όλα γίνονται...
ιστορικα το θεωρεις σωστο δηλαδη?
μηπως να λεμε και τον αλεξανδρo alecedroski για να μην νιωθουν μειονεκτικα οι σλαβοι φιλοι μας?
όλα γίνονται...
η Γλυφαδα ειναι η αρχαια Τουρκικη πολη Γλυφαδισταν! Τωρα που ο Τσαντ θα συζητησει ολες τις απαιτησεις των γειτονων θα αποκατασταθει και εκει η αληθεια! Αυτη η χρησικτησια των Ελληνων πρεπει να τελειωσει επιτελους! Ακου θρασος να θελουνε και χωρα και να εχουνε και συνορα!
Τωρα που ο Τσαντ θα συζητησει ολες τις απαιτησεις των γειτονων θα αποκατασταθει και εκει η αληθεια!
α μετρητα ολα και ολα θα μου πεις που να τα βρουν?θα μεσολαβησουμε στους φιλους γερμανους να τους δανεισουν χαμηλοτοκασε τι σπρεντ πουλας;
ιστορικα το θεωρεις σωστο δηλαδη?
μηπως να λεμε και τον αλεξανδρo alecedroski για να μην νιωθουν μειονεκτικα οι σλαβοι φιλοι μας?
αμα αρχισω την αντισταση θα αυτοεξοριτσω στο Παρισι, αφου ξερεις πως γινονται τα πραγματα...μεμακο εκεί είσαι (γλυφάδα) και παραμυθιάζεις κανα ρωσιδάκι, ότι κάνεις "αντίσταση" στον τσαντ κλπ;
Ποιός είναι ο Τσαντ; Μιλάς για άνθρωπο υποθέτω και όχι για το κράτος της Αφρικής, σωστά;
Σλαβομακεδονία δεν έχει το μενού;
Ρε με τι γειτονεs εχουμε μπλεξει.....Οπου και να κοιταξω παρε τον εναν χτυπα τον αλλον
έχεις πολλά να μάθεις...
διδάκτωρ ιστορίας είναι ο μεμακος...
αυτόν ρώτα...
εγώ ένας αδαής πορνόπαπος είμαι
αμα αρχισω την αντισταση θα αυτοεξοριτσω στο Παρισι, αφου ξερεις πως γινονται τα πραγματα...
το ονομα του θρεντ σου ΠΠε θυμιζει κατι απο παζαρι!κατι σε γαλατικό χωριό ένα πράμα...
αφου δεν τους εχουμε χτυπησει εμεις πρωτοι καλα να παθουμε παλι καλα που ειναι και η βουλγαρια που βγαζει καλα κοριτσιαΡε με τι γειτονεs εχουμε μπλεξει.....Οπου και να κοιταξω παρε τον εναν χτυπα τον αλλον
Ναμασταν σαν τουs Ελβετουs...Αυτη μαλιστα ....ειναι γειτονιακατι σε γαλατικό χωριό ένα πράμα...
δεν ειναι τρεντυ ρε εκει! αμα γυρισω πισω θα με λενε κομουνιστη ναουμεγιατί δεν αυτοεξορίζεσαι στη (λευκο)ρωσία που τη ξέρεις σαν την παλάμη σου;
σε παραπέμπω στον λέξαντα!ΟΚ, αλλά δεν μού απαντάς. Μυστικό είναι;