδες από τη φωτογραφία των "μπάτσων" να πίνουν καφέ,έχω δει και στην Αγγλία.Και μάλιστα 1 μήνα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις.Αλλά δεν είχα φωτογραφική μηχανή μαζί μου να τους καταγράψω.Εντάξει όταν ο άλλος δουλεύει 10-12 ώρες την ημέρα στο δρόμο,δικαιούται ένα διάλειμμα.Μακάρι να ήταν μόνο αυτό το "πρόβλημα" της ΕΛ.ΑΣ

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Στην ΕΚΟ, έχουν ενα μεγαλο πρόβλημα. Θέλουν πωλητές καυσιμων και πετροχημικων. Χημικους Μηχανικους. Με ΜΒΑ. Αλλα πανε μέσω ΑΣΕΠ. Ο ΚΑΛΟΣ πωλητής, οπως θα γνωρίζουν οι εχοντες επιχειρηση και οχι μονο, ειναι μια χαρισματική προσωπικοτητα. Εξωστρεφής, επικοινωνιακή, οργανωτική, δομημένη. Φιλοδοξη. Η ΕΚΟ ομως, μεσω ΑΣΕΠ, τι πάιρνει? (και υποχρεωτικά!!!!!). Τον χοντρό, σπυριάρη, αγαμητο, εσωστρεφή, κομπλεξικό ΧΜ που εβγαλε το 9,3 στο ΕΜΠ που του δινει το προβαδισμα στην πρόσληψη μεσω μονάδων του ΑΣΕΠ!!!!. Κια σαφως, αποτυγχανει στιςε πωλησεις, οντως δυστυχης που πρέπει να μιλαει και να βλέπει (και πίθει) ανθρωπους.....φανταζομαι, ετσι καπως ειναι και στην ΕΛΑΣ...

Ενώ αν έπαιρνε εκτός ΑΣΕΠ,θα έπερνε τον χοντρό σπυριάρη,αγάμητο που ΔΕΝ έβγαλε το ΕΜΠ καθώς χρωστάει 15-20 μαθήματα,αλλά έχει ταυτότητα ΠΑΣΟΚ,ΝΔ και ήταν "στέλεχος" της ΠΑΣΠ,ΔΑΠ κλπ.Προτιμώ το 9,3 του ΑΣΕΠ...

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
το ζητούμενο στην αστυνομία δεν είναι το μορφωτικό επίπεδο, δεν τους θέλουμε για λογοτέχνες ούτε για πυρηνικούς φυσικούς, σίγουρα χρειάζεται στην ηγεσία αλλά δεν είναι απαραίτητο στον απλό αστυνομικό.
αυτό που χρειάζεται ο απλός αστυνομικός είναι να έχει αίσθηση της αποστολής τους, να αντιλαμβάνεται την κοινωνική του ευθύνη και να γνωρίζει και να τηρεί κατά γράμμα τους κανονισμούς της υπηρεσίας τού, για να μην έχουμε φαινόμενα βίας ξυλοδαρμών κτλ.

Κάνεις λάθος.Η μόρφωση είναι σημαντικό προσόν.Σε κάνει να σκέφτεσαι ορθά και γρήγορα.Κοινώς παίρνει στροφές πιο γρήγορα.Εκτός αν θέλεις μηχανή να σκοτώνει.Εκεί είναι διαφορετικό θέμα.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Aς μαθει πρωτα να τις βαζει, και βλέπουμε...ας μαθει να μην του πέρνουν το οπλο στη σκοπια και βλέπουμε...ας μαθει να πυροβολέι, και βλεπουμε...

Αν πυροβολήσει ακόμα και για να μην του πάρουν το όπλο,θα βγουν μετά οι πρετεντεριδοκακαουνάκικαρσιωσώμπολοι και θα τον δικάσουν και καταδικάσουν στις 20:00...Ακόμα και αν έχει σκοτώσει τον αρχηγό της Al qaeda.Θα τραβιέται στον εισαγγελέα,στις ΕΔΕ κλπ.Μπορεί να μην τον διώξουν,αλλά η περιπέτεια που ξέρει ότι θα περάσει,τον αποθαρρύνει.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
2. Νά' σαι σίγουρος αγαπητέ πώς ξέρει να πυροβολεί. Αλλά είπαμε, πρέπει η Ελλάς να δοκιμάσει άλλες πρακτικές τύπου Η.Π.Α.

