You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διακοπές, τουρίστριες, πηδήματα (ιστορίες,φωτό κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vaskores
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 442K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 245
- Πόντοι
- 36
Εσύ το πας φιρι φιρι και για 2ο Μπαν...κολημμενε!Γαμησατε καμια τουρστρια φετος?
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
Εγω δε γαμισα τουριστρια εφετος, προλαβαινω?
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 546
- Πόντοι
- 36
παμε δυνατα !!!ελα να γαμαμε τουριστριες!!!!
τελειωνει και ο Αύγουστος
τωρα ανεβαζυμε ρυθμο και γαμαμε δυνατα
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Φέτος γαμαμε καλά! Θα μπορούσαμε και καλύτερα αλλά και όπως είναι καλά είναι! Περισσότερα με το τέλος της σεζόν στα ανατολικά νήματα!Φέτος δεν γαμαει κανεις?
anonymous87
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 143
- Πόντοι
- 1
Ρέ μάγκες πείτε κανένα καλο νησί όπου μπορείς να σπρώξεις εύκολα τουρίστριες οι οποίες δεν ήρθαν να θαυμάσουν μόνο την ελληνική μας κληρονομιά
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Ρέ μάγκες πείτε κανένα καλο νησί όπου μπορείς να σπρώξεις εύκολα τουρίστριες οι οποίες δεν ήρθαν να θαυμάσουν μόνο την ελληνική μας κληρονομιά
30 Αυγούστου ψάχνεις για νησί με τουρίστριες;Νωρίς το θυμήθηκες ρε φίλε
Vampire251
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
18 θήλεα έγραψε το φετινό καλοκαιράκι αδερφέΓαμησατε καμια τουρστρια φετος?
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Αυτή τη στιγμή στη Ρόδο γίνεται του μουνιού το πανηγύρι! Έφτιαξε πάρα πολύ η φάση απο τις 20 του μηνός και μετά! Και το τίντερ ξεκίνησε πάλι ενώ είχε παγώσει για έναν μήνα μέσα στο καλοκαίρι! Η μουνοροή θα συνεχιστεί μέχρι μέσα Οκτωβρίου!Ρέ μάγκες πείτε κανένα καλο νησί όπου μπορείς να σπρώξεις εύκολα τουρίστριες οι οποίες δεν ήρθαν να θαυμάσουν μόνο την ελληνική μας κληρονομιά
Χρόνο και καλή διαθεση χρειάζεται!!!
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Αυτή τη στιγμή στη Ρόδο γίνεται του μουνιού το πανηγύρι! Έφτιαξε πάρα πολύ η φάση απο τις 20 του μηνός και μετά! Και το τίντερ ξεκίνησε πάλι ενώ είχε παγώσει για έναν μήνα μέσα στο καλοκαίρι! Η μουνοροή θα συνεχιστεί μέχρι μέσα Οκτωβρίου!
Χρόνο και καλή διαθεση χρειάζεται!!!
