gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τους κυρηξε τζιχαντ ο κανταφι ομως.....Ναμασταν σαν τουs Ελβετουs...Αυτη μαλιστα ....ειναι γειτονια
τους κυρηξε τζιχαντ ο κανταφι ομως.....Ναμασταν σαν τουs Ελβετουs...Αυτη μαλιστα ....ειναι γειτονια
με ξερεις και απο χθες μαριε και με λες μεμακο?
μεμακο η μπαλα ειναι σε σενα μιλα διδακτωρ
δεν ειναι τρεντυ ρε εκει! αμα γυρισω πισω θα με λενε κομουνιστη ναουμε
μου εδωσε την αδεια ο πουστροπαπιαςμε ξερεις και απο χθες μαριε και με λες μεμακο?
τους κυρηξε τζιχαντ ο κανταφι ομως.....
παλι δε θαχα καμια τυχη ως πολιτικος και straight! αφου τα ξερεις πως γινονται τα κολπα μωρε τι το παιζεις ανιδεος?να σε λένε "μουνιστή" δεν παίζει;
παλι δε θαχα καμια τυχη ως πολιτικος και straight! αφου τα ξερεις πως γινονται τα κολπα μωρε τι το παιζεις ανιδεος?
θα ημουνα αντιστασιακος ρε!πριν δε τα λεγαμε για την εξορια?γιατί τι σχέση έχεις με την πολιτική;;;
εσυ συμμαζεψου γενικως μην ακουσεις κανα μπινελικι.....μου εδωσε την αδεια ο πουστροπαπιας
θα ημουνα αντιστασιακος ρε!πριν δε τα λεγαμε για την εξορια?
χαχαχαχαχαχαχαχα
ορε εχε χαρη που δεν εχει σκουντ ο τυπος......Δεν ειναι διπλα ομωs....Δεν τουs ερχεται η μποχα απ την ανασα του
ο μαριος ειναι υπο τη δικη σου ευθυνη και εποπτεια!μεμακο μια που δεν είσαι σε (λευκο)ρώσικη αποστολή, δώσε απαντήσεις στο λαό...
τι εστί τσαντ;
και κάτι που ρώτησε ο μάριος ιστορικό...
αντε μπραβο...
το το κάναμε; ruski bar???
Τουβαλε κωλοδακτυλο ο Αμερικανοs.....γι αυτοορε εχε χαρη που δεν εχει σκουντ ο τυπος......
ο μαριος ειναι υπο τη δικη σου ευθυνη και εποπτεια!
δωστου τα φωτα σου και τη στοργη σου ;)
μαριε μην ανησυχεις, δε θα πονεσεις
ο μαριος ειναι υπο τη δικη σου ευθυνη και εποπτεια!
δωστου τα φωτα σου και τη στοργη σου ;)
μαριε μην ανησυχεις, δε θα πονεσεις
ουτε καν πρωτοτυπος δεν εισαι
οτι λεω για εσας μετα ερχεσαι εσυ και το αναμασας
ε ναι, διαφωτισε τον εσυ το νεο σου τεκνο (ο τονος παει οπου θελεις)για τον "τσαντ" δεν ρώτησε ο μαριος...
Νομίζω πως σε οποιαδήποτε λύση ως συνθετικό θα υπάρχει ο όρος Μακεδονία.
Εγώ θα προτιμούσα το "Νέα Μακεδονία" με επιμέρους ρυθμίσεις όπως η ιθαγένεια θα είναι η Νεομακεδονική, η γλώσσα η Νεομακεδονική κλπ.
Επίσης η "Νέα Μακεδονία" θα αποδεχθεί ότι δεν έχει καμία ιστορική σχέση με την Ελληνική Μακεδονία, ενώ θα πρέπει να αποκηρύξει τις επεκτατικές βλέψεις.