τορα που τοιν εντωπεισαις κιτα να μειν τιν χασοις!!!
τωρα με ταπωσες
τορα που τοιν εντωπεισαις κιτα να μειν τιν χασοις!!!
τωρα με ταπωσες
Εγω λεω Βορεια Δημοκρατια της Κλαρας να βγαλουμε τα γυφτοσκοπακια
Οι ριζες τους θα αρχιζουν απο τον περιφημο ηγετη τους Αρη Βελουχιωσφσκη!
Το δε κεφαλακι του μπορει να τοπεθετηθει στο δημαρχειο της πρωτευουσας
Εγω λεω Βορεια Δημοκρατια της Κλαρας να βγαλουμε τα γυφτοσκοπακια
Οι ριζες τους θα αρχιζουν απο τον περιφημο ηγετη τους Αρη Βελουχιωσφσκη!
Το δε κεφαλακι του μπορει να τοπεθετηθει στο δημαρχειο της πρωτευουσας
γεια σου ΛΑΘΡ-"Ελληνάρα"!!!
γεια σου σκοπιανε!
η μηπως Κλαροπληκτε?
άνθρωποι που εξυβρίζουν νεκρούς...δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους...
Ειναι κριμα που λογω της οικονομικης συγκυριας δεν μπορουμε να αντεξουμε στις πιεσεις για λυση της ονομασιας 1-2 χρονια ακομα μεχρι να διαλυθουνε σαν χωρα.
γαμα τα φιλε 5 ατομα γαμανε ενα φορουμ 1000 ατομων
Αυτή την ιστορία περί διάλυσης της ΦΥΡΟΜ την ακούω χρόνια τώρα -ήμουν νιος και γέρασα. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν φυγόκεντρες τάσεις αλλά γιατί είσαι τόσο σίγουρος ότι η διάλυση θα γίνει σε "1-2 χρόνια" όταν δεν έγινε την ώρα που η χώρα ήταν ουσιαστικά σε κατάσταση εμφυλίου πολέμου;
κοιτάξου στον καθρέφτη και φτυσ' τα μούτρα σου μούλικο!
που τολμας να μιλάς (έτσι) για ΕΝΑΝ εκ των ΜΕΓΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τον ΗΡΩΑ, ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ!
ανίκανε αγάμητε αναλφάβητε!!!
ΛΑΘΡΕΛΛΗΝΑ!
εγώ αλλά και πολλοί ακόμα πιστεύω...δεν θα έβριζαν ούτε τον μεγαλύτερο εχθρό τους αν αυτός είχε ''φύγει''...τί να πείς...και δεν μιλάω για κάποιον που έχει πεθάνει συγκεκριμένα...μιλάω για όλους τους νεκρούς...
κοιταξoυ στoν καθρεφτη και ισιωσε μωρη στρακι κακoγαμημενo την περoυκα σoυ πoυ απo τo ζoρι σoυ σoυ εφυγε
πως μπορεις να μιλας για Ελληνες εσυ ξεπoυλημενo σκoυπιδι ? Εσυ πoυ με καθε ευκαιρεια απoποιησε τν Ελληνισμo?
σκατα στν ταφo της Κλαρας πoυ εσφαζε Ελλληνες για τους γυφτογιουγκοσλαβoυς
μαλακισoυ τωρα ξεφτυλισμενε σταλινιστη με τo μoυσατo μoυτρακι τυ
εγώ αλλά και πολλοί ακόμα πιστεύω...δεν θα έβριζαν ούτε τον μεγαλύτερο εχθρό τους αν αυτός είχε ''φύγει''...τί να πείς...και δεν μιλάω για κάποιον που έχει πεθάνει συγκεκριμένα...μιλάω για όλους τους νεκρούς...
εγώ παραμένω σταθερός στη γνώμη μου...στο Βορινό αρχίδι μου για το όνομα της Μακεδονίας
ο Αρης έκανε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ μούλικο!
εσύ τι έκανες στη ζωή σου;;;
μόνο στο pc!!!