sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.674
- Πόντοι
- 26.141
μια ερωτηση που θελω απαντηση απο βαζελο ή αεκτση.......γιατι εδιωξε πιστευετε ο βαγγελας τον λεμονη???????????????????????????????????????????
μια ερωτηση που θελω απαντηση απο βαελο ή αεκτση.......γιατι εδιωξε πιστευετε ο βαγγελας τον λεμονη???????????????????????????????????????????
Eπειδη τον θεωρουσε πολυ λιγο σαν προπονητη για να μεινει ως το τελος, και ηθελε να κερδισει λιγο χρονο για να βρει καποιον κανονικο προπονητη, ο οποιος κιολας να μην "καει" απο την κακη ευρωπαικη πορεια που διαγραφοταν σιγουρη. Επιπλεον το χρονικο διαστημα του Λεμονη ο Ολυμπιακος ειχε πολυ ευκολο προγραμμα και δεν χρειαζοταν καν προπονητη. Σε καλυψα?μια ερωτηση που θελω απαντηση απο βαελο ή αεκτση.......γιατι εδιωξε πιστευετε ο βαγγελας τον λεμονη???????????????????????????????????????????
Παντως οι γενικοι γραμματεις που θελουν να βαλουν υποψηφιοτητα για βουλευτες παραιτηθηκαν ολοι τωρα το Μαρτιο.
Για να πιασουν την ΕΞΑΜΗΝΗ προθεσμια που θετει ο νομος.
Απλα το αναφερω.
Αν πανε οπως πρεπει μαλλον της Β'Εθνικης.το χρωστουμενο παντως θα το σηκωσει λετε ο παοκ του χρονου? η ακυρη η συμφωνια με το διαβολο?
δεν ξερω κ ποτε δεν καταλαβα αλλα μονο ο χοντρος ξερει την αληθειαEπειδη τον θεωρουσε πολυ λιγο σαν προπονητη για να μεινει ως το τελος, και ηθελε να κερδισει λιγο χρονο για να βρει καποιον κανονικο προπονητη, ο οποιος κιολας να μην "καει" απο την κακη ευρωπαικη πορεια που διαγραφοταν σιγουρη. Επιπλεον το χρονικο διαστημα του Λεμονη ο Ολυμπιακος ειχε πολυ ευκολο προγραμμα και δεν χρειαζοταν καν προπονητη. Σε καλυψα?
αυτοι καηκαν ρε....
σε ποσα γηπεδα να ξαπλωσουν οι ιδιοι
φερε λεοναρντο ντι καπριο να αργοπεθαινει απο υποθερμια κανα 2ωρο
Τι λεει το βιντεο δηλαδη? Το οποιο ειναι απο τον τελικο ΠΑΟ-ΑΕΚ το 1995 να σημειωσω.ΕΛΑ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ......με αυτο βιντεο επρεπε να κατεβει σημερα υπερασπιση ο ΠΑΟΚ....
ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ( 1.33") ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΣ Ο ΒΑΡΔΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ....ΤΡΙΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ.
ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΛΕΓΑΤΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ...ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.....ΜΕ 40000 ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΦΥΓΜΟΥΣ 200.....
ΑΦΙΕΡΩΝΩ .
προσφατο.θα το λαβουν σοβαρα οι δικαστες..ΕΛΑ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ......με αυτο βιντεο επρεπε να κατεβει σημερα υπερασπιση ο ΠΑΟΚ....
ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ( 1.33") ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΣ Ο ΒΑΡΔΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ....ΤΡΙΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ.
ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΛΕΓΑΤΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ...ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.....ΜΕ 40000 ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΦΥΓΜΟΥΣ 200.....
ΑΦΙΕΡΩΝΩ .
Κοιτα ρε κατι γραβατες που ηταν μοδα το 1995.προσφατο.θα το λαβουν σοβαρα οι δικαστες..
ειμαι στα 42 και δεν εχω φορεσει ΠΟΤΕ γραβατα.Κοιτα ρε κατι γραβατες που ηταν μοδα το 1995.
Εχω μια ιδια, που πηγαινα στο γραφειο για ασκηση.
Ασε ρε τύπε τι ειχα παθει πριν λιγα χρονια, με καλεσε ενας φιλος για γαμο στη Λαρισα. Το γλεντι σε μπουζουκτσιδικο της Εθνικης Οδου προς Ελασσονα.ειμαι στα 42 και δεν εχω φορεσει ΠΟΤΕ γραβατα.
για εσενα ειναι στολη το καταλαβαινω.
εμενα δε φανηκε ποτε χρησιμη μιας και ουτε γαμο εκανα..
ποτε δεν ειναι αργα τομακοειμαι στα 42 και δεν εχω φορεσει ΠΟΤΕ γραβατα.
για εσενα ειναι στολη το καταλαβαινω.
εμενα δε φανηκε ποτε χρησιμη μιας και ουτε γαμο εκανα..
Για το γαμο ή για να ξεκινησει να φοραει γραβατα?ποτε δεν ειναι αργα τομακο
μια φορα πηγα μ ενα φιλο μου κορακι στα μπουζουκια με μεγαλη παρεα στον μενιδιατη καπου στη συγγρου.Ασε ρε τύπε τι ειχα παθει πριν λιγα χρονια, με καλεσε ενας φιλος για γαμο στη Λαρισα. Το γλεντι σε μπουζουκτσιδικο της Εθνικης Οδου προς Ελασσονα.
Τετρακοσια ατομα μεσα, ημουν ο μονος που φορουσε γραβατα.
Ουτε καν ο γαμπρος.
Με κοιταγανε σαν φαινομενο.
αν αυτο αφορα εμενα,μου κλανεις τ αρχιδια εχω να σου πω.γατακια εχουμε πουτσαρει κορασιδες με τετοια γραβατικα σε βαθμο κακουργηματος... οντως σημερα τις βλεπεις και ουτε για να κρεμαστεις δεν κανουν....οφ τοπικ ομως...
ΙΝ ΤΟΠΙΚ.....ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ το βιντεο το εβαλα για τους πονηρους που ρωταγε απελπισμενοι γιατι οι τσεοι δεν μπουζουριασαν τον ιβαν... και το ρωταγανε και σοβαρα τα ταγαρια...
δηλωσεις μελισσανιδη βεβαια επος....εμαθε ομως ;)
Την παλευεις ρε,χιουμορ εκανα ,αντε αποπειρα εστω,γιατι τοτε ολοι τετοιες φοραγαμε....ισιωσε λιγο γιατι στραβοστομιασες...αν αυτο αφορα εμενα,μου κλανεις τ αρχιδια εχω να σου πω.
ολο με τον κολο γαμας..