Νέα

Διακοπή ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Ντου Σαββίδη με όπλο, διακοπή πρωταθλήματος! ΧΑΟΣ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θεωρείτε επαρκή την βαθμολογική ποινή του ΠΑΟΚ (-3) για την διακοπή του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με το ντου Σαββίδη;

• Ναι! Η δικαιοσύνη έλαμψε ξανά!

Ψήφοι: 5 16,7%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να του αφαιρεθούν περισσότεροι βαθμοί!

Ψήφοι: 12 40,0%
  • Όχι! Ακόμη ένα σκάνδαλο! Έπρεπε να πέσει κατηγορία!

Ψήφοι: 13 43,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    30

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.674
Πόντοι
26.141
μια ερωτηση που θελω απαντηση απο βαζελο ή αεκτση.......γιατι εδιωξε πιστευετε ο βαγγελας τον λεμονη???????????????????????????????????????????

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.881
Πόντοι
2.606
μια ερωτηση που θελω απαντηση απο βαελο ή αεκτση.......γιατι εδιωξε πιστευετε ο βαγγελας τον λεμονη???????????????????????????????????????????

Για να το χάσει στα σίγουρα.
Η πιο περίεργη και άκυρη απόφαση που έχω δει...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
μια ερωτηση που θελω απαντηση απο βαελο ή αεκτση.......γιατι εδιωξε πιστευετε ο βαγγελας τον λεμονη???????????????????????????????????????????
Eπειδη τον θεωρουσε πολυ λιγο σαν προπονητη για να μεινει ως το τελος, και ηθελε να κερδισει λιγο χρονο για να βρει καποιον κανονικο προπονητη, ο οποιος κιολας να μην "καει" απο την κακη ευρωπαικη πορεια που διαγραφοταν σιγουρη. Επιπλεον το χρονικο διαστημα του Λεμονη ο Ολυμπιακος ειχε πολυ ευκολο προγραμμα και δεν χρειαζοταν καν προπονητη. Σε καλυψα?

Setrakian

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Like
2
Πόντοι
1
Παντως οι γενικοι γραμματεις που θελουν να βαλουν υποψηφιοτητα για βουλευτες παραιτηθηκαν ολοι τωρα το Μαρτιο.

Για να πιασουν την ΕΞΑΜΗΝΗ προθεσμια που θετει ο νομος.
Απλα το αναφερω.

Λινκ πληροφόρησης για αυτό Άλεξ? Έχεις μήπως?

Giorgos 1972

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
108
Πόντοι
1
το χρωστουμενο παντως θα το σηκωσει λετε ο παοκ του χρονου? η ακυρη η συμφωνια με το διαβολο?
Αν πανε οπως πρεπει μαλλον της Β'Εθνικης.
Και οι αριανοι θα τους δουλευουν. Μεγαααλες στιγμες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.674
Πόντοι
26.141
Eπειδη τον θεωρουσε πολυ λιγο σαν προπονητη για να μεινει ως το τελος, και ηθελε να κερδισει λιγο χρονο για να βρει καποιον κανονικο προπονητη, ο οποιος κιολας να μην "καει" απο την κακη ευρωπαικη πορεια που διαγραφοταν σιγουρη. Επιπλεον το χρονικο διαστημα του Λεμονη ο Ολυμπιακος ειχε πολυ ευκολο προγραμμα και δεν χρειαζοταν καν προπονητη. Σε καλυψα?
δεν ξερω κ ποτε δεν καταλαβα αλλα μονο ο χοντρος ξερει την αληθεια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.034
Πόντοι
5.506
αυτοι καηκαν ρε....

σε ποσα γηπεδα να ξαπλωσουν οι ιδιοι

φερε λεοναρντο ντι καπριο να αργοπεθαινει απο υποθερμια κανα 2ωρο

Ω ρε τυπε, μου θυμησες τωρα την καργια που τον πεταξε στη θαλλασα, πρεπει να κρατουσε σοι απο Ελλαδα η Ελλεηνιδα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.473
Πόντοι
2.606
ΕΛΑ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ......με αυτο βιντεο επρεπε να κατεβει σημερα υπερασπιση ο ΠΑΟΚ....
ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ( 1.33") ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΣ Ο ΒΑΡΔΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ....ΤΡΙΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ.

ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΛΕΓΑΤΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ...ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.....ΜΕ 40000 ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΦΥΓΜΟΥΣ 200.....
    ΑΦΙΕΡΩΝΩ .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ΕΛΑ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ......με αυτο βιντεο επρεπε να κατεβει σημερα υπερασπιση ο ΠΑΟΚ....
ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ( 1.33") ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΡΣ Ο ΒΑΡΔΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ....ΤΡΙΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ.

ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΛΕΓΑΤΕ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ...ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.....ΜΕ 40000 ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΣΦΥΓΜΟΥΣ 200.....
   ΑΦΙΕΡΩΝΩ .
Τι λεει το βιντεο δηλαδη? Το οποιο ειναι απο τον τελικο ΠΑΟ-ΑΕΚ το 1995 να σημειωσω.
Οτι 23 χρονια μετα δικαιουστε να κανετε τα ιδια?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.599
Πόντοι
606

ΑΦΙΕΡΩΝΩ .
προσφατο.θα το λαβουν σοβαρα οι δικαστες..

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.599
Πόντοι
606
Κοιτα ρε κατι γραβατες που ηταν μοδα το 1995.

Εχω μια ιδια, που πηγαινα στο γραφειο για ασκηση.
ειμαι στα 42 και δεν εχω φορεσει ΠΟΤΕ γραβατα.
για εσενα ειναι στολη το καταλαβαινω.
εμενα δε φανηκε ποτε χρησιμη μιας και ουτε γαμο εκανα..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ασε ρε τύπε τι ειχα παθει πριν λιγα χρονια, με καλεσε ενας φιλος για γαμο στη Λαρισα. Το γλεντι σε μπουζουκτσιδικο της Εθνικης Οδου προς Ελασσονα.
Τετρακοσια ατομα μεσα, ημουν ο μονος που φορουσε γραβατα.
Ουτε καν ο γαμπρος.
Με κοιταγανε σαν φαινομενο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.772
Πόντοι
5.506
ποτε δεν ειναι αργα τομακο  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy: :happy: :happy:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.473
Πόντοι
2.606
γατακια εχουμε πουτσαρει κορασιδες με τετοια γραβατικα σε βαθμο κακουργηματος... :2funny: :2funny: οντως σημερα τις βλεπεις και ουτε για να κρεμαστεις δεν κανουν....οφ τοπικ ομως...

ΙΝ ΤΟΠΙΚ.....ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ το βιντεο το εβαλα για τους πονηρους που ρωταγε απελπισμενοι γιατι οι τσεοι δεν μπουζουριασαν τον ιβαν...  :headbang: :headbang: :headbang: και το ρωταγανε και σοβαρα τα ταγαρια...
δηλωσεις μελισσανιδη βεβαια επος....εμαθε ομως  ;)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.599
Πόντοι
606
Ασε ρε τύπε τι ειχα παθει πριν λιγα χρονια, με καλεσε ενας φιλος για γαμο στη Λαρισα. Το γλεντι σε μπουζουκτσιδικο της Εθνικης Οδου προς Ελασσονα.
Τετρακοσια ατομα μεσα, ημουν ο μονος που φορουσε γραβατα.
Ουτε καν ο γαμπρος.
Με κοιταγανε σαν φαινομενο.
μια φορα πηγα μ ενα φιλο μου κορακι στα μπουζουκια με μεγαλη παρεα στον μενιδιατη καπου στη συγγρου.
στη παρεα ηταν ο μονος με γραβατα.
ειμασταν στο πρωτο τραπεζι (καλεσμενοι)
μολις βγηκε ο "τροβαδουρος" χαιρετησε με χειραψια εναν απο καθε τραπεζι.
στο δικο μας χαιρετησε τον φιλο μου τον νεκροθαφτη.
του λεω τον ξερεις ρε μαλακα??
οχι μου λεει..
μαλλον τον περασε για δημαρχο  :grin:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.599
Πόντοι
606
γατακια εχουμε πουτσαρει κορασιδες με τετοια γραβατικα σε βαθμο κακουργηματος... :2funny: :2funny: οντως σημερα τις βλεπεις και ουτε για να κρεμαστεις δεν κανουν....οφ τοπικ ομως...

ΙΝ ΤΟΠΙΚ.....ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ το βιντεο το εβαλα για τους πονηρους που ρωταγε απελπισμενοι γιατι οι τσεοι δεν μπουζουριασαν τον ιβαν...  :headbang: :headbang: :headbang: και το ρωταγανε και σοβαρα τα ταγαρια...
δηλωσεις μελισσανιδη βεβαια επος....εμαθε ομως  ;)
αν αυτο αφορα εμενα,μου κλανεις τ αρχιδια εχω να σου πω.
ολο με τον κολο γαμας..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.473
Πόντοι
2.606
αν αυτο αφορα εμενα,μου κλανεις τ αρχιδια εχω να σου πω.
ολο με τον κολο γαμας..
Την παλευεις ρε,χιουμορ εκανα ,αντε αποπειρα εστω,γιατι τοτε ολοι τετοιες φοραγαμε....ισιωσε λιγο γιατι στραβοστομιασες...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom