Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
ι τουριστριες ψάχνονται μέσω τιντερ?
Εγώ φέτος βοηθάω την χώρα και τον Τουρισμό ξεχέζοντας και προτρέποντας να ξεκουμπηστούν σε Τουρκία και Αίγυπτο όλες οι άγκαυλες και ελεεινές φτωχο-Τουρίστες/στριες που συμmαζευτικαν φέτος και μολύνουν τον τόπο μας! 30 εκ κόσμος.... που θα κατουρήσουν και θα χέσουν? Θα ξεχειλίσουν οι υπόνομοι , θα τελειώσουν τα αποθέματα νερού με τα μπάνια, τα δημόσια ντούς και τα καζανάκια και οι υποδομές θα επιβαρυνθούν!Τι εγεινε το ΣΚ μαγκες?
Βοηθήσαμε τον ελληνικό τουρισμο?
Εγώ φέτος βοηθάω την χώρα και τον Τουρισμό ξεχέζοντας και προτρέποντας να ξεκουμπηστούν σε Τουρκία και Αίγυπτο όλες οι άγκαυλες και ελεεινές φτωχο-Τουρίστες/στριες που συμmαζευτικαν φέτος και μολύνουν τον τόπο μας! 30 εκ κόσμος.... που θα κατουρήσουν και θα χέσουν? Θα ξεχειλίσουν οι υπόνομοι , θα τελειώσουν τα αποθέματα νερού με τα μπάνια, τα δημόσια ντούς και τα καζανάκια και οι υποδομές θα επιβαρυνθούν!
Όπου βλέπω αποκλίνουσα ή μίζερη συμπεριφορά τους το λέω κοφτα: Αν δεν γουστάρετε δεν χρειάζεται να έρχεστε ! Πάτε Τουρκία ή Αίγυπτο! Εδώ είστε βάρος για τη χώρα μου και φιλοξενείστε! Κανένας δεν σας χρωστάει τίποτα! Η θα σέβεστε ή μην ξαναπατήσετε!!!!
Πρέπει να γίνει διαλογή! Ελληνική Φιλοξενία και σεβασμός στις κοπέλες που μας σέβονται και περνάμε όλοι μαζί καλά και κλώτσους στις ...τυχάρπαστες!!!!
Εγώ έχω κάνει το ανάποδο. Επειδή με έχουν περάσει για ξένο συχνά, είπα να κάνω τον τουρίστα. Οπότε την έπεσα σε Ελληνίδα κάνοντας ότι είμαι τουρίστας. Όλα καλά μέχρι που σε κάποια φάση της είπα ότι έκανα πλάκα και είμαι Έλληνας. Πειστικότατος ήμουν ο κερατάς όμως!!
Περίμενε τη φίλη της η τύπισσα οπότε δε μπορούσα να κάνω πολλά πολλά, αλλά φαίνεται γουστάρουν τουρίστες.
Εγώ φέτος βοηθάω την χώρα και τον Τουρισμό ξεχέζοντας και προτρέποντας να ξεκουμπηστούν σε Τουρκία και Αίγυπτο όλες οι άγκαυλες και ελεεινές φτωχο-Τουρίστες/στριες που συμmαζευτικαν φέτος και μολύνουν τον τόπο μας! 30 εκ κόσμος.... που θα κατουρήσουν και θα χέσουν? Θα ξεχειλίσουν οι υπόνομοι , θα τελειώσουν τα αποθέματα νερού με τα μπάνια, τα δημόσια ντούς και τα καζανάκια και οι υποδομές θα επιβαρυνθούν!
Όπου βλέπω αποκλίνουσα ή μίζερη συμπεριφορά τους το λέω κοφτα: Αν δεν γουστάρετε δεν χρειάζεται να έρχεστε ! Πάτε Τουρκία ή Αίγυπτο! Εδώ είστε βάρος για τη χώρα μου και φιλοξενείστε! Κανένας δεν σας χρωστάει τίποτα! Η θα σέβεστε ή μην ξαναπατήσετε!!!!
Πρέπει να γίνει διαλογή! Ελληνική Φιλοξενία και σεβασμός στις κοπέλες που μας σέβονται και περνάμε όλοι μαζί καλά και κλώτσους στις ...τυχάρπαστες!!!!
Που γαμας αρχοντα μου να έρθω κι εγώ να βοηθήσω τον τουρισμό μας ;γαματε μαγκες τουριστριες........ γαμιουνται καλα χωρις αναστολες και ετσι βοηθαμε και τον τουρισμο
γαματε και μην σταματατε .....προσωπικα σκιζω αρκετες καθε καλοκαιρι...........
Που γαμας αρχοντα μου να έρθω κι εγώ να βοηθήσω τον τουρισμό μας ;
γαματε μαγκες τουριστριες........ γαμιουνται καλα χωρις αναστολες και ετσι βοηθαμε και τον τουρισμο
γαματε και μην σταματατε .....προσωπικα σκιζω αρκετες καθε καλοκαιρι...........
Νομο Αττικής εκεί που έχω ψαρεξει ωραίες γκομενες είναι σπατα. Ελ. Βελ. Ξέρεις...αεροδρόμιοΑυτά στο νομό Αττικής; Γιατί αν είναι για να γαμήσεις να τραβηχτείς σε κανά νησί τότε γάμα το. Εμείς το νομό Αττικής αγαπάμε. Όλα τα άλλα να πα να γαμηθούν.
Νομο Αττικής εκεί που έχω ψαρεξει ωραίες γκομενες είναι σπατα. Ελ. Βελ. Ξέρεις...αεροδρόμιο
Ήταν να φύγουν οι άλλες και τις κράτησα πίσω. Μια εβδομάδα στο σπίτι μου. Με ξεζούμισαν............
Οτι δηλαδη οι αλλες ειχαν παει αεροδρομιο για να γυρισουν στις πατριδες τους και με το που γνωρισαν εσενα το μετανιωσαν και ηρθαν σπιτι σου
Και μετά επαθες ονείρωξη εχυσες στο βρακί σου και ξύπνησες.Νομο Αττικής εκεί που έχω ψαρεξει ωραίες γκομενες είναι σπατα. Ελ. Βελ. Ξέρεις...αεροδρόμιο
Ήταν να φύγουν οι άλλες και τις κράτησα πίσω. Μια εβδομάδα στο σπίτι μου. Με ξεζούμισαν............
Γιατί ρε τύπε;Εσένα δεν σου έχει συμβει ποτέ;
Οτι δηλαδη οι αλλες ειχαν παει αεροδρομιο για να γυρισουν στις πατριδες τους και με το που γνωρισαν εσενα το μετανιωσαν και ηρθαν σπιτι σου
Νομο Αττικής εκεί που έχω ψαρεξει ωραίες γκομενες είναι σπατα. Ελ. Βελ. Ξέρεις...αεροδρόμιο