Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Τωρα ειναι η ωρα για καμακι. Εχει κατι σπανιεν στην Ακροπολη μπουκια και συγχωριο!
Με 40 βαθμούς τύπε είναι επικίνδυνη αποστολή το καμάκι.Τωρα ειναι η ωρα για καμακι. Εχει κατι σπανιεν στην Ακροπολη μπουκια και συγχωριο!
ετσι ειναιΟι Αγγλίδες πρώτες !! Δεν γαμας Αγγλίδα με τιποτα!!! Μόνο καμία τελειωμένη που από το μεθύσι δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αντιθέτως Σέρβες, Πολωνες , Σουηδέζες πιο εύκολα
ελα να σας βλεπω να γαματε
Μη σταματάτε ..... Τωρα βαλτε τα δυνατα σας.....
Για την Ελλαδα ρε γαμωτο
Πάντως πλάκα πλάκα μπορεί οι Ελληνίδες να είναι κουτσές, στραβές και γω δε ξέρω τι άλλο...έχουν μια κάποια αξιοπρέπια σε σχέση με τις τουρίστριες. Είδα τις προάλλες στη μαρίνα Φλοίσβου μία τουρίστρια (έμοιαζε με Βορειοευρωπαία και είχε αυτό το τουριστικό στυλ. ΕΜΟΙΑΖΕ, δε ξέρω τι ήταν)...που είχε βγάλει τις σαγιονάρες και είχε ξαπλώσει στα σκαλάκια ακουμπόντας στο κεφάλι το σακίδιο τις, λες και είναι κανένα πρεζόνι που ξαπλώνει όπου βρει. Έπρεπε κάποιος να της πει "Σήκω πάνω ρε, δεν είναι σπίτι σου."
Δεν είναι τυχαίο που το "είσαι τουρίστας" το λέμε σαν εναλλακτικό του "είσαι ότι να'ναι". Μια Ελληνίδα δε νομίζω να δεχόταν να κάνει κάτι τέτοιο.
Στην Ελλαδα αμα σε πιασει κατουρημα ή κοψιμο ολο και καποιο παρκακι ή σκοτεινη γωνια βρισκεις να ξαλαφρωσεις. Στην Ευρωπη χεζεσαι απανω σου και σε δειχνουν ολοι με το δαχτυλο. Αμα εισαι και μακρια απο το σπιτι και δε μπορεις να μπεις σε οχημα χεσμενος μπορει να φτασεις στην απελπισια να πεσεις κατω στη μεση του πεζοδρομιου και να αρχισεις να ουρλιαζεις.
και που? στη μαρινα φλοισβου που κανουν... αγωνες δρομου οι κατσαριδες! και εχει γεμισει και λαθρομεταναστες....
αλλα επρεπε να πετυχει τον αλβανο με τις μπυρες και τους φοινικες!
Στην Ελλαδα αμα σε πιασει κατουρημα ή κοψιμο ολο και καποιο παρκακι ή σκοτεινη γωνια βρισκεις να ξαλαφρωσεις. Στην Ευρωπη χεζεσαι απανω σου και σε δειχνουν ολοι με το δαχτυλο. Αμα εισαι και μακρια απο το σπιτι και δε μπορεις να μπεις σε οχημα χεσμενος μπορει να φτασεις στην απελπισια να πεσεις κατω στη μεση του πεζοδρομιου και να αρχισεις να ουρλιαζεις.
Οι Ελληνίδες ξέρουν να γαμηθουν ; Ωραία ανέκδοτα γράφεις τύπε. Έχεις βρει μια γκομενα κι έχεις βγάλει συμπεράσματα για όλες τις γαλοτσες.οι ελλεινηδες ειναι αλλη κλαση τυπε!
ξερουν να ντυθουν, να φερθουν, να γαμηθουν...τα παντα ολα!
τωρα αν καποιοι χυνουν μονο και μονο στην ιδεα της εναλλακτικης απλυτης τουριστριας με τη διχαλα και το σακιδιο στη πλατη....τι να πω...
γουστα ειναι αυτα!
Τύπε μπουζουκοβιες γνώριζες ; Σε ρωτάω εσύ νομίζω ήσουν που μας έλεγες ότι στα μπουζούκια γνωρίζει κάποιος εύκολα.Τυπε οσες ελληνιδες γαμησα στη ζωη μου γαμιοντουσταν σα τα σκυλια! Και κωλο μου διναν τα παντα!!! Τι στο διαλο ολο σε μπαζα πεφτεις;;;
Οσο για τις αριστερες αναρχοαπλυτες κουμουνες δε τις θεωρω καν γυναικες!!! Μη μου τις βαζεις στη κουβεντα!!!
Πως τις γνώρισες τύπε ; Για δώσε ινφο στον λαό του μπου.Και μπουζουκοβιες και μεινστριμ και ψαγμενες! Γενικα στη ζωη μου γαμησα καλα μουνια δεν εχω παραπονο! Λιγα αλλα καλα!
Οταν εβλεπα να πλησιαζει αριστερη βρωμιαρα γινομουνα...ουσειν μπολτ!
Πως τις γνώρισες τύπε ; Για δώσε ινφο στον λαό του μπου.
Οι Ελληνίδες ξέρουν να γαμηθουν ; Ωραία ανέκδοτα γράφεις τύπε. Έχεις βρει μια γκομενα κι έχεις βγάλει συμπεράσματα για όλες τις γαλοτσες.
Η Ελλάδα δηλαδη απλυτες δεν έχει ; Τις συντρόφισσες της Αριστεράς και των υπολοίπων συνιστουσων τις έχεις για καθαρές; Έχω πετύχει βρωμιαρες Ελληνίδες. Αστο. Δεν πείθεις.
τυπε ολο δοντι βαζουν στη πιπα