You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διακοπές, τουρίστριες, πηδήματα (ιστορίες,φωτό κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vaskores
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 448K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Πέρυσι το καλοκαίρι..
πάω με φίλους μου Σκιάθο...να μη τα πολυλογώ..γνωρίζουμε κάτι μουνάκια στη παραλία. Σουηδέζες ήτανε Η δικιά μου είχε αγόρι και παρόλου που την έψηνα άσχημα δε μου κατσε..γιατί είχε αγόρι(όπως έλεγε). Οι άλλοι οι ξεκολιάρηδες φάγανε τσιτσί...γαμώ τη τύχη μου...
πάλι καλά που έπαιξαν κάτι φραπεδάκια και απο μια Ελλεινήδα παχουλούλα αλλά καλή Σκιαθιώτισα που γνώρισα το τελευταίο βράδυ εκεί.
μετά τιμής,
ο Πυρόκαυλος
πάω με φίλους μου Σκιάθο...να μη τα πολυλογώ..γνωρίζουμε κάτι μουνάκια στη παραλία. Σουηδέζες ήτανε Η δικιά μου είχε αγόρι και παρόλου που την έψηνα άσχημα δε μου κατσε..γιατί είχε αγόρι(όπως έλεγε). Οι άλλοι οι ξεκολιάρηδες φάγανε τσιτσί...γαμώ τη τύχη μου...
πάλι καλά που έπαιξαν κάτι φραπεδάκια και απο μια Ελλεινήδα παχουλούλα αλλά καλή Σκιαθιώτισα που γνώρισα το τελευταίο βράδυ εκεί.
μετά τιμής,
ο Πυρόκαυλος
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
ναι ρε τιριτόμπα, ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και δε γαμιέται επειδή έχει αγόρι στη ΣουηδίαΠέρυσι το καλοκαίρι..
μετά τιμής,
ο Πυρόκαυλος
Τέλειες οι σουηδέζες σε όλα, ακόμα και στη χυλόπιτα
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Στις Σουηδέζες ή σε μας?ΓΑΜΑΤΕ ΣΟΥΗΔΕΖΕΣ!!!!
ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ
Στις Σουηδέζες ή σε μας?
Και σε εμάς και στις σουηδέζες, αλλά κυρίως στην Ελληνική Οικονομία!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
ναι, τα νεύρα μαςεσυ γαμας???
Αυτο ειναι Γερμανικο φιλος...εξηγιεται Γαλλικα..
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
Προσπαθουμε φιλαρακι.Εσυ γιατι ζοριζεσαι τοσο;Προφυλακτικα πουλας;
εγ ραψες
θεος!!!!
Γνώστος μου στη Σαντορίνη, όπυ και παρέμεινε 1 μήνα, ξεμοούνιασε 8 τουρίστριες χωρις καμία ιδαιετερη προσπάθεια
ΑΞΙΟΣ!!!!!
Εσεις καλοκαιριατικα που έρχονται όλα τα τουριστακια να γαμηθούν πηγέναιτε και σκάτε 300€ για το γαμησι
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ......
ΑΞΙΟΣ!!!!!
Εσεις καλοκαιριατικα που έρχονται όλα τα τουριστακια να γαμηθούν πηγέναιτε και σκάτε 300€ για το γαμησι
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ......
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 45