Τουλάχιστον εσεις στη Ρόδο έχετε μουνοροή.Σε άλλα μέρη που έχουν λαθροροή,τί να πουν;
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
:S :S :SΤουλάχιστον εσεις στη Ρόδο έχετε μουνοροή.Σε άλλα μέρη που έχουν λαθροροή,τί να πουν;
aegeanorg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2018
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 456
Απολογισμός στο τέλος! Τώρα γράφουμε ιστορία!!!!Ναι αλλά όλο αοριστολογιες διαβάζω. Συγκεκριμένα πράγματα δεν βλέπω.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Πάντως από τουρίστριες,εγώ μόνο κάτι μιλφ βλέπω να μας ρίχνουν καμιά ματιά.Οι νέες φοβούνται και να μας κοιτάξουν πλέον,δεν ξέρω αν κάθονται σε κανέναν από τιντερ κλπ αλλά έξω δεν υπάρχει ενδιαφέρον.Πρέπει να πέσεις σε περίπτωση για να κάνεις κάτι.Τώρα στη Ρόδο δεν ξέρω εαν έχουν άλλη συμπεριφορά,αλλά Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική που γύριζα το καλοκαίρι,δεν είδα και μεγάλο ενδιαφέρον για greek lovers
Επισκέπτης
Πάντως από τουρίστριες,εγώ μόνο κάτι μιλφ βλέπω να μας ρίχνουν καμιά ματιά.Οι νέες φοβούνται και να μας κοιτάξουν πλέον,δεν ξέρω αν κάθονται σε κανέναν από τιντερ κλπ αλλά έξω δεν υπάρχει ενδιαφέρον.Πρέπει να πέσεις σε περίπτωση για να κάνεις κάτι.Τώρα στη Ρόδο δεν ξέρω εαν έχουν άλλη συμπεριφορά,αλλά Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική που γύριζα το καλοκαίρι,δεν είδα και μεγάλο ενδιαφέρον για greek lovers
Παλικάρι δε θέλω να σε σοκάρω αλλά στο Ποσείδι, στο κάμπινγκ του Α.Π.Θ. και στα αιγαιοπελαγίτικα γινόταν της τρελής. Γάμησα και εγώ και όλοι οι φίλοι μου, ο ένας μάλιστα παντρεμένος. Φοιτήτριες πλην του παντρεμένου που έκανε παιχνίδι με ξένη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να γαμάς όμορφα και σωστά, τσάμπα, γυναίκα όχι πουτάνα, όταν δεν είσαι όμορφος. Εγώ προσωπικά λατρεύω το ότι είμαι ο πιο άσχημος της παρέας. Δεν υπάρχει άγχος. Μάλλον εσύ δεν ήσουν με καλή παρέα ή δεν είχες χρόνο να παίξεις. Έχεις παιδιά;
sos1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 268
- Πόντοι
- 1
Παλικάρι δε θέλω να σε σοκάρω αλλά στο Ποσείδι, στο κάμπινγκ του Α.Π.Θ. και στα αιγαιοπελαγίτικα γινόταν της τρελής. Γάμησα και εγώ και όλοι οι φίλοι μου, ο ένας μάλιστα παντρεμένος. Φοιτήτριες πλην του παντρεμένου που έκανε παιχνίδι με ξένη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να γαμάς όμορφα και σωστά, τσάμπα, γυναίκα όχι πουτάνα, όταν δεν είσαι όμορφος. Εγώ προσωπικά λατρεύω το ότι είμαι ο πιο άσχημος της παρέας. Δεν υπάρχει άγχος. Μάλλον εσύ δεν ήσουν με καλή παρέα ή δεν είχες χρόνο να παίξεις. Έχεις παιδιά;
για Ποσείδι συμφωνώ απόλυτα.Πηγαίνω 9 συνεχόμενα χρόνια στο κάμπινγκ και έχει πολύ ψωμί. γενικώς είναι η φάση πολύ χαλαρά εκεί και λίγο πολύ έχουν οι περισσότερες στο νου τους το ότι είναι πολύ πιθανόν να γαμηθούν με αυτόν που θα τους κάνει το κλικ.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Ποσείδι δεν πήγα και δεν ξέρω τι παίζει,αλλά αυτά τα πήγαμε όλοι εκεί και γαμήσαμε,τ'ακούω μούφες.Εκτός εαν πήγατε όλοι με γκόμενες φοιτήτριες
Επισκέπτης
Ποσείδι δεν πήγα και δεν ξέρω τι παίζει,αλλά αυτά τα πήγαμε όλοι εκεί και γαμήσαμε,τ'ακούω μούφες.Εκτός εαν πήγατε όλοι με γκόμενες φοιτήτριες
4 ψωλές και δεν είμαστε ούτε του γυμναστηρίου ούτε της ακριβής παντόφλας. Απλοί τύποι, με την κοιλίτσα μας, τα μούσια μας και εγώ δεν έχω μαλλιά γιατί μου πέσανε. Εδώ σου λέω η άλλη με έπιανε από το χεράκι και μου έλεγε δεν αντέχω πάμε τώρα. Φοιτήτρια με το ζόρι εικοσιδύο χρονών. Όρμα παλικάρι μη κάθεσαι, γιατί διάβασα ποστ που έκανες και λυπήθηκα. Χαλιέσαι τσάμπα. Γιατί να σου πώ ψέματα;;;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις