Γαμήσια πολλά με τουρίστριες αμέτρητες έχω κάνει ακόμα σχεδόν όπου έχω πάει,τι να πρωτοθυμηθώ λοιπόν και ξεκινάω.Κρήτη πήγα 3 φορές ως τώρα και τις δύο γάμησα,Γερμανίδα ξεκωλιάρα στο Ρέθυμνο την πρώτη φορά και την δεύτερη φορά τσουλάρα Λαρισσαία φοιτήτρια στο Ρέθυμνο πάλι και την τρίτη στο Ηράκλειο έμεινα με τον πούτσο στο χέρι.Στην Ίο μου έκατσε πολύ καλή φάση με τρεις Γαλλίδες που ήταν παρέα τελικά γάμησα της δύο και την άλλη μέρα αυτές πήγαν στην Νάξο κι΄εγώ στον Πειραιά.Στην Ρόδο ή μάλλον προς την Ρόδο εν πλω γάμησα στο βαπόρι Κώτισα πριν φτάσει στην Κω και κατέβει 20χρονο τσουλάκι φοιτήτρια που επέστρεφε σπίτι της,στην Ρόδο παρόλο που ήταν πνιγμένη σε Αγγλίδες έγινε γνωριμία με γυναικοπαρέα από Αθήνα αλλά δεν έκατσε φάση.Στην Σκιάθο γνωριμία με ψωλώγρια Αγγλίδα στην γυμνηστών την μικρή μπανάνα και τρελά ψωλιάσματα στο δωμάτιο της.Στην Κύπρο που έμενα τα τελευταία 3 χρόνια γάμησα Ρουμάνα μετανάστρια ,Ρωσίδα τουρίστρια και Κυπραία.Υπάρχουν κι΄άλλες φάσεις απλώς αναφέρω τα μέρη.Ύδρα,Κέα,Πάρο,Σίφνο,Πάτρα,Γιάννενα,Θήβα.