Καλά μην είσαι σίγουρος ότι ξέρουν όλοι να πυροβολούν.Οι περισσότεροι μετά από τη σχολή ζήτημα να έχουν ρίξει 10 φορές στη ζωή τους.Ιδίως όσους βλέπεις να έχουν τα S&W 0.38" είναι "δε βαριέσαι,πού να τρέχω"...Αν δεις πιστόλι αγορασμένο από τον αστυνομικό,έχει κάνει πολλές βολές.Αλλιώς δε θα έδινε 600+? να το αγοράσει.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
θα έλεγα οτι τα πράγματα ειναι πολυ απλά....
.. ειναι τόσο δύσκολο να γίνονται οι προσλήψεισ μονο απο τα ειδικά σώματα του στρατού??? χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης
χαμένα χρήματα και κυρίως χαμένες ώρες υπηρεσίας θα μπορούσαν πολύ εύκολα να εξοικονομιθούν + ότι θα΄είχαν και κάποιο πλεονέκτημα αυτοί που δεν λούφαραν στην θητεία τους... δεν μπορώ να καταλάβω γιατι πια τοση δυσκολία τα πραγματα αν ¨'πραγματικα'' θέλεις έχουν και μια απλή λύση...
ας πάει κάποιος να κάνει τσαμπουκάδες σε έναν ουκ...

Για Ειδικοί Φρουροί,και συνοριοφύλακες αυτοί έχουν πρωτεραιότητα.Αλλά δεν μπορείς να αποκλείσεις κάποιον που ήταν σε άλλο όπλο στις Ε.Δ.Και στην τελική ανάλυση άλλη η στρατιωτική και άλλη η αστυνομική εκπαίδευση.

hot_alkis

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Διάβασα με αρκετή προσοχή τα σχόλια αρκετών μελών σχετικά με τα προβλήματα της Αστυνομίας. Το πρόβλημα εγώ το αντιμετωπίζω τελείως διαφορετικά. Αν μελετήσει κανείς την ιστορία της Αστυνομίας από την δημιουργία του Ελληνικού Κράτους θα διαπιστώσει ότι ποτέ δεν ασχολήθηκε σε επιχειρησιακό αλλά και ούτε σε επιστημονικό επίπεδο με το έγκλημα. Είναι ένας θεσμός (αν μπορεί να θεωρηθεί έτσι) ενταγμένος στην λογική της προάσπισης των συμφερόντων εκάστοτε άρχουσας τάξης. Αντί να εξασφαλίζει την κοινωνική ειρήνη, να εργάζεται ακατάπαυστα για την πρόληψη του εγκλήματος (που αναντίρρητα αυτός πρέπει να είναι ο κυρίως στρατηγικός της στόχος) και τέλος όποτε χρειάζεται ?σε ακραίες περιπτώσεις-  να προχωρεί στην καταστολή του είχε μεταμορφωθεί σε ένα παρακρατικό αναποτελεσματικό μηχανισμό με στόχο την χειραγώγηση των πολιτικών φρονημάτων του ελληνικού λαού. Θα αναφέρω δυο χαρακτηριστικά παραδείγματα και παρακαλώ να μην ασχοληθούμε με τις πολιτικές προεκτάσεις α) Υπόθεση Λαμπράκη ?την αναφέρω από ιστορικής και μόνο σκοπιάς και μην βιαστείτε να βγάλετε πολιτικά συμπεράσματα- στην δολοφονία Λαμπράκη είναι ιστορικά βέβαιο και τεκμηριωμένο ότι εμπλέκονται οι αστυνομικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης. Η κυβέρνηση Καραμανλή τότε ήταν ανήμπορη για λόγους άσχετους με αυτή να την ελέγξει. Αν θυμάστε ο Κ. Καραμανλής είχε αναρωτηθεί τότε για ποιος κυβερνά τελικά αυτό τον τόπο. α) Μέχρι και το 1978 (και μπορώ να το πιστοποιήσω αυτό σε όποιον δεν το πιστεύει) και άσχετα από της υποδείξεις της τότε κυβέρνησης Καραμανλή  οι φάκελοι κοινωνικών φρονημάτων ενημερώνονταν κανονικά. Δηλαδή πήγαινε κάποιος στο περίπτερο και αγόραζε μια εφημερίδα και αμέσως ο εφημεριδοπώλης ενημέρωνε τον αστυφύλακα και κατέγραφε σε ειδικό έντυπο ο τελευταίος τι εφημερίδα αγόρασε ο καθένας μας, άρα και η Αστυνομία γνώριζε ποια ήταν τα πολιτικά μας πιστεύω.
Στη συνέχεια η πολιτική και φυσική ηγεσία της Αστυνομίας στο σύνολο της λειτούργησαν άστοχα καθώς και μέχρι το 1992 δεν έκαναν τίποτα για τον εκσυγχρονισμό της. Λες και δεν γνώριζαν τις κοσμογονικές αλλαγές που θα επιτελούνταν στον τόπο μας. Οπότε για μια ακόμα φορά η Αστυνομία έχασε το τραίνο ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. Στην Ολυμπιάδα από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα γιατί πολύ απλά δεν αποτελούμε κύριο στόχο για την διεθνή τρομοκρατία αλλά και γιατί σε κάποιο βαθμό αποφασίσαμε σαν λαός να αφήσουμε στην άκρη της υπερευαισθησίες μας για τα ανθρώπινα δικαιώματα και αφήσαμε συνειδητά τους αμερικανούς να διοικήσουν φανερά την Αστυνομία για την περίοδο αυτή. Το πρόβλημα στην Αστυνομία είναι ότι έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Το έγκλημα εκσυγχρονίζεται με τρομακτικούς ρυθμούς που οι κρατικές διωκτικές αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν. Παράλληλα έχει παρεισφρήσει και εδώ το γνωστό νεοελληνικό σύνδρομο του  «ωχ αδελφισμού» και οι αστυνομικοί συμπεριφέρονται ως δημόσιοι υπάλληλοι. Έχουν αποκτήσει τη νοοτροπία του «μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει». Αν για παράδειγμα γίνει ένας καβγάς ποτέ μην περιμένετε να έρθει αμέσως το περιπολικό πρώτα θα περιμένουν να λήξει η φάση και μετά έρχονται σαν κουνάμενες και συνάμενες κυρίες να διευθετήσουν το πρόβλημα.  Όλοι οι αστυνομικοί προσπαθούν να πιάσουν μια καρέκλα σε ένα γραφείο και οι πολιτικοί επειδή μετράνε ψήφους για να εκλεγούν τους τακτοποιούν. Έτσι η Αστυνομία έχει μετατραπεί σε ένα υπερβολικά  δύσκαμπτο γραφειοκρατικό μηχανισμό. Όλοι είναι χωμένοι σε ένα γραφείο. Είναι δυνατόν να έχουμε μια από τις μεγαλύτερες αναλογίες στην Ευρώπη σε πολίτες και αστυνομικούς και να μην μπορεί να κατεβάσει στο δρόμο 10.000 αστυνομικούς σε μια επιχείρηση? Αυτό που χρειάζεται είναι αλλαγή νοοτροπίας τόσο από τους πολίτες όσο και κυρίως από την πολιτεία και την ηγεσία της αστυνομίας. Που ζούμε στο Σικάγο ή στην Ελλάδα? Ρε γαμώτο 10 εκατομμύρια άνθρωποι είμαστε και μάλιστα οι περισσότεροι φιλήσυχοι  και δεν μπορύν να πιάσουν 300 τσογλάνια που μας ξεφτιλίζουν διεθνώς? Που να γίνουμε στόχος της διεθνής τρομοκρατίας, θα κατεβάσουμε και τα παντελόνια. Μα τι είδους εκπαίδευση είναι αυτή που έχουν είναι δυνατόν να του κλέβουν το όπλο και αυτός να παρακαλάει να τους παίρνει από πίσω  και να τους λέει θα έχω πρόβλημα με την υπηρεσία μου? Μα καλά έτσι εκπαιδευτικέ να αντιδρά?  Είναι επαγγελματίας και εκπαιδευμένος αστυνομικός αυτός?  Δυο χρόνια μέσα στις Σχολές τι σκατα έκανε? Το πρόβλημα δεν είναι ο τρόπος εισαγωγής αλλά η εκπαίδευση που έχουν. Τι άλλο να πω νοιώθω αηδία και λύπη.         

Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι ότι δεν διάβασα όλα τα posts, διάβασα μόνο αυτά της πρώτης σελίδας. Ο λόγος είναι γιατί αυτή την στιγμή είμαι στην Shanghai ( :dancing: ) οπότε θα σας παω και τις "εμπειρίες μου" από εδώ όταν επιστρέψω!

Απλά έχω να πω το εξής: Τελικά μάλλον δεν ξέρουμε τι θέλουμε, γιατί από την μία κατηγορούμε την αστυνομία ότι δεν μπορεί να μας προστατέψει (έχοντας παιδάκια με ζελέ στο μαλλί όπως πολύ σωστά παρατήρησε κάποιος), αλλά από την άλλη αν κατεβούν οι ματατζήδες και σπάσουν μερικές μούρες, πάλι είμαστε αντίθετοι και διαμαρτυρόμαστε "μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι", κατάχρηση εξουσίας, κτλ, κτλ.

Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ρε παιδί μου... πως να το κάνουμε...

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Ρε Lioma είσαι άρρωστος; Αντι να είσαι έξω να χαζεύεις ουρανοξύστες και να κάνεις τις ειδικές έρευνες, είσαι στο ξενοδοχείο και μπαίνεις στο site? Πας καλά; Φϋγε γρήγορα μη σε κάνω μπαν! :-)

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
16
liomas.... εύχομαι να περάσεις φανταστικά εκέι που βρίσκεσαι με τα ασιατικά ...μπιμπελό !

Σχετικά με το θέμα :
Διάβασα με προσοχή τα περισσότερα ποστ των φίλων.
Θέλω να σημειώσω το εξής . Η αστυνομία όντως έχει έλλειμα εκπαίδευσης.
Εκεί μπορούν και πρέπει να γίνουν πολλά.
Επίσης , πραγματικά υπάρχουν και καλοί (ευσυνείδητοι) και κακοί (ρεμάλια ) αστυνομικοί.
Υπάρχουν και μάχιμα παιδιά (τους έχουμε δει να έχουν καλές επιδόσεις σε εγκληματικές ενέργειες, τραυματίζοντας και συλλαμβάνοντας τους δράστες, κι ας έχουν μετά συνέπειες), υπάρχουν όμως και οι άσχετοι, που απλά μετράνε μέρες μέχρι να βγεί ο μήνας για να πάρουν το μισθό.
Υπάρχουν αστυνομικοί που σέβονται τον πολίτη ( μου έχει τύχει να με ελέγξουν και ήταν ευγενέστατοι και διακριτικότατοι).
Έψαχναν νύχτα για ναρκωτικά στην Κρήτη, αλλά ήταν πολύ διακριτικοί, μάλλον λόγω γυναίκας και παιδιού.
Υπάρχουν και καθήκια, (που έτυχε να με ξεφτυλίσουν για ΟΔΗΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ που έκανα, - έστριψα λάθος, υπήρχε όντως απαγορευτικό, αλλά δεν φαίνονταν λόγω ενός δέντρου),και ας είχα μαζί την γυναίκα και το παιδί μου.
Με τα χίλια ζόρια συγκράτησα τη γυναίκα μου να μην τον σκυλοβρίσει το μαλάκα.
Πραγματικός στρατόκαβλος, ο οποίος άρχισε να ουρλιάζει (με αποτέλεσμα να τρομάξει η κόρη μου, και να αρχίσει να κλαίει), " Σας ξέρω εγώ όλους εσάς, λέτε έκανα λάθος, αλλά εγώ δε μασάω, ΚΩΛΟΟΔΗΓΟΙ"....και κάτι τέτοια κουλά.

Με δυό λόγια, στις τάξεις της Αστυνομίας θα δείτε τα πάντα....
Από τον πολυ καλό, μέχρι τον πολύ κακό.....
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
Σε τι διαφέρει από τις υπόλοιπες επαγγελματικές ομάδες στην Ελλάδα ;

Το πρόβλημα της λοιπόν (για μένα πάντα ), είναι ΑΛΛΟ.
Είναι το ίδιο με τον υπολοίπων επαγγελματικών κλάδων στη χώρα μας.
Είναι η ελλειπής παιδία από τα μικρά μας χρόνια.
Ας πάιρνανε σωστα και οι μελλοντικοί αστυνομικοί την υποχρεωτική εκπαίδευση από το κράτος στα μαθητικά τους χρόνια, και θα γίνονταν ΩΡΙΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.
Και θα πήγαιναν να γίνουν αστυνομικοί, όσοι θα το ήθελαν πραγματικά....
Και θα ήταν και πολύ πιο σωστοί στο έργο τους.
Θα ήξεραν ποιός είναι ο ρόλος τους.
Τώρα οι περισσότεροι πάνε απλώς γιά βόλεμα....(πλην εξαιρέσεων)
Και κάτι ακόμα.
Θα έπρεπε να είναι και καλύτερα μισθολογικά.
Σιγά μη ρισκάρει ο άλλος τη ζωή του, για τρεις και εξήντα που του δίνουν, και αναγκάζεται να κάνει και ....νυχτοκάματο για να τα βγάλει πέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom